Въпроси към модераторите и администраторите

• 48 498
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • Стара Загора
Кои сериали...?

# 346
  • София
здраейте искам да знам сериалите не можели да се коментират като теми ако е НЕ защо  newsm78
Може, в съответният подфорум, в съответната тема.
Има цял подфорум за тази цел.

# 347
  • София
Здравейте!

Бих искала да пусна обява в Продавалника, но не ми приема ника и паролата от бг-мамма. Мога ли да ви помоля да ми съдействате, тъй като разбрах, че не съм единичен случай с подобен проблем.

Предварително ви благодаря.

# 348
Продавалник е друг сайт, той не е чувал за Нинче. Регистрирай се.

# 349
  • София
Значи аз не съм разбрала правилно. Моята информация беше, че  се влиза в ника и паролата от бг-мама  Rolling Eyes Аз се регистрирах и като нов потребител, но не получавам потвърждаващ мейл вече няколко дни.

# 350
В момента всички регистрирани акаунти в Продавалник са активни.
Ако сте направили регистрация там - опитайте се да влезнете с потребителското име и паролата, които сте заявили в процеса на регистрация.
Ако имате някакви проблеми с логването, моля пишете във форума на Продавалник (подфорума за проблеми с логването е достъпен и за "гости").

# 351
Здравейте,
не успявам да си вляза в профила, може ли да пратите или активирате каквото е необходимо Simple Smile
Благодаря ви предварително  Simple Smile Hug
Потребителско име  Vessi_to
e-mail                        vessi888@abv.bg

# 352
  • София
В момента всички регистрирани акаунти в Продавалник са активни.
Ако сте направили регистрация там - опитайте се да влезнете с потребителското име и паролата, които сте заявили в процеса на регистрация.
Ако имате някакви проблеми с логването, моля пишете във форума на Продавалник (подфорума за проблеми с логването е достъпен и за "гости").

Благодаря !

# 353
  • София
Потребителско име  Vessi_to
Активирах профил Vessi_to

# 354
  • В една Дупка.
Искам да попитам , без да ми се смеете Grinning, защо ми изчезнаха всички лични, получени и изпратени смс. Не че са ми важни...но все пак ми стана чудно. Не съм ги трила.

# 355
  • Стара Загора
Как точно ти изчезнаха...? Обясни по-подробно, кое как изглежда...

# 356
  • В една Дупка.
Eми преди под ника ми стояха броя на смс ми, които съм получила. Сега ги няма, пощата ми е празна. Не че е важно, но нямам навик да трия, та затова ми стана интересно, помислих да не е някакво автоматично обновяване...(изтриване) Embarassed, но те и не бяха много...30-40...дори не съм обърнала внимание кога са изчезнали.
А сега по  - големият ми проблем...как мога да си променя имейла ми в продавалника. Този за връзка с мен. Опитах, но ми изписа - има потребител със същият имейл. Може да ви прозвучи глупаво, но смея да твърдя, че имейла ми е съчетание от две имена(на децата ми) и ми се струва, че не е възможно да има точно същият...знам ли. Имената са странни, не често срещани. Може ли да се провери преди това да не би да съм правила друг опит да се регистрирам, та затова да  се получава така..

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 22:30 от BuBiCa

# 357
  • В една Дупка.
Май вторият ми въпрос не е за тук.... Laughing Embarassed

# 358
Eми преди под ника ми стояха броя на смс ми, които съм получила. Сега ги няма, пощата ми е празна...

Не става ясно - не се вижда линка, т.е. липсва ви полето, в което пише

Здравей,  BuBiCa
имате хх съобщения, х са нови.

или влизате във входящата кутия и там няма никакви съобщения? (заб. това не са sms-и, тук са лични съобщения)

В случай, че просто не виждате горното поле, то кликнете върху тази стрелкичка горе пред датата и часа на форумите

По отношение на втория въпрос - виждам там две Ваши регистрации ( ileniaanel и bubicaBG ), като и двете са били ползвани последно днес.

# 359

Общи условия

Активация на акаунт