АВГУСТинските дечица, с мартеници ще закича - тема № 12

• 31 743
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • Кърджали
И аз не виждам логика да е от кашата. Ама така ми изпили нервичките ,че вече съм склонна да търс причината във всичко. Тя принципно си се буди един - да пъти през нощта, но преди полунощ и иска или биба или вода. А снощи само дето неми шамар че и предлагам вода. А и сутринта с това си желание да спи и яде вече беше върха....
Сигурно са зъбките знам ли, или нещо коремчето я дразни. Да вземат да избият тия зъбки, че за всичко тях обвиняваме вкъщи, пък те горките явно са се обидили и не щат да се показват.
Леле, къв зорвидях докато вържа мартеничка на дребното.Това детее като шило вече Mr. Green
И къв съм карък само.Бях купила мартенички и се оказа че или съм ги скрила някъде и от себе си или съм ги загубила.

# 256
Честита Баба Марта на всички бебешоци и техните хубави майки!!!
Ние отсъствахме 2 седмици от града, бяхме при мама. Връщам се да ви чета и после ще ви питам въпросчета, че много зор ни върви пустото захранване Hug

# 257
Баба Марта прати вест,
ДА НЕ СЕ РАБОТИ ДНЕС!
Да качим краката на бюрата
и да се чешем по главата....
бели, румени, засмени...
от божествен мързел днес опиянени!
След кафенцето горещо
иде време и за още нещо...
сандвич със кюфте
и много бири със мезе...!
Здраве, щастие и рози,
Виното - във двойни дози.
Бурен секс във всички пози.
Пожелаваме на Вас
Баба Марта, Пролетта и Аз

# 258
  • София
Честита Баба Марта! Да сте здрави, румени, червени и много засмени Wink

Бебйбивак-ът пристигна - еее няма такова готино нещо просто!

Захира мерси за инфо-то   bouquet

Да се наразхождате и за нас днес, че аз няма да смея да го изведа май навън.

# 259
Честита Баба Марта и от мен! Здраве и късмет на всички!

Силви Д - оправяйте се бързо! Hug

Захира - благодаря за инфото! Някой обаче ще ме светне ли какво да гледам изобщо! Аз направих една регистрация, но сега изобщо не мога да се ориентирам. Кандидатствахме само за 1 определена детска градина. Моля, за малко помощ! Praynig

# 260
Здравейте мами!
Честита Ви Мама Марта!
Да сме живи и здрави ние  и бебоците и всички наши близки!

Така, ей го на 1 марти, още малко и си дойде денят на Мама!
В тази връзка ето детайлна справка на куверта:
Моля всички мами за присъствие, тъй като съм дала капаро и ще трябва да плащаме по повече, ако някоя мама не дойде...
п.н.   наименование   бр.   ед. Цена   общо    бр.мами   на мама
1   салата капрезе   4   6,1   24,40 лв.      
2   зелена салата   4   4,9   19,60 лв.      
3   салата венеция   4   5,7   22,80 лв.      
4   салата на шефа   4   5,3   21,20 лв.      
5   плато фр.сирена   4   16,8   67,20 лв.      
6   пил.хапки в корнф   5   7,2   36,00 лв.      
7   пил.хапки обикн.   5   6,8   34,00 лв.      
                              Тотал:         225,20 лв.            17               13,25 лв.

Забележка: Общо сме 19 мами, но Раив и Биа са на свободна консумация.
Сори, ама от табличката на ексел не ми се копва много добре...

bouquet

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 12:07 от italiana

# 261
Тони късно ли е и аз да се включа към свободно консумиращите, тъй като 99% съм сигурна, че и Анди ще е с мен, понеже няма кой да я гледа и няма да мога да остана сигурно повече от час.

# 262
Да знаете че вчера го подържахме малко бебо над парата с лайка беше му мн. интересно насълзи му се оченцето. Ама как го тормозим с това дърпане на сополите милия като види салфетка и почва да си върти главата, знае как е не с езика на тялото  Joy
Оф като ви чета тук и как ви завиждам че нямате цикъл smile3511 не е чесно .Ние продължаваме да сме хремави, но мисля да си купя сребърна вода, някой слагал ли е сребърна вода в нослето на бебчето си?
А днес ви пожелавам един много хубав и слънчев и празничен ден.
Мили мами които спортувате ама и вие ме ядосвате Wink аз нямам време за нищо на всякъде съм с Кубрат ни баби ни дядовци, лели и т.н. имаме да ни помагат newsm45 всички са на 260 км. от нас а са толкова многооооооооооооооо а не можем да се възползваме от тях. Тук в София без роднини само с приятелки които са само с бебета е кой да ми го гледа да се отдам на спорт.Тъжно ми е. Sad
А вчера да се оплача много ми се отдава замесването на тесто(но пък за сметка на това даже и кремче от тези без варене не  мога да направя)и замесила съм аз и сложих да се пекат питките във фурната  и........само от горе. Фурната се развалила не пече от долу мъжо откачи така ги чака милия( като онези от приказката " Медената питка "), а пералнята се развали два дни преди това абе каръшка история. всичко се чупи по едно и също време таман като изтекаха гаранциите им.

# 263
Честита баба МАрта на всички!Да сте живи и здрави, и мамаи и бебета!

Ние сме малко настинали - и аз , и Валчето!За това като се оправя ще имам повече време да ви чета!

Целувки на всички!

# 264
Честита Баба Марта момичета!!!
 Да сте бели и червени живи и здрави!! И всички около вас също!!

# 265
Sypetia защо със салфетка? Та това е невъзможно. С аспиратор пробва ли? Или е задна хрема? Това с парата е опасно според мен, ама ти си знаеш. Иначе сребърна вода не съм давала.
Свате...от зъбите е не се притеснявай. Само да те "успокоя" че нашите като се появиха стана кошмар!!! Вместо да олекне стана по-зле  Mr. Green

# 266
не не със салфетка тя е като издърпаме хремата отива на салфетката не го мъча да духа сополите ,то е невъзможно просто знае че салфетката върви в коплект с аспиратора и да задна хрема е. Порових за инхалациите нямаше отрицателни отзиви

# 267
  • Кърджали
Свате...от зъбите е не се притеснявай. Само да те "успокоя" че нашите като се появиха стана кошмар!!! Вместо да олекне стана по-зле  Mr. Green
Много ме успокои, няма що Crossing Arms  Mr. Green
Поне днес е добре.Играе, вре се пред телевизора. Да видим какво ще сервира до довечера.
А зетя да слуша и да не киселее. Кати не иска кисели краставички в къщи  Mr. Green /винаги когато е кисела дребната я наричам така  - кисела краставичка/

# 268
не не със салфетка тя е като издърпаме хремата отива на салфетката не го мъча да духа сополите ,то е невъзможно просто знае че салфетката върви в коплект с аспиратора и да задна хрема е. Порових за инхалациите нямаше отрицателни отзиви
ама от инхалации до инхалации има разлика. Ще ти кажа според мен защо е опасно, а ти си решаваш, не ти налагам мнение  Peace
Първо - винаги се правят със затворени очи, за да не изгори очите парата, освен това не е хувабо да се правят промивки на очите, което се случва ако е с отворени очи - това няма как да го обясниш на бебе  Peace
Второ - парата може да изгори дробчето на бебето, ти усещаш кога ти пари и се дърпаш, а бебо няма как да го направи
Само да уточня - говоря за горещи инхалации с вода! Ако правиш нещо друго се извинявам още от сега  Peace
Алекс - вие сте краставичката ние сме лютата ракияяяяяяяяяя  newsm62 smile3532

# 269
Честита Баба Марта и от нас. Да сме бели и червени, весели засмени.
Амбишъс, щях да ти пиша за това как знам колко изяжда Дани - ами аз му правя пюретата сама, в едни такива контейнерчета на Авент, които са разграфени и затова знам.
Я да питам аз: Има ли още някоя мама която да дава домашни пюрета или всички купувате готови?

Общи условия

Активация на акаунт