Хващай си багажите, децата, за ТЪРГОВИЩЕ запрашвай със колата

• 33 923
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
Марипоска, какво са казали за Пентаксима?

# 211
  • Варна
Какво са казали за Пентаксима наистина? Нищо не съм чула newsm78
И на нас ни предстои третата закъсняла ваксинка на Алис.
Благодаря за инфото за панаира. Последните години не успяваме да си дойдем. Сега обаче мисля, че на децата ще им е интересно да водят Tada
Днес момичета имаме годишнина 10години брак с моето момче

# 212
  • до една звездичка
Марипоза, а ти търси ли Пентаксим в аптеките? Няма ли го? В Марешки?
Вероятно истерията сега започва, защото нали предстои да влезе в задължителния имунизационен календар и да стане безплатна. Затова е и изтеглена от аптеките. Т.е., щяла да стане държавна поръчка. А от МЗ още не били сключили договора за нея и нямало да стане и през май... Абе, въобще, калпава работа отвсякъде.
А педиатъра ви какво ви съветва?
Ето една тема от форума по темата, ако искаш, попрочети и там:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=488890.0;topicseen

# 213
Добро утро, мами  Simple Smile
Като гледам какво е мрачно навън си мисля защо пък да не ви почерпя с по едно виртуално кафенце...

# 214
Здравейте, момичета!
ООО, Меганчо, изпревари ме с кафето! Мерси!

Дега, не ми се зарежда линка, който си дала. Не сме проверявали още при личната. По принцип трябва да правим  реимунизацията през Май, но едва ли ще е проблем месец-два отлагане.
А за останалите мами да поясня. Прието е от 1.04 Пентаксим и още някаква друга ваксина, не разбрах коя, да се отпускат от здр. каса безплатно. Имаше репортаж, по сигнал на майки, че нито го има в лекарските кабинети, нито могат да си го купят от аптеките. Казвали им, че не могат да им продадат, защото вече всички количества ще са държавна поръчка. Оказа се, че договорите с доставчиците не са сключени още и че нещата ще се проточат поне и през Май. Аз не съм проверявала още по аптеките, но се надявам да се решат нещата, че ще ми е трудно да отделя пак толкова пари.

Днес май пак ще си стоим в къщи...  Rolling Eyes
Весел ден, момичета, намерете за какво да се усмихвате!  Peace

# 215
  • София
Да допълня кафенцето на megan4o с вчерашната тортичка на голямата ми рожденничка

Вчера беше и първия й концерт

изобщо много натоварена програма...

От всички тези задачи не смогвам да ви следя и съм пропуснала РД на голямото момче на LaMariposa - да ти е жив и здрав, много радост да ви носи, да е късметлия в живота  Heart Eyes

Нери - честита годишнина! Много пъти по 10 да празнувате  bouquet

Днес пак ме чака проверка на локвите по пътя за училище  Mr. Green
Хубав ден на всички мами и дечица  Hug

# 216
Здравейте момичета.... Grinning

Меганчо благодарско за кафето... PeaceКак си ,как върви бременеенето  Wink?

Днес наистина се очертава дъждовно и пак ще сме си по къщите... Peace

Честито на малката прима на Инад!Да ти е жива,здрава,все така красива и много успехи и пожелавам в този спорт.Нека стане златното момиче на България! Hug
Букетче за мама...

Искам да се извиня на Ани Станчева,май през цялото време съм си мислила за друго Ани ...и от там идва голямото объркване...извинявай.. Hug,оказва се че не те познавам все още  Wink

Хайде приятен дъждовен ден на всички... Hug

# 217
Neri, желая ви още много пълни със споделена радост и любов години заедно!  newsm51 txtloves newsm67 Kissing Heart Two Hearts

Честито и на малката порастнала танцьорка на InaD! Да е много весела и здрава! Много успехи и само напред и нагоре!
А на мама да минават годините, изпълнени със щастието, което й носят дечицата!

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 12:38 от LaMariposa

# 218
Честито на всички, които са имали повод да празнуват!
merydit, изобщо не се притеснявай, няма нужда да се извиняваш - нищо не се е случило, де Peace. И ще се изненадаш, но всъщност ме познаваш Wink

# 219
Здравейте HugВлизам набързо само да ви почерпя LaughingДнес с моето мъжленце имаме годишнина от сватбата Heart Eyes

Пожелавам си още много години да съхраним любовта си такава,каквато е сега Heart Eyes

# 220
Честита годишнина!
Желая ви много щастие и дълги години разбирателство!

Моите родители утре правят 30 години заедно

# 221
Честито Мимолетка ...,да сте живи и здрави и още дълги години да съхраните топлите чуства един към друг!Обичайте се!
Букетче за дамата.....

и за мъжлето ти....

Весело да си изкарате довечера....и после на отчет тук ...,как сте изкарали... Wink
Нещо се скатаваш от писане Wink

Меганчо как върви бременеенето...нищо не каза,аз май вече те питах.... newsm78

# 222
Още дълги години щастие ви желая!  newsm24

# 223
Честито, Мимолетка! Още много години заедно, пълни със споделена любов и радост!  newsm51 newsm51 newsm51

# 224
Добро утро ! Stuck Out Tongue
merydit ,бременеето при мен върви добре,сега май започнах да пълнея както му е редът...
Нищо не ми става,освен един анцунг ,а и незнам къде да си търся дрехи..освен може би в макси мода Rolling Eyes
След два дена влизам в седмия месец и се питах кога трябва да си приготвя нещата за болницата,
някой ми каза,че сега му е момента..само дето незнам и какво ,но може би има още време..
Ей такива неща при мен,поздрави  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт