Баба Зима да си ходи надалече, ЮНИ чакаме те, мило бебче! - 16

• 19 799
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Секцио, с епидурална  Flutter Първия път раждах със пълна, не че не съм доволна, напротив, но този път ще пробвам с епидурална  Flutter

# 76
Нормално и без упойка .Аз съм избрала Торакс ,д-р Велевски

# 77
Охх ще ме извините за големия спам днес  Embarassed
Калимана ти нали знаеш че в Торакс е с обща баня на 2-3 стаи ? Simple Smile Иначе болницата е на ниво, но като е строена не е мислена за болница няма отделни бани  Peace

АААА и да питам верно искате ли да се видим в събота?!!! Дайте да се организираме пак нещо а?!!!     bouquet  bouquet

# 78
  • С-я
Мая, ходих на лекцията в Щерев- честно казано- скъсаха ми се нервите от  скука Sad при това стоях 1.5 часа
Даже не издържах цялата лекция, може и да съм изтървала най-важното или интересното.
За обезболяването на раждането- един доктор обясняваше коя упойка какво прави и т.н.
После една мацка от ЛЛЛ обясняваше за кърменето (нищо ново не сподели, а и аз забравих да питам важните неща относно кърменето) и след този момент вече не издържах и изчезнах.
Но за 28.02. мисля да ходя, защото се надявам да има по-практични съвети относно грижите за бебето и т.н.
Моят съвет е- да се ходи по-рано -имаше много хора. Относно кафето- по-добре след лекцията да се ходи, защото инак трябва да стана в 4 часа.

По въпросите на мама мони:
1. искам естествено, доколкото е възможно
2. не искам упойка, ама сега, в момента на раждането сигурно ще искам пълна Simple Smile

Смилянова, точно на тази лекция в  Щерев говориха за секциото и упойките, които се прилагат. Вариантите са или спинална, или пълна. Можело и епидурално, но не се препоръчва и прилага масово.

# 79
И аз ще си раждам нормално

# 80
Охх ще ме извините за големия спам днес  Embarassed
Калимана ти нали знаеш че в Торакс е с обща баня на 2-3 стаи ? Simple Smile Иначе болницата е на ниво, но като е строена не е мислена за болница няма отделни бани  Peace

Да мила ,знам .Но за двата ми престоя не ми се е налагало нито един път да чакам за WC ,баня  Flutter

# 81
В Селена освен при Минев ни виждам при кой друг мога да родя .

# 82
 Hug Аз не казвам че болницата или лекара който си избрала е лош, просто исках да отбележа  Mr. Green Hug В Селена работят и Даскалов и Кръшков Simple Smile Аз съм доволна, да отбележа че там родих дъщеря си   bouquet Искате ли да организираме нещо?

# 83
И какво да бъде това нещо?

# 84
Мая, ходих на лекцията в Щерев- честно казано- скъсаха ми се нервите от  скука Sad при това стоях 1.5 часа
Даже не издържах цялата лекция, може и да съм изтървала най-важното или интересното.
За обезболяването на раждането- един доктор обясняваше коя упойка какво прави и т.н.
После една мацка от ЛЛЛ обясняваше за кърменето (нищо ново не сподели, а и аз забравих да питам важните неща относно кърменето) и след този момент вече не издържах и изчезнах.
Но за 28.02. мисля да ходя, защото се надявам да има по-практични съвети относно грижите за бебето и т.н.
Моят съвет е- да се ходи по-рано -имаше много хора. Относно кафето- по-добре след лекцията да се ходи, защото инак трябва да стана в 4 часа.

По въпросите на мама мони:
1. искам естествено, доколкото е възможно
2. не искам упойка, ама сега, в момента на раждането сигурно ще искам пълна Simple Smile

Смилянова, точно на тази лекция в  Щерев говориха за секциото и упойките, които се прилагат. Вариантите са или спинална, или пълна. Можело и епидурално, но не се препоръчва и прилага масово.

Точно това и аз щях да напиша - при секциото се прилага или пълна, или спинална упойка. Епидуралната се поставя при нормално раждане.

И аз се надявам тази лекция да е интересна и полезна. Може тогава да се чакаме в 11.00 ч. пред болницата и след сесията на кафенце.  newsm10

# 85
Hug Аз не казвам че болницата или лекара който си избрала е лош, просто исках да отбележа  Mr. Green Hug В Селена работят и Даскалов и Кръшков Simple Smile Аз съм доволна, да отбележа че там родих дъщеря си   bouquet Искате ли да организираме нещо?

разбрах те какво искаж да кажеш ..... хахахах не се притеснявай аз съм наред все още с хормоните  Hug

# 86
Здравейте  Hug
Киди ,   bouquet
Ели , честито , мнооооооооого щастие и любов  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
За упойките и на мен ми е интересно/по-специално епидуралната/ , с малката родих естествено без никакви упойки , не е чак толкова страшно , още повече щом съм забравила...Но иначе и аз мн противоречиви мнения съм чувала , една позната разказва как само й се схванал десния крак и толкоз  newsm78
smilianova от това , което описваш ми прилича на нашия случай. Грета беше на близо две години , когато открихме , че не може да си изпъне палеца докрай , след консултация с един мн добър ортопед тук в Русе , направихме операцията , и ние така разсъждавахме за детето , не му пречеше , но нали сме родители все пак. Та доктора ни каза , че е по рождение така , не сме я забелязали по-рано просто и че се е образувало едва ли не възелче от сухожилието и за това не може да се изпъне само пръстчето до край. Операцията беше така да се каже козметична , правят разрез в основата на пръстчето и освобождават , но наистина беше с пълна упойка. За самото възстановяване всичко мина мн бързо , при нас беше само едното пръстче все пак , сега вс си е ок и даже не се вижда на коя ръка беше , трябва да търся за да видя белегчето. Цялата работа беше за 24 часа , просто , за да видят как е детето след това , дори не спахме в болницата . Ако и при вас е това наистина се опитвам да те поуспокоя  Hug

# 87
еее вие пък  Laughing Laughing Laughing не ги знам коя как точно се нарича  Embarassed Embarassed Щом казвате значи е спинална  Mr. Green Mr. Green
Вероник викам една срещичка с пловдивчанки да организираме в събота?! Какво ще кажеш?!  Hug
kalimana   Mr. Green Mr. Green аз бързам да се обоснова да не стане някой фал пак  Mr. Green Hug Hug
krio  Hug Hug най вроятно е същото мила, ама при нас е малко по тежък случай, защото ще се реже цялата ръка  #Crazy ама да не бързам и аз кат пърле пред майка да видим какво ще кажат други ден. Иначе ти благодаря, малко ме поуспокои като чувам при вас колко лека е минало   bouquet

# 88
за  срещата казвайте по отрано ,че нямам нет в къщи

# 89
Записвам се и аз!

Общи условия

Активация на акаунт