Въпроси към модераторите и администраторите

• 47 553
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Предадох на админ. Работи се по въпроса.

# 571
Успокоих се, мислех, че грешката с центрирането е в моя телевизор.

# 572
  • София
В началото и аз реших така Simple Smile Някои подфоруми обаче ми бяха нормални. И писах на Татт.

# 573
Би трябвало вече навсякъде да е наред всичко.

# 574
# 575
  • София
Рекламата на Нивеа, във формата, който излиза допълнително и закрива екрана има грешка или опит за подвеждане. Има два Х-са, които изглеждат като Х за затваряне на прозорец, но единият води до отваряне на нов, рекламен прозорец, а за да се намери другия трябва да се премести целия екран наляво. не знам дали го обясних добре, но е много дразнещо и неудобно.

# 576
много съм притеснена и в същото време засрамена.Исках да пиша на една ясновидка,което си е простотия но реших просто да опитам и направих гаф.Значи написах си датата на раждане и имената + въпроса  Embarassed и го публикувах тук,от притеснение не помня в коя от темите.А го писах тук,защото използвах кредора,понеже съм зле с писането на български на клавиатурата.И сега сума ти и хора ще видят как съм се изложила  Embarassed. Молбата ми е ако имате възможност да ми изтриете поста.

# 577
Опитай се да си го изтриеш сама от опция изтрий.

Би трябвало да виждаш над постинга си, вдясно, това

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 15:42 от Вълкът с дълъг ник

# 578
Не може да си изтрие точно постинга, но може да заличи написаното от бутон "Редактирай".

# 579
Рекламата на Нивеа, във формата, който излиза допълнително и закрива екрана има грешка или опит за подвеждане. Има два Х-са, които изглеждат като Х за затваряне на прозорец, но единият води до отваряне на нов, рекламен прозорец, а за да се намери другия трябва да се премести целия екран наляво. не знам дали го обясних добре, но е много дразнещо и неудобно.

За съжаление рекламата се пуска външно и не съм я засякла.
Информирах обаче за проблема и помолих да бъде спряна временно, за да бъде отстранен проблемът.

направих гаф.Значи написах си датата на раждане и имената + въпроса  
...
 Молбата ми е ако имате възможност да ми изтриете поста.

Изтрих.

# 580
 Hug Огромно благодаря

# 581
Само да информирам, че онази голямата грешка 500 - Internal Server Error се явява отново ooooh!.

# 582
  • София

Информирах обаче за проблема и помолих да бъде спряна временно, за да бъде отстранен проблемът.
Много благодаря!  bouquet

# 583
Защо ми изтрихте анкетата за хапчетата за отслабване? smile3514

# 584

Много благодаря!  bouquet

Аз благодаря за сигнала! Видях какъв е проблемът.
Няма да има такъв банер (разгъващ се). Съжалявам за неудобството.

Защо ми изтрихте анкетата за хапчетата за отслабване? smile3514

Смятате, че Правила, условия и указания е точният подфорум за такава анкета?

Общи условия

Активация на акаунт