Хващай си багажите, децата, за ТЪРГОВИЩЕ запрашвай със колата

• 33 923
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Меги, честито ти бебче.
Да стане добър човек и да ви носи само радост!!!
 Hug Hug Hug

Ей сега го погледнах, ама той е голяяяяям юнак - какви бузки е заформил - браво на него.
Пу - пу много е хубав  Crazy
Теди и тя е прекрасна  Heart Eyes

Аз бях малко на моренце, затова ме нямаше.
Извинете ми отсъствията моля ви    Laughing Laughing Laughing

# 616
  • до една звездичка
Мацки, казвайте бързо кой, какво прави в тези дъждове? Що не пишете тука?

И още нещо да питам: някой да си е вадил скоро свидетелство за съдимост? Знаете ли каква е таксата, реда и за колко време е готово?

# 617
  • София
Megan4o, честита радост в къщи   bouquet
Дано намериш някой да помогне с кърменето  Peace Въпреки вече солидния стаж с Любо изобщо не се наемам да давам съвети  Rolling Eyes. С каката не ми се получи много, но сега отчитам грешките...

Ние бяхме на фестивал и покрай него на море в Созопол http://vkamburova.multiply.com/photos/album/24/24.
Вчера оставихме кака Криси на лагер в Еленския балкан http://vkamburova.multiply.com/photos/album/25/25
В края на седмицата трябва да си я приберем и засега планираме да пътуваме директно към Търговище. До края на август мисля да погостуваме на мама и сигурно ще се засичаме по центъра.
Много ме е стегнала шапката напоследък и се надявам малко да разпусна  Tired

# 618
Ами как да пиша като ме мързи да гледам, бе!  newsm78

Стеф и Меридит, намерихте ли се, какво става с колажа?  Two Hearts

Аз в последно време съм позарязала компа и чета книжки, попаднах на разни хубави, вземам си от библиотеката и във всяка свободна минута (най-вече в тоалетната  newsm62 ) гледам да почета. Мозъкът ми вече ще изпуши от бездействие, крайно време е отнякъде да се появи работа  smile3514

Ина Д, да са ти живи и здрави, кака танцьорка и малкия сладкиш. Много са сладки! Личи си , че хубаво сте си изкарали. Дано каката да е доволна от лагера. Аз обожавам този вид танци, правят децата по-изтънчени, грациозни...много е хубаво  newsm10 newsm51

Меганчо, кво стана бе, мила? Ще го бъде ли ващо кърмене или ще папате от магазина?  #Crazy
Не се шашкай, понякога не зависи само от теб, важното е да си сигурна, че си опитала всичко възможно! Все пак, стискам палци  Hug Peace

Ние днес се подстригахме и двете с Мимка. Тя е много доволна.  Като видя, че мен ме подстригват и каза "пигаме сата Мимитоооо", да подстрижем косата на Мимето. И аз си рекох, като иска детето, да не му чупя хатъра. Сега се кефи, че и нейната "са" е "пигана".

Хайде, пак да се организираме за срещичка, а?  Hug

# 619
  • до една звездичка
Хайде, пак да се организираме за срещичка, а?  Hug

Бива!  Grinning

п.с. А ти нова работа ли си търсиш?

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 16:44 от ٠•● Dega ●•٠

# 620
Ето да видите колажите..нищо особено...може по нататък като ми остане повече време да измисля нещо по така....имена не съм писала....защото на някои снимки нямаше имена...затова никъде няма да слагам...,защото е гадно едни деца със ,други без.... Wink

# 621
Готово  Peace Peace Peace

Мимолетке, я кажи с какво я поливаш на твойта девойка косата?  Crazy Crazy Crazy

# 622
Колажът е чудесен,браво smile3501 Много ме кефят облачетата,те така пък пасват  на времето ни Mr. Green
stefinka ,ми той генът и такъв хубав smile3534 Наистина в нашият род няма бебе родено без коса,много при това,а за сега рекордът е при мен newsm03 Е сега косата ми е вече  #SillyТа тъй  Simple Smile
И аз искам среща Peace
ИнаД,ами прекрасни сте HugМного красота и настроение има във снимките ви Heart Eyes
Като си дойдете по нашите земи  smile3552
Далия беше болна,още се оправя ConfusedОт онзи гаден вирус дето натръшка почти всички,аз още не мога да се оправя ooooh!Та сега сме се навряли в къщи тия дни,но утре,ако времето благоволи,ще изкарам вече Далия,че милото изперква вече в къщи Wink
И аз като Ла Марипоса,напоследък съм се забила в книгите smile3529 Мечтая си цял ден да съм сама и да чета,чета...Голяма съм читанка Simple Smile

# 623
Ехо, веднага да си сложите имена на дечицата! Ако не знаете как питайте, бе!  Peace

Мойта щерка от сътринта е с температура, да видим какво ще излезе, не виждам да е зачервено гърлото, нито има сополи...  newsm78, до утре ако не се подобри, ще се водим на лекар, поне да я прегледат, че съм се наплашила от бързоразвиваща се пневмония...
Успокоявам се, че по обяд температурата падна и сега пак започна да се качва, което означава, че не е чак толкова зле и че се бори детето.
Ако се събирате тези дни, няма да можем да дойдем, но нищо, може и без нас  Hug

Мимолетка, аз днес си прочетох послдната книга и сега, се чудя как да прескоча до библиотеката да си взема още книжки, но сигурно ще е в събота чак...
Меридит, колажите са чудесни! Идвата много ми харесват, обаче май пак имаш пропуски, децата на ИнаД - Любо и Кристина и на Исана - Сиана не ги виждам....  newsm78  

Дега, да нова работа си търся, защото старата не съществува вече   ooooh!

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 16:51 от LaMariposa

# 624
Всички снимки от новите които са качени съм ги сложила....,ако не бъркам имаше две на Преслава, и три или четири на Део.....другите ги виждате....не съм видяла да има други деца...,не съм взимала от старите снимки...все пак нали казахме нови... Peace
Качвайте нови снимки /тези които ги няма/и ги надпишете ,защото иначе се бъркам....и ще направя друг...поне бързо стават. Peace

# 625
  • до една звездичка
Дега, да нова работа си търся, защото старата не съществува вече   ooooh!

Ами, успех ти пожелавам! От опит знам колко е трудно да си намериш работа тук и сега!  Confused

# 626
И аз също си търся работа, но във Варна. Работодателят ми претърпя сложна сърдечна операция и реши да си намали притесненията, т.е. размера на фирмата. И с кого естествено ще започне - с майката в неплатено майчинство. Не че тъгувам особено де.

# 627
Ехо,привет  Simple Smile
Само да се отчета,че сме добре,гледаме се,е ..кърменето не ни се получи,но се цедя и му давам.
Утре сме  на първата консултация и ми е любопитно колко е наддал.Така ми се излиза с бебо на разходки,ама таткото още не ни пуска много-много ,но от другата седмица мисля да се извеждаме вече..

# 628
  • София
Добро утро най-после и от родния град  Hug

Хайде на кафенце и закуска Wink

Ще се засичаме вече по разходките надявам се, а ако организирате срещичка свиркайте Wink

# 629
  • до една звездичка
Добре дошли, InaD!

Общи условия

Активация на акаунт