Баба Зима да си ходи надалече, ЮНИ чакаме те, мило бебче! - 16

• 19 792
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Бързам да пиша, после ще чета - бях на лекар, проблемът е от това, че бебето е седалищно, и с дупе и крака натиска в някакви нерви, от което ме срязва така. Така че - търпя и чакам да се обърне.
Отдъхнах си. Благодаря за палците Hug

радвам се  Hug

# 211
Бързам да пиша, после ще чета - бях на лекар, проблемът е от това, че бебето е седалищно, и с дупе и крака натиска в някакви нерви, от което ме срязва така. Така че - търпя и чакам да се обърне.
Отдъхнах си. Благодаря за палците Hug

Бравус дано си по-спокойна от тука нататък:)

# 212
Калимана Hug Hug радвам се, че заровихме томахавките като интелигентни хора, впрочем Laughing

По повод Круизера - още тогава - преди 5 години - все я нямаше в наличност. А пък сега си е бая стар модел, затова не се учудвам.

Натай Hug

Аз след лекаря минах през Бейби Мол - видя ми се ужасен хаос и много скъпо. Определено се радвам, че направихме поръчка от Англия за дрешки - ами една пижамка - средна хубост, неизвестна за мен марка - 30 лв. Прекаляват.

Дрехите от Джъмбо и аз не ги харесвам. Въобще този магазин ми е проитвен - може ли да е толкова огромен и след 17 ч. да няма кой да питаш за нещо - консултантите им работели до 17 ч. Отивам за рождения ден на дъщеря ми да питам за пясъчник, няма кьорав човек, който да питам, извървявам целите два етажа, стигам до касите и единствения човек, който може да ми даде такава информация ме пита мен какво е пясъчник???? Идеше ми да кажа - ми гущер, ма патко такава. Да работиш в детски магазин и да не знаеш какво е пясъчник ooooh! Леле, побеснях тогава, извървях целия лабиринт до паркинга, след което се оказа, че за да изляза, трябва да се върна до касите за някаква бележка. Леле, щях да троша тогава. Оттогава - май месец - не съм стъпвала Laughing

# 213
ами не знам в София как е в Джъмбо, но този тук при Пловдив е съвсем на различно ниво Simple Smile Имам предвид от към обслужване, винаги има кой да те опъти и кой да ти даде съвет Simple Smile Даже купихме един часовник най обикновен от там, но се оказа че не работи, следващото ни ходене до Пловдив беше по средата на седмицата  (а те не приемали рекламации през седмицата) но не ни направиха проблем, моментално ни го замениха!  Peace От там си купих чантата за количката, еми за мен е перфектна  Peace От там купих на малката едно камионче за яздене - никакъв проблем, абе доста неща съм купила от там всичко ми е супер Simple Smile За дрехи - само цветовете ме привличаха като сме ходили, но аз тога не знаех пола и не съм гледала никаква материя, та може и да сте прави че не са качествени  newsm78

Само да добавя че не знам какво имате предвид под качествени  Hug Rolling Eyes Аз съм купувла дрехи на Софи от Ла редут и то никак евтини и искам да ви кажа че са отфрат!!!! Еми по големи боклуци не съм и купувала  Shocked Naughty Така че това че пишело еди кво си на етикета съвем не означава че ще бъде качествено  Peace Аз от марки и магазини спецялно за дрехи не се впечатлявам, предпочитам да и купя много дрешки ама много и изобщо не ми пука от къде ще ги купя стига да ми харесват- може даже от всичко по левче, нямам никакви скруполи  Peace

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 18:44 от smilianova

# 214
Мартеа,моето и то е седалищно и мен ме прерязва така понякога.Освен това като е така го усещам да ме рита много ниско долу,направо имам чувството,че не е в корема.Дано скоро да заеме друга позиция.

# 215
Аха, не е като да рита ниско долу, ами все едно ме настъпва или тъпче вътре в таза. Гадничко си е  Laughing

# 216
Моето бебче също е седалищно,всеки ден й говоря да си сменя позата,че да можем естествено да се родим.Знам, че има още време до тогава,но като расте и й стане тесничко,знам ли може да не иска да се мръдне  Grinning
Момичета,Алексова писала ли е скоро??? Дано всичко е наред с детето й и с нея самата,че се притесняваше да не хване шарка и тя.Дай Боже да се добре Praynig

# 217
Момичета имам въпрос. От 2 дни гърдите ми са с по-висока температура. Направо си парят . Някой има ли представа от какво може да е? Не ме болят, нямам напрежение , но са горещи. Да си измеря Т ли, ама то как там само ли  newsm78
Някой има ли идея какво може да е?

# 218
На ЛаРедут и аз не съм фен Peace
Имам определени марки, на които се кефя, и от които купувам. Най-любима ми е Марикита, както вече съм писала, освен че са ми точно по вкуса, просто не мърдат като качество. Харесвам качеството на детските неща на Зара, харесвам H&M. От турските марки ми харесва качеството на Бебетто. Качествени са нещата и на Маркс енд Спенсър, но досега само оттук съм купувала и то не много, защото все пак са си доста скъпи. От Фокс има определени неща, които ми харесват, но от други съм разочарована....
Няма страшно, ще се обърнат бебетата, има много време. Моята се обърна вече няколко пъти, но явно седалищно си я кефи и това е Laughing
Само да споделя какво каза мъжът ми, интелигентен човек е все пак, ама ето на. "Не може ли докторът някак да го обърне бебето?" И аз очаквам да се сеща за някакви работи, да ми разбира настроенията, да ми предугажда реакциите. От друга планета са мъжете Laughing

# 219
  • Оранжевата стая
и аз днес бях на преглед и щерката и тя се беше одупила - демек седалищно - направо си поседнала девойката - що да се мори с главата надолу .... Joy
Док обаче каза, че в момента бебето постоянно се върти и не може да се вади извод все още, че е седалищно разположено - има време ще застанат както си трябва  Peace

# 220
  • София
есма, може ли да дадеш малко информация за този курс за естествено раждане. Интересно ми е за какво става дума.

Първо отговарям, че да не забравя, пък после се връщам да чета Simple Smile Курсът е към www.estestveno.com - познавам ги от форума. Можеш да видиш програмата, не знам нищо повече иначе и не познавам лично човек, който е участвал... просто ми прозвуча добре и понеже по-лесно уча като гледам, а от четене нищо не ми остава в главата, реших да се запиша Simple Smile Ще се радвам да си правим компания с някой ако се интересува.

Sophiep, аз лично нищо не усетих след упокойката - изобщо не разбрах кога са ме срязали, кога са извадили първото бебе, нищо. Просто в един момент чух плача на първата госпожица и докато ми я показваха, чух и сърдитото гласче на втората. Единственият неприятен момент беше слагането на катетъра преди операцията. Ако можеш, уговори се да ти го сложат след упойката, а не преди това. Мерси за пожеланието  Hug дано всички имаме такова раждане, каквото искаме Simple Smile ... и най-здравите бебета!

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 22:11 от esma

# 221
vany6a честит рожденик и на теб! Да ти е жив и здрав и мнооого да помага!

Мартеа хубаво е, че няма нищо сериозно, почивай си все пак повечко.   bouquet

Е,  да споделя впечатления от Джъмбо - огроооооооомен магазин, но.... съм разочарована честно казано. Първо, дрешките наистина не ми харесаха като материя и качество, второ - ми то очите ме заболяха от розови, розови и пак розови дрешки за момичета /при момчешките имаше тук-таме някакво мааааааалко по-голямо разнообразие/, а за момичетата това, което се предлагаше като друга разцветка беше екрю, но него с лупа да го търсиш по рафтовете. Определено имах по-големи очаквания от този магазин, но уви, не се оправдаха. Явно няма да е нашия магазин за подновяване на гардероба и за в бъдеще!

kalimana  ако това е количката, която търсиш http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=2283, питай ги дали имат в наличност и ако ти се прави разходка до София - действай.

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 22:20 от antoniabg

# 222
Добро утро, днес май ще е поспалив ден, навън вали, вали и е едно мрачно.

Ето по едно кафенце за добро настроение

И моя бебок все още е седалищно, когато ме ритне имам чувството че ще си покаже крачето.

За Софийското Джъмбо имам смесени чувства, играчки колкото искаш и каквито искаш, но дрехите не ми харесват. Бях взела на Моника 2 комплекта бельо от там, много сладурско, но когато го изпрах лепенките започнага да се белят.

Момичета,Алексова писала ли е скоро??? Дано всичко е наред с детето й и с нея самата,че се притесняваше да не хване шарка и тя.Дай Боже да се добре Praynig

Аз я разбрах, че тя ще ходи при родителите си, а свеки ще гледа детето в тях. Мисля, че така беше, дано всичко да е наред и да и се размине! Praynig

# 223
Добро утро и от мен, тумбачета Hug

Смилянова, стискаме палци днес всичко да мине ОК fingerscrossed

# 224
  • С-я
Добро утро в този малко скапан ден Simple Smile

есма, много ти благодаря за информацията. Значи курсът не е започнал още. Ще се опитам да убедя бащата колко ще е полезно, ама като го знам какъв е ентусиаст за такива мероприятия ... Thinking Дано да ми се навие на акъла.
Като излеза в майчинство искам да се запиша и на йога за бременни, че съм малко кат тулуп в тялото, ама да видим дали няма да надделее мързела.

Успешен и усмихнат ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт