Отговори
# 600
D_Angelova, промяната от заклет дълголетен пушач в непушач наистина е огромна и фундаментална Two Hearts. Не е за вярване Rolling Eyes Crazy. Дори понякога ми се струва като смяна на индивидуалността. Обаче от това всички са доволни - децата най-вече и самата аз bowuu  И ти ще дочакаш  bouquet

# 601
  • Габрово
Абсолютно съм съгласна с теб Баба Здравка-Баба Мравка

# 602
  • Габрово
Ехо, къде сте момичета?
Да не сте пропушили?
Аз одържам фронта,снощи обаче много ми се допуши,това чудовище в корема ми за малко да ме побърка. Не съм палила,но ми стана доста нервничко.

# 603
  • София
Добрутро! D_Angelova, ти май ще излезеш един от най-големите герои в редиците на отказващите се  bouquet Е помрънкай малко по-шумно, де! Много си въздържана. Ще вземем да помислим, че ти е лесно newsm78
Как сте, Железни?

# 604
Добрутро! D_Angelova, ти май ще излезеш един от най-големите герои в редиците на отказващите се  bouquet Е помрънкай малко по-шумно, де! Много си въздържана. Ще вземем да помислим, че ти е лесно newsm78
Как сте, Железни?
Сори, аз съм баба Здравка и написах това отгоре #Silly #Shocked

# 605
  • Бургас
Тук сме Hug
D_Angelova чудовището ще се обажда още дълго време,мойто след 4 месеца още диша,но ще ти стане много по-лесно да му отказваш и да не му обръщаш внимание.Понякога сънувам че пуша и се събуждам с ужас.Понякога като видя някой да си опъва от фаса,все едно че тортичка си хапва и ми текват лигите.Но не  Naughty няма да стане на неговата,кой е шефа в туй тяло,а? newsm66 някои хора отдавна не са се мяркали,що ли?Ако сте сгафили няма нищо срамно,споделете и продължавайте с опитите Hug,ние ще помагаме.    love001
Здравче,що са дегизираш такава  smile3534

# 606
Вчера се видях с най-близката ми приятелка от детинство, само по телефона й се бях похвалила, че спирам, а вчера лично, изумено се увери. Не й се вярваше чак..смятайте каква наркоманка съм била.  ooooh! Тя има по-силна воля за отказване, но се страхува да не напълнее, но като видя че не съм се закръглила много- се успокои. Толкова ще се радвам, ако и тя пребори това..
Знаете ли кога навика ми за пушене се появява? Когато върша тежка, изморителна работа и си казвам :Ей, сега ще си почина като седна да изпуша една цигара. Като че ли тези паузи не знам с какво да си ги запълня. Разбирате ли- цигарката ми е била като награда за тежък труд.

# 607
Добро утро, железни!
Елинор, и при мен беше така, след някаква домакинска работа ми идваше желанието да запаля. А пък преди няколко дни нещо много се бях ядосала и пак ми дойде една мисъл, не беше точно желание, ами някакъв вътрешен подтик  Misc Ghost да запаля, но ъфкорс не му се поддадох Mr. Green
При мен напоследък има едно прочистване на гърлото сутрин, не мога да разбера дали е от цигарите (при мен минаха почти 14 месеца вече) или е от сливиците.  newsm78 Ще взема да погладувам малко, но ще почакам пълнолуние balloon

# 608
Вчера се видях с най-близката ми приятелка от детинство, само по телефона й се бях похвалила, че спирам, а вчера лично, изумено се увери. Не й се вярваше чак..смятайте каква наркоманка съм била.  ooooh! Тя има по-силна воля за отказване, но се страхува да не напълнее, но като видя че не съм се закръглила много- се успокои. Толкова ще се радвам, ако и тя пребори това..
Знаете ли кога навика ми за пушене се появява? Когато върша тежка, изморителна работа и си казвам :Ей, сега ще си почина като седна да изпуша една цигара. Като че ли тези паузи не знам с какво да си ги запълня. Разбирате ли- цигарката ми е била като награда за тежък труд.
Абсолютно и при мен е така, след дълго чистене или тежка работа напълно естествено ми идва идеята да запаля, точно като награда  Mr. Green

# 609
Колко нови момичета!!! Браво!

Здравче-Мравче, чест и почитания към теб!   bouquet
Три години да не пушиш и да си толкова редовна в темата, да не кажа, че се чувствам в тази тема така, все едно, че гостувам у вас.
Не мога да не уважавам такива хора!

Аз не съм се изкушила досега. Не ми е и особено трудно. С всеки ден все повече избледнява спомена и навика, свързан с цигарите.
На 6 май направих 4 месеца!

# 610
  • Габрово
Добро утро, непушачки,
аз имам проблем,вероятно е нормално ,но много  е неприятно. Сутрин ми се появяват храчки,които си залепват на гърлото ми и ни напред ни назад. Дали ако пия отхрачващ сироп за кашлица ще се чувствам по-добре.

Иначе 8 бездимен ден за мен, на моменти ми се допушва. Как да си набия в главата,че вече съм непушач и да не мисля за пуфкане.

# 611
 Crossing Arms Аз съм явно с най-слаба воля тук. След като се похвалих, следобедът си купих цигари...и познайте. Вчера пак пуших. Днес започвам всичко отначало.
Как може едни цигари да ме водят за носа?! Не мога да разбера! ooooh!

# 612
Хм точно това имам предвид и аз. Първите месеци сякаш го нямаше този проблем. Сега ту намалява, ту се засилва и е много неприятно наистина.

# 613
Здравейте, Железни!
D_Angelova, За отхрачването - нормално е и е здравословно. Тавипек, чай бронхопам.
Penelope, ти си доста обнадеждаващ случай. Никак не се укорявай. Ама и повече не купувай цигари. И не мисли за тях. Мисли за други неща и наблягай на физическото натоварване, водата и хубавите емоции. Най-вече - на гордостта, че толкова удържа!   bouquet
ООО, MaryJaneHug

# 614
  • Габрово
D_Angelova, За отхрачването - нормално е и е здравословно. Тавипек, чай бронхопа

Благодаря ти Баба Здравка-Баба Мравка, ще пробвам, още в обедната почивка да си купя.

Страхотна си!

Общи условия

Активация на акаунт