Баба Зима да си ходи надалече, ЮНИ чакаме те, мило бебче! - 16

• 19 818
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, тази вечер усетих на няколко пъти леки контракции и изпих един но шпа. Взех да се притеснявам, макар на всякъде да чета, че е нормално от 6-тия месец да имаме подготвящи контракции. С Моника не съм имала!
Утре ще звъня на АГ-то.

Лоркааа аз днес питах моята докторка защото и аз имам отвреме навреме.Каза ми,че било нормално да има отвреме навреме стига да не са всеки ден.

# 421
valq10, на моето бебе са му притеснително разширени легенчетата - над 1 см. и пак не е ясно дали ще се стигне до операция. МОже да се оправят пътьом, така че ти трябва да си абсолютно спокойна Simple Smile

Халки от бяло злато на много прилична цена взехме от една малка бижутерия. Казва се "Самсон" и се намирана ул. Денкоглу 30. За над 5 г. употреба не са се надрали само лееекичко са пожълтели. Имам и вградено диамантче. То също си е на място. Доволна съм.

На тези, дето се точат на секс след раждането, само да им кажа, че след 40 дни лохии и кървища има още месец опъване от епизотомията, така че калкулирайте още забава  Mr. Green

п.п. Исках да споделя историята на въпросните халки. Ние също се оженихме по време на бременността и бяхме притеснени откъм бюджет. Обикалях да търся нещо подходящо за семплия ни вкус и намерих тази бижутерия. Видях халките и довлякох мъжа ми да ги разгледа и той. Чудесни  ни се сториха - семпли, изчистени, без матиране... Точно каквито ги търсим. Решихме да пробваме тези, които бяха изложени. За всеобщо удивление ни лепнаха и на двамата. Оказа се, че даже не са стандартни размери, а поръчка с някакви половинки номера. Все едно специално за нас бяха правени Simple Smile Само ги помолих да ми вградят диамантчето, което ни забава с 2-3 дни, не повече.

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 20:42 от jj okocha

# 422
Не съм ви чела назад, но да не пропусна!

Киди, честита ти рожденничка! Да ти е жива и здрава, все така послушна и добричка! Желая й прекрасно детство!

Мария,  Hug  Hug  Hug

За секса - предната бременност имах огромно желание, но мъжо го беше страх и от 7-мия месец ме подложи на диета  Twisted Evil Сега нямам никакво, ама наистина никакво желание, а той, милия, си прави от време на време устата, ама като го скастря само въздиша, че било по-добре да съм бременна с момиче  hahaha Да знаете, че всичко се връща на този свят.  hahaha
На тези, дето се точат на секс след раждането, само да им кажа, че след 40 дни лохии и кървища има още месец опъване от епизотомията, така че калкулирайте още забава  Mr. Green
smile3521 Прибавете и недоспиването и стреса от новата ситуация у дома и романтиката и страстта стават още по-голям мираж.

# 423
valq10, на моето бебе са му притеснително разширени легенчетата - над 1 см., така че ти трябва да си абсолютно спокойна Simple Smile
jj, благодаря за успокоението! Истината е, че след като публикувах поста си се сетих за вашия случай и потърсих в старите ти постове дали си писала колко са при вас (не намерих). Съжалявам, ако така те натъжавам! Надявам се на най-благоприятното развитие при вас и дано всичко с бебчето ти да е наред! Praynig

# 424
valq10, споко, аз съм го приела като нещо нормално, което се случва често на момчетата. Мъжка му работа  Laughing

# 425
Да, така е Simple Smile И аз днес попрочетох, че често се случва точно при момченцата- та затова все още си мисля, че нашето може и да е момченце Peace

# 426
  • С-я
благодаря на всички за съветите за халките. Утре ще се разходим, може да намерим нашите пръстени. Сега сме в чудене дали да кажем на родителските тела, не ми се занимава и с тях, а пък те ще искат дойдат. ама ако не им кажем, ще се обидят вероятно.
айде, лека на всички.

# 427
  • Бургас
Киди ,честита ти рожденничка да ти е жива и здрава малката сладурана.
Мария бързо въстановяване  Hug

# 428
Здравейте и от мен момичета, малко късно но да се запиша и аз в тази темичка. Днес бях на ФМ и моля за едно синьо щъркелче  Heart Eyes Казаха че бебо е добре,  обаче с ехографа успяха да хванат и моя пулс и се оказа че имам екстрасистоли (аритмия) и е добре да се консултирам с кардиолог?  Някой има ли опит как това може да се отрази по-нататък на бременността и начина на раждане?

# 429
Един въпрос към мамите от СТ. Загора, къде мога да отида на 4Д и колко ще ми струва, ако има мами които са посещавали споделете  Hug  
Нещо ми се върти в главицата  newsm78

# 430
  • по света и у нас
Ох,най накрая изчетох всичко  ooooh! Crazy ,обикновено и дотук се спирам,че ми минава мерака да се включа и аз.

Киди,да ти е жива и здрава рожденничката!

Мария,дано повече нямаш никакви проблеми и следващото ти влизане в болница бъде края на юни! Hug

Мармотка,това дето описваш все едно аз съм го писала! Peace Незная на какво се дължи,на консултацията забравих да питам.Казаха ми,че бебка била разположена напречно и че съм с предна плацента.Може би от там и това усещане  newsm78 ,аз се плаша да не би да е вид контракция и да не го разбирам.

Добре дошли на новите мами!  bouquet

Забравих вече кои теми обсъждахте..а,да..
1.Пия задължително сутрин кафе,иначе очите ми отказат да се отворят,а и забелязах,че нормалното кафе/имаше период в който пиех само безкофеиново/ми помага в борбата със запека.Биричка си позволявам веднъж,два пъти седмично по чашка.
2.За секса–и на мен много ми се иска,ама не ми стиска. Joy hahaha Мъжо и той нещо се страхува да не направим беля. Whistling Та ни пишете и нас в графата веднъж месечно. Grinning
3.Ремонт предстои и на нас,трябва да решим проблема и с отоплението,като писах отопление,Смилианова,доволни ли сте от новата придобивка,конвертора?Получихте ли първата сметка за тока?
Още неща исках да напиша,но пуста разсеяност...

# 431
Дора, и ние ще правим ремонт като едновременно с това ще инсталираме и камина с водна риза. Самата камина няма да е в спалнята с бебето (която по-късно ще стане детска). Там ще има само радиатори, както и в кухнята, банята и коридора. В спалнята отделно имаме климатик, който ще продължим да ползваме, като в най-студените дни, както и съботите и неделите ще си палим камината. Може би и вечер, не знам още. Всичко това ще го правим с цел следващата зима, когато ще е вече голямо детето и ще си ходи спокойно навсякъде, да не се ограничаваме в стаите, а да може да си ползваме целия етаж от къщата, да е топличко навсякъде. А и за мен камината придава невероятен уют в дома, винаги съм мечтала за камина. А и при нас зимата, ако навее сняг, стават големи преспи, често спира тока и няма да имаме друга алтернатива за отопление.

Фетална ехокардиография до коя седмица се прави? И знаете ли за Варна кой лекар прави такава?

# 432
Добро утро, поспаланки!   food010

Аз днес се събудих кипяща от енергия, въпреки дъждовното време.  newsm44 Сега отивам да купя прясно мляко, за да приготвя кисело. После ще врътна една закусчица на моите поспаланковци.
Дион, мисля, че оптималното време за фетална ехокардиограгия е до към 24 г.с.
Ако можеш погледни в сайтовете на Марков, Фемина или доц. Томова. Там пишеше подробно.
По едно време и аз се бях замислила, но оставих този преглед, тогава когато ще правя 3-тата ФМ при доц. Томова. - в 30 г.с.
И тогава ще можем да го огледаме сърчицето.
 Хайде хубав ден от мен!

# 433
Добро утро и от още една ранобудна птичка в събота!   food010
Не знам как ще спя докрая, но и тази сутрин пак със сълзи в очите станах, такова изтръпване на ръката, ужас. Честно да ви кажа се събуждам и често по гръб, но просто това няма как да го контролирам докато спя. Ще видя какво е мнението и на моя гинеколог като отида на ЖК.
Пожелавам ви успешен ден на всички!

# 434
Добро утро!

Днес времето е ужасно. Мрачно е, студено и дори се кани да завали. Няма да има разходки като миналата седмица.

Тони, аз пък от известно време не мога да спя по гръб. Като легна така за две минути и започвам да се задушавам и не мога да си поема въздух чак. А преди много спях по гръб.

Мама Желя, да споделиш каква закусчица си правила, ако е нещо интересно. Аз по мързеливата процедура, ще пека банички Бела. Вчера обаче правих един много лесен сладкиш и се получи супер вкусен. Рецептата е от форума, ако искате ще я споделя.

Общи условия

Активация на акаунт