Това факт ли е вече? И как се отразява то върху моя случай? Какво е неарбитруем спор и трябва ли аз да пиша някъде нещо или ДС сам ще реши дали е такъв?
Благодаря на отзовалите се!

Между другото те звънят и на комшии, и на бивши работодатели, та нищо чудно някой от тях да го е дал.
, просто изнудват и манипулират, за да се докопат до заветния номер. А лесни за манипулирате хора в България - дал Бог. 
/2003 някъде/ взех карта на Глобул на брат ми. На мое име. Той така и плати някакви 56 лв. Идва тогава един човек вкъщи и той ме накара собственоръчно да напиша, че отказвам да платя поради уважителни причини /описах ги/ и се подписах. Каза, че в такъв случай няма да ме търсят повече и така и стана. /Всичко това е било доста странно, но тога съм била почти дете по акъл и само исках да ми се махнат от главата/.
Тогава счетох, че щом е по пощата непрепоръчано, значи не е важно. Днес се разтършувах и намерих част от него. Пише, че вече съм осъдена от някакъв арбитражен съд към сдружение ... медиация. Кой сериозен съд уведомява по пощата??? А за препис от искова молба да не говорим.Препоръчани теми