ето и закуската този път от мен.

я да витам какво масло слагате в зеленчуковите пюрета аз търсих в кауфланд био продукт да е,но не открих пък и каква марка трябва ли да съдържа сол

има много хубаво име Кубрат , а как му викате галено ако не е тайна 
както ми беше криво , ся не мога да си прибера усмивката , ама от ЧЕЗ, ЕВН си го заслужават де 

въпреки всичко ще трябва да излезем с Деси, че днес няма кой да я гледа а имам работа на вън 
. Аз също съм много зарибена, накупила съм всичко до 12-18 размер
. На крадко, бг бодитата излизат около 4,5 -5 лв, поне най-ефтините които намерих във Варна. Тези от асда примерно: тройка бодита с дълъг ръкав излизат 2,5лв(всичко зависи дали се поръчва общо или самостоятелно, но да речем в най-лошия случай). С къс ръкав без шарки,като едното излиза грубо 2лв. С къс ръкав със шарки по 2,14лв или шарени бодита по 3 лв бройката. Бяз ръкавпо 1,75лв бройката. Ние имаме тези нощнички, по около 5лв бройката тройка пижамки и са страшно мекички, много си ги хресваме. И това якенце за около 18лв якенце , което също ни е любимо.Преди имаше и 7бр бодита за 4 лири без апликация с къс ръкав, които пък излизаха по 1лв, но явно са свършили като наличност. Тези гащеризончета съм ги получавала и са тънички. Имаме и тези лигавници по 1,80лв.
ама нещо ме мързи да пиша.
.

. Аз също съм много зарибена, накупила съм всичко до 12-18 размер
. На крадко, бг бодитата излизат около 4,5 -5 лв, поне най-ефтините които намерих във Варна. Тези от асда примерно: тройка бодита с дълъг ръкав излизат 2,5лв(всичко зависи дали се поръчва общо или самостоятелно, но да речем в най-лошия случай). С къс ръкав без шарки,като едното излиза грубо 2лв. С къс ръкав със шарки по 2,14лв или шарени бодита по 3 лв бройката. Бяз ръкавпо 1,75лв бройката. Ние имаме тези нощнички, по около 5лв бройката тройка пижамки и са страшно мекички, много си ги хресваме. И това якенце за около 18лв якенце , което също ни е любимо.Преди имаше и 7бр бодита за 4 лири без апликация с къс ръкав, които пък излизаха по 1лв, но явно са свършили като наличност. Тези гащеризончета съм ги получавала и са тънички. Имаме и тези лигавници по 1,80лв.

Има един шопинг където често ходя през деня, та там м/у колоните на паркинга има 3 места за паркиране, но са доста теснички, за да извадиш коша за кола и т.н., та към обяд като отидеш и на 5 етажа паркинг са спрели всички само на средните места, а съседните празни
Всички коли са явно на майки с бебета, които паркират посредата, за да могат да отворят вратите доотзад и да извадят бебето 
да го цункаш голям човек вече ще ходи при кмета
)) Само така. Аз още не съм му оредила нещата на бебо, ама да взема да отида да го снимам днес, че все отлагам, а и голямо обикаляне ме чака, като е да е нали така