Баба Зима да си ходи надалече, ЮНИ чакаме те, мило бебче! - 16

• 19 803
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро момичета!

# 436
Тони, аз пък от известно време не мога да спя по гръб. Като легна така за две минути и започвам да се задушавам и не мога да си поема въздух чак. А преди много спях по гръб.

Мама Желя, да споделиш каква закусчица си правила, ако е нещо интересно. Аз по мързеливата процедура, ще пека банички Бела. Вчера обаче правих един много лесен сладкиш и се получи супер вкусен. Рецептата е от форума, ако искате ще я споделя.

Явно при мен няма проблем, защото като се събудя така се чувствам добре и гърба не ме боли.
Ооооо, щом е сладкиш го давай веднага!  eat, а като родим живот и здраве ще има newsm39

# 437
Добро утро тумбаци, днес времето е кисело, но се надявам настроението ни да го пребори. Аз нещо съм се подула и ме налитат от време някакви негативни мисли, но марш!
Детето иска да играем на куклен кът, а аз искам да шия новия гоблен - русалка. То голяма занимавка това бе!
Хубав ден момичета  bouquet

# 438
добро утро и от мен Hug

# 439
Здравейте и от мен!
Днес и аз съм пълна с енергия - станах рано, изчистих, сготвих, даже и сладкиш направих! Дано имам повече такива дни, че иначе много ме мързи.  Embarassed

Вероник, аз все си мисля, че ще е момиченце твоето срамежливче!

Мама Желя, много заразно действаш с твоите вкусотии! Шапка ти свалям, много добра домакиня си!   bouquet

Антония, аз също не мога да спя по гръб вече повече от месец. Даже и в будно състояние не мога да легна по гръб, не ми достига въздух. Така че щом на теб не ти пречи, не мисля, че е проблем.  Peace Понякога си мисля, че ако повече се вглеждаме в знаците на тялото си, ще сме много по-спокойни, отколкото като обръщаме внимание на целия поток информация, който ни залива отвсякъде.

Дион, кога пътувате?

Нанси, този лекар е голяма скица. Сигурно е голям смях да раждаш при него! Аз май съм пропуснала - ти в Мюнхен ли живееш? Аз съм живяла там три години, понякога много ми липсва. С милото сме се заканили да ходим на Октоберфест, ама да видим коя година ще е  Laughing

# 440
  • Пазарджик
Добро утро и от мен!  Hug
Malena, аз пиех Фелофолгама 3 x 1 две седмици и при следващото изследване хемоглобина беше се покачил. Казаха и да ям месо и сурови ядки. Магнерот пия 3 x 1 през 8 часа. След една седмица ще го намаля на 2 x 1. Само внимавай да има два часа между приема на двете хапчета, че едното пречи на усвояването другото, ако се приемат заедно, в листовката на Магнерот-а го пише. А за Флебодия не съм чувала, тя за какво е? 

# 441
  • Варна
Добро утро и от още една ранобудна птичка в събота!   food010
Не знам как ще спя докрая, но и тази сутрин пак със сълзи в очите станах, такова изтръпване на ръката, ужас. Честно да ви кажа се събуждам и често по гръб, но просто това няма как да го контролирам докато спя. Ще видя какво е мнението и на моя гинеколог като отида на ЖК.
Пожелавам ви успешен ден на всички!
Добро утро!
Тони, все едно аз съм го писала твоя пост. Всяка вечер се събуждам от изтръпване на лявата ръка, все едно я няма, много е неприятно. И аз си спя по гръб, не ми е проблем, но ми е трудно обръщането, заради болките в крака, вечер е направо непоносимо. Сега ми помага мъжа ми, но от понеделник не знам какво ще правя. Уж не вървя кой знае колко, но явно се натоварвам повечко. Ще видим дали ще успея да издържам на работа, ако не приключвам.
Та това, че ми изтръпва лявата ръка малко ме притеснява, все пак ако не стига кръв до нея, може и до сърцето да не стига достатъчно (така си го представям аз). Отделно имам една тежест в сърдечната област, уж ходих на кардиолог, всичко е наред, но знае ли човек.
Хихи, от днес и аз съм в 6-ти месец.  smile3533

# 442
Дион, кога пътувате?

Hug milkuz, тръгваме на 09.03 рано сутринта и живот и здраве, трябва да кацнем на 11.03 в 17h на летището във Варна. Доста дълъг път и доста престой по летищата имаме, но няма как, много сме далече от БГ. 

# 443
Hug milkuz, тръгваме на 09.03 рано сутринта и живот и здраве, трябва да кацнем на 11.03 в 17h на летището във Варна. Доста дълъг път и доста престой по летищата имаме, но няма как, много сме далече от БГ. 

Е, то не останало! Всичко ще бъде наред, само трябва да си спокойна! Дано са удобни седалките в самолетите! Мисли си за цялата рода, която ще се изсипе на летището да те посрещне.  Laughing Ще бъде страхотна емоция!  Hug

# 444
Добро утро и от мен! Да питам тези от вас, които пият Ферофолгама и магнерот, по колко пиете? На мен ми изписаха 2х1 Ферофолгама и 3х1 Магнерот, но това не е ли много?  newsm78  А някой да пие и Флебодия?

Феро Фолгамма отначало ми бе назначена 2х1 на ден, но в последствие доктора увеличи дозата на 2х2 на денн, понеже хемоглобина не ми се покачи. Магнезия пък ми е 3х2 на ден и едновременно с това и 3х1 на ден но-шпа. Всъщност аз вече три пъти прокървявах и сега се налага да само да лежа и може би за това дозите ми са на максимума. Мисля си, че твоите дози не са много големи. За Желязото е важно да се приема поне 2 часа след магнезия и също толкова време да не се приемат млечни продукти, кафе, чай и още някои неща, ама не ги запомних.  За Флебодия нищо не мога да кажа  newsm78

Моля някой да ми опише какво точно са контракциите. Знам че е втвърдяване на корема, аз от време на време го имам, като легна по гръб или постоя малко права, но пък нямам никакви болки.

# 445
Хайде пак съм тук!
milkuz изчервих се  Blush
Ulla давай рецептичката!
Моето предложение за неделна закусчица е това
От опит ще посъветвам тези, които ще приготвят тази закуска да увеличат времето за печене с 10 минутки.

# 446
Здравейте и от мен мили тумбачета!  Hug
Е не може вече да се спи нормално и това си е....Като легнах снощи и като започна едно въртене, та няма заспиване до 3 часа.
как си намирате удобна поза за спане незнам, но аз вече май не мога - ту на едната страна, ту на другата и все неудобно  newsm78 , а пък по гръб изобщо не става....

Хайде хубав ден на всички, напук на нацупеното време  Grinning

# 447
Здравейте:)
Пепси,и моята лява ръка постоянно изтръпва като спя на лявата страна и то от доста дълго време.Дано да не си права за сърцето,че съвсем ще лудна:)
Гърба ми си почива най-добре като си легна по гръб.Мисля,че трябва да се вслушваме в тялото си,а не в книгите:)Нашите баби едно време дето даже на прегледи не са ходили,какво да кажат.
И други работи щях да пиша,но нещо ми убягват,много забравям,ей.Пък и днес съм на работа,доста ме помързява и ми тежи главата,явно заради "хубавото"време навън.
Айде лек и спокоен ден от мен:)

# 448
milkuz, дано да си права. Толкова много искам момиченце, че на моменти чак ми става съвестно.

Отностно спането по гръб, на курса за бремени, на който ходя, казаха че стига да ни удобно, няма проблем. Не се препоръчвало за мами с ниско кръвно, тъй като ако легнат по гръб се притискал някакъв кръвоносен съд, в следствие на което се получавало изтръпване и виене на свят, тъй като се притиска притока на кръв. Но ако мама се чувства добре като спи по гръб, няма проблем. Казаха, че е по- добре да се вслушваме в собственото си тяло

# 449
Добро утро сладурани!
Относно спането по грьб и аз не мога да спя или стоя дьлго по грьб започвам да се задушавам!Мн неприятно и мн се изнервям,защото така обичам така да си лежа и да гледам ТВ преди за заспя,а сега не мога! Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт