Хващай си багажите, децата, за ТЪРГОВИЩЕ запрашвай със колата

• 33 923
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, момичета!
Меридит, аз слагах по 4-5 прахчета за всеки цвят и пак не станаха!  Mr. Green

Дега, не се притеснявай. Според мен, ако имаше нещо, вече щеше да се е появила реакция. На мен 2 пъти са ми вадили кърлеж и нямаше последствия! Това рядко се случва, дано да няма проблеми при вас!  Hug А относно пазенето, няма как да се опазиш като се развъдят. Те са навсякъде, но е добре да се преглеждате след всяко излизане и преди всяко лягане за през нощта. Защото ако само се е забил и се открие навреме се вади без усложнения, но ако е престоял повече може да задълбае и тогава вече наистина е опасно! Дано не се случва на никой повече такова нещо!  Hug  bouquet

# 196
Такъв хубав ден, момичета, а аз ще ви натъжа с една лоша новина. Ембриончетата, двечки, на приятелката ми, нямат пулс и ще ги махат!  Weary , А тя е съсипана! Не знам как ще го преживее. Аз вече 2 часа рева и реших да се разсея малко тук. Направо не знам как и с какво да й помогна, ужасно е да гледаш най-добрия си приятел да страда и да не можеш да помогнеш! Тя изтърпя толкова много процедури и неприятности, а сега пак ще страда!
Добре, че сте вие, поне да споделя!  smile3518 smile3518 smile3518

# 197
Съжалявам много мила.... Hug,не знам какво да кажа,ще и трябва много подкрепа,но ти си там ще я получи. HugДано е силен човек и продължи смело напред,сега не трябва да се предава.Може би следващият път ще успеят/ако има такъв/...,ако ли не толкова дечица чакат по домовете ,винаги могат да накарат едно детско сърце да затрепти от щастие... Peace

# 198
Много съжалявам за случилото се! Sad Изпращам ви подкрепата си, доколкото е възможно това виртуално. 
Както е писала Мери, остава им и друг шанс да си имат детенце, макар и не тяхно родно.

# 199
  • до една звездичка
LaMariposa, това първи опит инвитро ли им е? Не бива да се отчайват.  Hug

п.с. Сега прочетох блог-а ти, разбрах, че не е.

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 16:40 от ٠•● Dega ●•٠

# 200
Съжалявам Cry... Страшно много!

# 201
Благодаря ви за подкрепата, момичета!  Hug
Много месеци ще минат преди да прежали тези дечица и не знам какво ще решат занапред, но засега им остава да плащат заемите взети за първия и сега за втория неуспешни инвитро опити. Какво да се прави!? Надявам се поне всички вие и аз да си вземем поука колко лесно ни е дадено нещо, което не се купува с пари и да го ценим и обичаме. Времето отделено за децата ни не е загубено, то е спечелено!  Hug
Моля се да е грешка и да стане чудо! Молете се с мен! Нека някоя душичка все пак да пожелае да дойде при тях! Те са страхотни хора и толкова много го заслужават, а има такива некадърни майки, които хващат от въздуха. Но така е, всеки си има кръст за носене, за едни по-малък, за други по0голям, но все  е дървен и тежък...
Хайде, мами, лека ви нощ! Целунете малките си слънчица и им се порадвайте в името на хора, като това момиче! Благодаря ви!  Hug

# 202
Ех, мами, след моите сериозни постове не смеете да напишете нещо весело, разбирам.
Но аз пък имам повод да почерпя. Вчера моят син стана на 13 години! Пуберитет от всякъде е вече! Да ви е сладко!

# 203
Честит ти рожденник на патерици ,Ла Марипоса!Да жив и здрав,много щастлив и отличен ученик!
Букетче за мама....

Както знаеш ще си взема от всичко ,та да не заслабна  hahaha Joy Joy

# 204
  • Варна
Честит рожденник ЛАМАРИПОЗА.Да ти е жив и здрав и много да те слуша.
На 13 се роди и сина на братовчет ми, че станах пак леля Peace

Кога е панаира тая година момичета знае ли се вече Thinking

# 205
Нери ,така като гледам календара ,трябва да започне на 10.05.Пак не съм сигурна ,но по принцип е всяка втора седмица от май... PeaceДано само тази година има повече неща от предната.Все се хвалим с тоя панаир ,пък от година на година още по зле става това изложение. ooooh!
Да ти е жив и здрав племенникът!  bouquet  bouquet  bouquet

# 206
Доколкото разбрах е от 10 до 16 май.Вчера като се разхождахме из Борово око са започнали да го почистват. Но ми се струва, че пак ще бъде доста мизерно. Много го занемариха тази зима.

# 207
Честит рожден ден на Влади!
Да порастне хубав и добър мъж!
 Tada Tada Tada
От 9 до 15 май ще е изложението.

# 208
Честит рожден ден на порасналото момче!  newsm59
Вярно, че наближава панаира, съвсем бях забравила. Едва ли ще можем да си дойдем тогава, но се надявам на вас за отзиви и снимков материал.  Simple Smile

# 209
Благодаря, мами, за хубавите пожелания!  Hug

Аз панаира не искам да го чувам тази година, че като си без пари е много тъжно...най-вече за децата. И баби и дядовци няма, да дадат някой лев за панаира...ама няма как.  #Crazy

Момичета, много се притеснявам за Пентаксима, през Май трябва да реимунизираме Мариянка, а по новините наговориха едни неща...някой знае ли нещо?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт