Въпроси към модераторите и администраторите

• 48 524
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Нина, ако влезете в подфорум "Хомеопатия, билколечение, алтернативна медицина" ще се натъкнете на много по-фрапантни случаи от колкото този с въпросния господин и тогава неговият крайно националистически сайт изобщо няма да ви прави впечатление  Simple Smile

Аз в този подфорум точно поради тази причина изобщо не чета, макар че се интересувам от хомеопатията. Сигурна съм, че и други мислят като мен, а това е жалко....

# 316
  • Стара Загора
B & C, Tatjana, за пореден път напомням, че тази тема НЕ Е дискусионна...
Заглавието ѝ, както и тезата в първия пост предполагат ВЪПРОС от потребител и ОТГОВОР на модератор или администратор...
Как по-разбираемо да го обясня, не знам...!

Просто спрете да публикувате каквото и да е друго...

# 317
Както е казал Хитлер: `Когато врагът ти е по-силен от теб, клевети го, клевети го, клевети го...!`

Не Ви ли е срам?
Вече започвате и Хитлер да цитирате........срамота. ooooh!

Въпрос към модераторите: - И Хитлер ли няма нищо общо с антисемитизма и той ле не е осъждан? И за него ли трябва да доказваме, че е престъпник и убиец ? Shocked

Ужас  ooooh!

Това вече е прекалено!
`

Ами, мисля, че мога да цитирам когото си искам... Както и вие да си пишете в подписите каквото ви хрумне...

До кога ще отричате очевидното?
Тези хора проповядват антисемитските си възгледи, а вие искате доказателства и понеже не били осъдени за тази си дейност им го позволявате!

# 318
А откога цитирането на Хитлер е престъпление???
Да не би неговите книги да са иззети от книжния пазар???
И как се доказа, че проповядвам антисемитизъм и се наложи да ми изтриете постинга???

Моля за отговор!

# 319
Предварително се извинявам, ако се повтаря въпроса ми, но аз не успях да намеря отговор.

Въпросът ми е следния:
В понеделник ще пусна нова тема в подфорум Хоби, която ще е за втория конкурс по декупаж. Искаме към него да има анкета. Разбрах как мога да пусна такава, но не мистана ясно следното - ако всеки участник има право да публикува по 3 отговора, възможно ли е да се отбележи, че единия глас е за първо място и носи 3 точки, другия е за второ място и носи 2 точки, а третия е за трето място и носи 1 точка. Единствения начин, за който се сещам, че може да стане е да се пуснат 3 анкети - за всяко от местата по една. Моля за отговор дали има начин това да стане с една анкета.

И втори въпрос:
Ако трябва да се пуснат 3 анкети, може ли това да стане те да са към една тема (т.е. има ли ограничение към дадена тема да има само една анкета или може и повече)?

# 320
Предварително се извинявам, ако се повтаря въпроса ми, но аз не успях да намеря отговор.

Въпросът ми е следния:
В понеделник ще пусна нова тема в подфорум Хоби, която ще е за втория конкурс по декупаж. Искаме към него да има анкета. Разбрах как мога да пусна такава, но не мистана ясно следното - ако всеки участник има право да публикува по 3 отговора, възможно ли е да се отбележи, че единия глас е за първо място и носи 3 точки, другия е за второ място и носи 2 точки, а третия е за трето място и носи 1 точка. Единствения начин, за който се сещам, че може да стане е да се пуснат 3 анкети - за всяко от местата по една. Моля за отговор дали има начин това да стане с една анкета.

И втори въпрос:
Ако трябва да се пуснат 3 анкети, може ли това да стане те да са към една тема (т.е. има ли ограничение към дадена тема да има само една анкета или може и повече)?

Лично аз не съм срещала из Форума 3 анкети в една и съща тема, а и не мисля, че е възможно.
Нека все пак ти отговорят и Модераторите, но ако е така, както ти казвам, ще ти предложа вариант, който да те устройва.  Wink
За да ме разбереш точно, ще ти дам този пример:
Правиш анкета с общо 9 възможни отговора.
Да речем, аз, ти и Модераторите сме обект на гласуване.  Laughing
Правиш така:

1 възможен отговор - за Модераторите 3 точки;
2 възможен отговор - за Модераторите 2 точки;
3 възможен отговор - за Модераторите 1 точка;
4 възможен отговор - за теб 3 точки;
5 възможен отговор - за теб 2 точки;
6 възможен отговор - за теб 1 точка;
7 възможен отговор - за мен 3 точки;
8 възможен отговор - за мен 2 точки;
9 възможен отговор - за мен 1 точка;

След което отбелязваш, че гласуващите ще имат право само на три отговора и готово.  Peace
Дано да съм била полезна.
И весели празници на всички.

# 321
  • Стара Загора
Няма възможност за "присъждане" на определен брой точки при гласуване...
Няма опция за добавяне на три анкети в една тема...
Не пускайте три отделни анкети (три отделни теми) за едно и също...

Вариантът, посочен по-горе, е работещ при малко на брой обекти за гласуване (в случая три)...
Ами ако са 15 участниците в конкурса - 45 опции за гласуване ли да се пуснат...? Не става... Ще се изгубиш в отговори...
Най-лесния начин е старият и изпитан ("хамалският") - с отговор... Всеки си гласува само за първото място и има една опция за гласуване, за да може първото място да е сигурно...
За вторите и третите места всеки си пише в темата и после някой "хамалски" минава, брои гласовете и записва... Втори брои контролно и готово...

# 322
  • Sofia
...
Моля за отговор!
Не, не молите за отговор.
Убеден съм, че не искате да чуете отговора.
Цитирането на Маркузе или на Хитлер е въпрос на личен избор, като цитиращия си поема отговорността за репутацията на цитирания.
В тази връзка ми се струва, че ако приложим една реплика на Сталин относно възможен бърз начин за решаване на проблеми (визирам темата, не потребителите), това няма да ви хареса особено.
За сега просто го споменавам защото е крайна мярка, а и четох, че има съмнения относно авторството, но винаги е вариант.

# 323
  • Пловдив
Здравейте!!! Забравила съм си паролата и не давам на никого да влиза с друг профил във форума от моя компютър.Помогнете ми Благодаря ви предварително

# 324
# 325
...
Моля за отговор!
Не, не молите за отговор.
Убеден съм, че не искате да чуете отговора.
Цитирането на Маркузе или на Хитлер е въпрос на личен избор, като цитиращия си поема отговорността за репутацията на цитирания.
В тази връзка ми се струва, че ако приложим една реплика на Сталин относно възможен бърз начин за решаване на проблеми (визирам темата, не потребителите), това няма да ви хареса особено.
За сега просто го споменавам защото е крайна мярка, а и четох, че има съмнения относно авторството, но винаги е вариант.

От отговора Ви разбирам, че мога да цитирам всякакви личности... тогава защо ми беше изтрит постинга???
Единствено не ми е ясно коя тема точно визирате, но ако е тази, от която беше премахнат цитата ми, правете каквото желаете - аз поне там нямам съмнения.

# 326
  • Sofia

От отговора Ви разбирам...
Предполагах, че ще се затрудните.
Цитатът ви има отношение към потребител, не към темата и правилно е премахнат.
Визирам двойката теми в които се забавлявате да проповядвате и анатемосвате, а наличието или липсата на съмнения във вас си е ваш личен проблем, който ще замоля да не проектирате тук.
... правете каквото желаете - аз поне там нямам съмнения.
Ах, благодаря! Тръпнехме дали ще получим благословията ви.

# 327
Пратих ти на лични умалена картинка.
Дано да съм ти била полезна.
  Wink

# 328
  • София
Код:
[url=http://prikachi.com/files/1481512i.jpg][/url]
Ще изглежда така

# 329
  • Под звездите
Знам,как става намаляването.Въпросът ми по скоро беше в случаи като този и текста и картинката общо ли трябва да бъдат 600.Ако ги направя 600 текста не се чете.Какво мога да направя за да се вижда по ясно текста?

Общи условия

Активация на акаунт