Въпроси към модераторите и администраторите

• 47 791
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
# 451
Здравейте, не мога да намеря информация за реклама във форума/условия и цени/
Предварително Ви благодаря.

# 452
  • Sofia
В долната част на всяка форумна страница има линкове:
За нас | За реклама | За контакти |
На телефоните за контакти ще Ви дадат конкретни отговори.

# 453
Сега вече видях.
Благодаря.

# 454
# 455
Дайте възможност да се пише и Без непременно да си регистриран! Свобода на словото! Долу цензурата!

# 456
  • Sofia
Точно заради такива като вас е въведено ограничението.
Прочетете правилата или идете на манифестация.
Успех и в двата случая!

# 457
С тия ограничения само администраторите и модераторите на сайта си измислят темите и спорят помежду си и сами със себе си. Добре, че ви осигуряват някой и друг онлайн консултант.

# 458
Средно около 10 000 мнения на ден  от:
Цитат
144 342 Потребители
Свободата на словото е право, пряко свързано с отговорността, която всеки упражняващ го /правото/, следва да поеме за думите си.
Кой ти пречи да се изкажеш свободно като регистриран? Липсва ти самочувствие да застанеш зад позицията си? Или просто искаш да оплюеш някой/нещо, анонимно? Въпросите са риторични, не ми отговаряй.

Моля за извинение администраторите и модераторите, че писах в тема за въпроси към тях.

# 459
С тия ограничения само администраторите и модераторите на сайта си измислят темите и спорят помежду си и сами със себе си. Добре, че ви осигуряват някой и друг онлайн консултант.

Така е. "Гостите" като теб също ги разцъкват дежурните модове, за което получават двойна дажба кисело мляко с вносна закваска (с българска се облажват само админите, когато не постят).
За по-висока производителност и скорост на труда ползват висши извънземни технологии, но това е тайна, пазена стриктно от НАСА.  newsm43
Сега ще трябва да те убия, защото знаеш ТАЙНАТА.
Нищо лично, сори.  Peace

# 460
И аз имам същия проблем. Изчистих кеша, но броят на съобщенията ми пише, че е 29, а всъщност са само 2.

# 461
Здравейте! Имам проблем с номерирането на страниците. Когато не съм се логнала те си вървят по ред, но когато се логна последната страница ми излиза като първа и мненията също. Помогнет е моля.

# 462
профил - Настройки изглед и подредба - сигурно ти е маркирано: Покажи най-новите публикации горе. Ако е така, махни отметката.

# 463
Това май трябва да се погледне.

# 464
Може ли да се пише мнение като гост и как?За тези теми в които е разрешено.

Общи условия

Активация на акаунт