Баба Зима да си ходи надалече, ЮНИ чакаме те, мило бебче! - 16

• 19 865
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
ani_di добре дошла!  bouquet
Може да споделиш кога ти е термина и дали знаете ли пола вече.

# 286
Термина ми е на 23 юни, а за пола - имаме самнения за момиче, но не сме сигурни на 100%, бебока все показва дупето... Simple Smile

# 287
  • Под липата
Здравейте! Много рядко ми се отдава да влизам и да ви чета... Гледам, варненки вече се познавате, а аз... Sad  все на работа и лекции и срещи пропускам ... Нищо! Живот и здраве, след Великден, ако ме пуснат  в годишен отпуск и аз ще мога да си поотдъхна от пустата му работа и да  се видим на кафенце.
 Варненки, вие вече ориентирахте ли се къде ще раждате? Аз, за сега, съм решила в АГ, но има време. Много хвалят лекарите там, но не зная какви са условията. Четох в темата за ВИП-а там, ама .... , нещо не съм очарована. Ако ще раждам там, е само заради добрите отзиви за лекарите.

Да се оплача - от месец някъде съм с болки в кръста. По принцип съм с нещо като дископатия, но отдавна не се бяха проявявали симптомите - близо 6 години. Сега от качените за кратко килограми ли, от какво ли - болките се върнаха и едвам вървя. Говорих с АГ-то, но тя не реагира по никакъв начин, а мен си ме боли... Като някоя бабичка съм сутрин, докато се раздвижа - ужас направо! Като се постопли и започнах повечко да вървя пеш.., ами едвам стигам до работа - накрая пръхтя като хипопотам и се кекерецам като болно пате. Някой беше писал (ама помня ли вече кой и къде от многото ни вече теми) , че при подобни болки е ходил при невролог.  Дали това ще се отрази на раждането, лекарката не ми каза и аз сега си се чудя и не зная какво да правя. Ще потърпя още малко и ще отида на частно да ме видят.

И още нещо, което днес ме влуди... Нали работя с ненормално раб. време и не гледам много новини и не чета вестници, съм пропуснала вчера репортаж,  в който става въпрос за пустото му ГМО.  Вчера изреждали какво да не се яде - кренвирши ( ми яла съм , то на работа какво да ям ) , царевица, царевичен хляб, пуканки  Confused, корнфлейкс, колбаси...., вафли Фамилия ( а пък аз преди време обрулих цяла кутия ) Сега ми е притеснено. То, остана ли нещо, което спокойно мога да ям, да му се не види  #Cussing out! Хайде, мен кучета ме яли, ама ми е съвестно за детето ...

ani_di, добре дошла, миличка!

# 288
Рафаелка, не се коси миличка, то и аз съм ги яла без да знам Sad

# 289
  • Варна
Rafaella Izza, аз съм с дископатия. След няколко ужасни схващания ми я откриха седмицата преди да разбера, че съм бременна. Тогава невролога каза, че ще се борим с това след като родя, дотогава ще си понасям болката, не може да се пие нищо. Мен вечер ме боли крака горе и ми дърпа към кръста, но няма какво да се прави и си търпя.
Новата ми болка е в краката и то от глезените надолу (петите наи-вече). Не знам какво ще правя като порасне бебо щом от сега ме боли.

Днес освен на лекцията в Мола, ходих и на отворените врати в Окръжна. Не съм очарована, то не прилича на болница, ами на ... не знам с какво да го сравня...

# 290
  • София
Ние с ремонта още не сме започнали, дори не сме ги обмислили, а ще трябва поне едно пребоядисване.....

Моничка
и аз точно днес съм +11кг. вече не коментирам, като ям толкова много, кой ми е крив Името което си избрала е хубаво, макар че аз съм против двойните имена  Hug

Рафаелка според мен вземи и още едно мнение понеже с напредването на бременността може нещата да се усложнят и съвсем да ти се стъжни живота а след раждането още повече. Като знам аз след раждане как съм като откъсната , ни кръст , ни гръб и то без да страдам от дископатия по принцип.

# 291
Майките,които ходят на лекции в големите градове,ще могат ли да споделят полезна информация,която са получили от тези лекции за майките,които са от по-малките градове.... Embarassed

# 292
Rafaella Izza и аз съм си хапвала от тези нещица, така че споко, пък и не се знае още  колко плодове и зеленчуци сме си похапнали ГМО   ooooh!
ани_ди добре дошла и от мен  Hug
За килограмите..не ми се коментират...и аз доста съм качила неусетно  smile3511
А относно ремонтите и нас ни чакат, само  малко да се позадържи топло времето и започваме, за сметка на това обаче ги обичам и все нещо помагам  newsm03

# 293
И моите килца са почти +10  Whistling Whistling Whistling ама какво да се прави  Blush

# 294
Добър вечер , мами:)
Ани_ди, добре дошла и лека бременност ти пожелавам:)
Имам едно питане, от 4 дни съм с ужасно главоболие, лявата част на главата и лявото око страшно ме болят.Като ударена с чук съм, нито ям , нито пия, много ми е зле.Вчера отидох на очен лекар, понеже мислих, че е възможна промяна в диоптрите ми( нося очила само като чета и съм на пс-то), но доктора установи, че промяна няма. Отидох при Аг-то ми, каза че идея си нямала от какво може да ме боли така продължително, кръвното ми е ок, изследванията също. Ако има някоя мама, която е била в същото положение, нека да сподели как е преборила това главоболие.
Относно кг- аз съм +6, мисля че е ок, но спрях витамините за 2 седмици.
Лека вечер   bouquet

# 295
Добър вечер , мами:)
Ани_ди, добре дошла и лека бременност ти пожелавам:)
Имам едно питане, от 4 дни съм с ужасно главоболие, лявата част на главата и лявото око страшно ме болят.Като ударена с чук съм, нито ям , нито пия, много ми е зле.Вчера отидох на очен лекар, понеже мислих, че е възможна промяна в диоптрите ми( нося очила само като чета и съм на пс-то), но доктора установи, че промяна няма. Отидох при Аг-то ми, каза че идея си нямала от какво може да ме боли така продължително, кръвното ми е ок, изследванията също. Ако има някоя мама, която е била в същото положение, нека да сподели как е преборила това главоболие.
Относно кг- аз съм +6, мисля че е ок, но спрях витамините за 2 седмици.
Лека вечер   bouquet

Това да не е невралгия на троичния нерв?Нещо подобно сьм имала преди години с дясната част на главата.Иди на невролог.

# 296
Аз съм +11.
Първият път на сегашните ми килограми родих.
Тогава бях качила почти 25 кг.

Софи, Марету Hug

# 297
Kristinka85 , мен преди време ме боля така,но май си беше мигренозна болка.След това се като разучих ми препоръчаха хомеопатичен продукт Невроцинезин,до сега не съм го ползвала ,но недай си Боже,ако  пак ме заболи,мисля да го пробвам

# 298
Някой коментираше ли скоро тази количка? Цената ми се струва изгодна, ако някой още се вълнува.

# 299
Майките,които ходят на лекции в големите градове,ще могат ли да споделят полезна информация,която са получили от тези лекции за майките,които са от по-малките градове.... Embarassed
Деси, аз качвам в пощата записките ми от лекциите, на които съм била - за сега има две, след малко ще пусна още една - "Практически уроци: къпане, масаж, обличане и носене на бебето.". Струва ми се, че могат да бъдат полезни и на тези мами, които не са получили информацията от първа ръка - т.е., от лекторите с разните му там демонстрации и интониране.

Общи условия

Активация на акаунт