АВГУСТинските дечица, с мартеници ще закича - тема № 12

• 31 732
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Много благодаря на всичкииииииии  Simple Smile много сте мили.
Сега се дозастрелях ! Реших да надникна в сайта на ЧЕЗ!!! Тея добре ли са с тоя ток???? Предния месец за тримесичие 650 лв, полудях ама го преживях...сега отварям иииииииииииии 350 лв за един месец!!!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked

Удар получих! Явно няма да има годишнина от сватбата ...някой има ли такава сметкааааааааа

# 76
 wavey
магаре честита месечинка на малката деска много здраве то е най важно Hug  bouquet newsm51 newsm59
Честита месечинка и на Али на Жижин  bouquet Hug  bouquet newsm59
BebEshOnDeL алекс не се отлепя от цицата през ноща каде яде каде хапе hape Joy
tina1801 и аз горе долу час Peace
чна бърборана добре завърнала се Hug и аз мисля тези дни да дам авокадо,но не се бях замислила по натам с какво да го комбинирам newsm78да кажат мамите с опит
иначе каши с малини,ягоди сигорно ще изчакам до 8 месец така като го гледам алекс да чукна на дърво не се е обривал от нищо и аз му дадох кайсии но той баш не ги харесва,аз също необичам нещо ми кисят много  bowuu
alegoria аз давах на алекс на слънчо оризова с круша много му хареса Peace
за плпдовите пюрета можеш да комбинираш ябълка морков,круша и ябълка и така
незнам дали ти помогнах с моя отговор  Laughing
ами за киселото мляко мойто педи вика че може д адавам вече,но аз мисля че трябва да се изчака още Peace
хайде лека нощ от мен  bouquet
алегория сега видях за тока утиваи и се разпрявяй с тези ужассссс                                                           

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 21:22 от iana_vd

# 77
  • София
Алегориа, и аз съм по същия начин. Този месец ни е 364 лв. Не знам дали не са го засекли или са си начислили и глобата дето им взеха от ДКЕВР.
Някой беше питал за курса на британската лира /паунд, £/ - по курса на БНБ е 2.22887 лв, а по другите банки е 2.2842 лв. продава.

# 78
# 79

[/quote]
Малко тъп въпрос-колко е курса на тази валута,лира ли е не съм сигурна? newsm78 Embarassed За първия линк става въпрос.И спирам да не спамя темата Mr. Green
[/quote]

2,30 но варира  Peace
Аз си купих уред за пюрета и ще правя домашен картоф, но мисля да изчакам 2 седмици и тогава. Peace

# 80
Мо, за зъбките не мога да дам съвет по обясними причини - нямаме такива Simple Smile
За млякото да ти кажа , тук някъде в мамата имаше една тема в, която майки разказваха как са правили опит с много марки кисели млека оставени на прозорец. Най-бързо се развалило Верея,  съответно е с най-малко консерванти. Ще я потърся темата и ако я намеря ще дам тук линк , ще е полезно за всички за напред  Peace

Точно така. Верея е доказано най-качественото мляко. Аз само такова купувам, след като мъжо ми ми разясни колко то е най-истинското Peace

Мо: не мисля, че трябва да е купешко, а напротив - ако имаме тази възможност и знаем източника!!  Laughing Аз като ходя в Казанлък пия и ям домашно истинско мляко, каквото през живота си не бях опитвала.  Mr. Green

Яна Вд:  Hug

Андреа се обрина И ОТ АВОКАДОТО  smile3514 Появиха се няколко по-големи пъпчици на гърдичките. Не изчаках ден - два да мине ситното обривче, което помислих, че е илиот млякото или от претопляне, но понеже новите са по-различни и големи мисля, че е от авокадото. Иначе голяяямо сране падна. Жалвко, че май засега и с него ще трябва да изчакаме  smile3518

# 81
все още съм тук малчо не ще да спи #Crazy
мо мойто педи ми каза като почна киселото мляко да давам на елби Peace и една фр за същото и тя каза

# 82
Ей, много пишете! Просто само ви изчитам и до там!
Ние сме по разходки от 12 до 17 ч и толкова се радвам, че времето е супер!
Само се разписвам и отивам да спя!
До утре!  Hug

# 83
Сега се дозастрелях ! Реших да надникна в сайта на ЧЕЗ!!! Тея добре ли са с тоя ток???? Предния месец за тримесичие 650 лв, полудях ама го преживях...сега отварям иииииииииииии 350 лв за един месец!!!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked
Ох с тоя ток....Мин.месец ни е 240 лв, като се има в предвид, 4е ототплението ни е 1 климатик работещ по цял ден и духалка,която работи 3-4 4аса на ден....Е естествено бойлер, пералня,хладилник и т.н. ...ама бая ток....ма няма да се оплаквам, 4е предните години какъв ток сме плащали в миналата ни квартира , направо  Shocked Тогава бяхме по цял ден на работа, пускахме ве4ер климатик като се приберем , за по наколко 4аса и по4ти не готвех и ве4ено имахме 140-160 лв ток....тогава полудявах...та сега няма да се оплаквам, макар ,4е много беееее
Ян4е ,много гадно ,4е пак сте се обринали

Аз преди малко забелязах 3 малки пъп4ици малко над гърди4ките, ама дали е някаква реакция....Ядем картоф+карфиол+морков+грах ве4е 4 дни и нямахме проблеми...може ли сега да се появи реакция  #Cussing out Сега незнам...утре ще дам друго

# 84
  • София
Четох на няколко пъти и пак не помня на кой какво  ooooh!
alegoria, в страницата на ЧЕЗ можеш да си промениш месечните вноски, според това което смяташ за реално потребление. Лошото е, че не минават системно да отчитат и накря бумкат голяма сума и не можеш ги разбереш наистина ли толкоз си потребил или някой се е закачил за теб. Напълно ти съчувствам, защото ние преди няколко месеца платихме 952 лева изравнителна сметка  #Crazy
Joanna87, едно към едно се присъединявам към това което ти е написала ssiillvvyy. Само да добавя, понеже не помня до къде сте стигнали с ваксините. За всеки случай до като си изясните ситуацията от какво е проблема не слагайте, най-вече Пентаксим!

# 85
Янче, който няма от къде до го взима няма голя избор!
magare - е ако намериш темата ще е супер и аз ще се разровя, ние купуваме Верея - прясно и Danon кисело  и аз незнам защо, така све свикнали, а и аз ям мног плодови млека - Активии, Данонинвци, всякакви - даже по 2 на ден ми се случва, много обичам. Сега почвам да се замислям за Данон, отивам да чета ....

# 86
-‘•̬●’- Ambitious -‘•̬●’-  ,Tracy_t ,Хар4ето и Лидето   newsm78 Нещо ми се губите тази ве4ер..... Thinking

# 87
Тука съм Асенце, но мъжо ми обяснява за фермата си, а бебето отдавна лапна плувката  Mr. Green Сега е мой ред да си изнамеря някое филмче и да поразпусна, че утре ни очаква пак голямо обикаляне. Ще ходим да се теглим и да видим за 1 седмица с толкова манджи дали ще има напредък в теглото  hahaha
Гледам и съм  Shocked с алегория милата и с нейните тоци. Е какви са тия цени  #Crazy

# 88
  • Бургас
Нашият ток за 10-ти януари-10-ти февруари е 250лв. и си мислих , че е много , но имало и по-зле. Алегория   Hug
В подфрума "Дом и семейство" мернах и специална тема за това колко ток плащаме, ако искаш надникни там да видиш няма ли някой със сходен проблем  Peace

# 89

Общи условия

Активация на акаунт