Баба Зима да си ходи надалече, ЮНИ чакаме те, мило бебче! - 16

• 19 813
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Етка, честит ти рожденник, да е жив и здрав и най-добрия тати.

Момичета, предполагам че до края на деня или утре ще се изпише тази тема, ще помоля ако някой има възможност да пусне нова, понеже незнам дали аз ще съм на линия.

Да ви кажа мъжът ми днес сутринта как ме изненада, сложил на компютъра отстрани едно прозорче с бебето и пише в коя седмица е и колко дена остават до раждането. Ето от тука го е извадил, много е хубаво понеже се вижда и как изглежда бебето http://gallery.live.com/liveItemDetail.aspx?li=3e187adc-b662-444 … amp;bt=1&pl=1

# 646
Здравейте, съжалявам, че се връщам към вече дискутирани теми, но имате ли мнение за количките на ABC Design, харесахме модела за 3 TEC в Бейби мола за 820 лв.Имате би информация къде мога да ги намеря на по-ниска цена, за съжаление сайта им е само на немски и май от там не може да се поръча директно

# 647
Здравейте, момичета Simple Smile

Етке, честит ти рожденик, да ти е жив и здрав и прекрасен татко   bouquet

# 648
...Софи а количката защо е двойна да возиш и по-голямото детенце ли?...
точно Wink ...аз иначе си имах супер количка, но я продадох и взех тази за да мога да возя и малкия бандит Laughing

# 649
sophiepp, екстра си е Макларъна Simple Smile

За мазане винаги съм ползвала Клоран. Заради АБКМ кожата на малкия е много суха и тоалетното им мляко вършеше чудесна работа. Освен това сапунът на Клоран е един огромен калъп, дето сме го ползвали по половин година. Супер на сметка излезе  Simple Smile

45 дневния болничен си задължен да го вземеш. Нямам вариант.

# 650
Момичета, много ви благодаря за поздравите, ще ги предам всичките, особено онези, в които се казва  "да е най-добрия тати" , "да те слуша мноооого" и "да те носи на ръце "   newsm53
Благодаря ви Heart Eyes  Hug

Аз днес вече поръчвам количката, защото не мога да изтрая... това е положенито !!!
Ако още малко погледам и помисля за колички и ако още една вечер сънувам колички, окончателно ще полудея  smile3514

Само за инфо - днес беше последната от този цикъл лекции в МОЛ-а на Стамболийски, следващите се очаква да започнат края на април, ако не се лъжа, и ще продължат два месеца.

Hug

# 651
  • С-я
извинете, но да попитам за козметиката- за лятно бебе с олио или с някакъв лосион трябва да се маже? Има ли някакво значение?

За лекции явно и аз ще се вредя като излеза в майчинство (или там каквото се води).

# 652
За протекторите щях да пиша - аз бях взела един от БГ, който е като хавлиен чаршаф с ластик и отдолу нещо като мушама непромукаемо, ами не можа да изкара много време (няколко месеца и се напука и взе да пропуска). После си купих от ла редута и съм супер доволна, не е мръднал. Иначе аз го ползвам протектора от както се е родил сина ми и доста пъти сме спасявали матрака Mr. Green особено когато махах памперса за спане.

# 653
На мен ми препоръчаха да мажа бебето (дъщеря ми се роди септември 2008г) с тоалетно мляко след баня и в никакъв случай с тоалетно масло. От него още повече им се лющи кожичката. Това ми го каза доц. Мариана Маринова от ДКЦ-то , когато водих Деси там заради това че доста ми повръщаше като бебче, а и имаше по личицето едни ситни пъпчици като обрив, който се позадържа 1-2-седмици и за тях ми каза да я мажа с балсама на д-р Тайс. И наистина всичко се оправи. Аз лично като тоалетно мляко ползвах на Бюпхен и съм си доволна.

# 654
Поли, през лятото е добре бебето да се маже с мляко. Аз ползвах това, както писах, и съм много доволна. Ползвала съм го през цялата година, дъщеря ми беше с АБКМ и имаше проблеми с обриви и т.н., от това беше добре. Клоран не съм ползвала, въпреки че също има добри отзиви за него.
Преди да се сдобием с АБКМ ползвах козметика на Бюбхен и също съм доволна.
Правила ми е зверски обрив от олио на Нивеа, но го използвахме през лятото, може и от това да е.
Също зверски обрив ми е правила и от преварен зехтин, който опитах от немай къде, когато се бях отчаяла от всички обривни проблеми.

Когато е била най-зле откъм обриви, ползвах Нахткерце& … 72;йс, от който съм изключително доволна. Но то се използва при доказано проблемна кожа.
С две думи, от моя опит мога да препоръчам Мустела или Бюбхен.

# 655
Вижте какво намерих докато се ровех при юлските мами! Whistling
На мен ми излиза че ипочти е невьзможно да имам дете сьс сини очи!!! #2gunfire
http://museum.thetech.org/ugenetics/eyeCalc/eyecalculator.html
Киди може да го сложи на пьрва страница!

# 656
  • Бургас
И аз ползвах, а и все още ползвам Бюбхен за Велизар и съм много доволна.Смятам и бебока да мажа с тази козметика, ако няма някакъв проблем разбира се.За лятото - мляко за мазане. Peace

Софи
, много ти е добър избора за количка. thumbsup

И при нас шанса бебето да наследи сините ми очи е малък.Баткото е с очите на баща си, ще видим втори номер дали ще ме повтори. Wink

# 657
  • Обетованата земя

Да ви кажа мъжът ми днес сутринта как ме изненада, сложил на компютъра отстрани едно прозорче с бебето и пише в коя седмица е и колко дена остават до раждането. Ето от тука го е извадил, много е хубаво понеже се вижда и как изглежда бебето http://gallery.live.com/liveItemDetail.aspx?li=3e187adc-b662-444 … amp;bt=1&pl=1
Киди, с каква програма се отваря това, след като го изтеглиш?  newsm78
Етка, честит ти рожденик! Да е жив и здрав!  bouquet
Кремс, честито синьо щъркелче!!! Mr. Green

# 658
didi24 , на мен не ми иска да го тегля  newsm78 , направо си го отварям

# 659
kidi много е сладко и аз го имам вече на десктопа  newsm44
етка поздрави и от мен  Hug
златната и на мен ми излезна че само 10 % е възмовно бебчето да е със зелени / аз обужавам зелени очи/
 newsm78 трябваше и още някой да поздравя ама забравих,..

дидиниколови май пишеше че е за Виста ама не съм сигурна, аз съм с виста и го изтеглих направо

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 15:10 от ivv83

Общи условия

Активация на акаунт