АВГУСТинските дечица, с мартеници ще закича - тема № 12

• 31 411
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Честито на всички месечинки които стават на 7-ем месеца  cook
Да се похваля днес за пръв път се изпишкахме в гърнето   newsm44 newsm44 newsm44исках и другото ама бебо ме изпревари докато  му махна памперса и той приключи
Още чакаме снимки от снощния банкет  newsm12

# 706
  • Sofia
Здравейте, мили мами!   bouquet

Да кажа и аз, че вчерашното събиране мина прекрасно! Изкарахме много хубаво и се набъбрихме яко.  Laughing Ама можехме и още де ...  Laughing Laughing Laughing Специални благодарности на Италиана за стабилната организация!  Hug Сняг не сняг всички бяхме там, как ще изпуснем купона ...  Joy А Анди на Захира беше най-малката сладка дама, празнуваща този празник.  Grinning Истинско геройче е това бебе!  Hug

Лиде, аз също ще те посъветвам да даваш отново едно след друго първо царевицата, после заешкото.

Шайни, съжалявам че е направила такава реакция Бела. А ти с какво й въведе глутена?

Ганушка, пак ли и при вас алергична реакция...  Sad Ох, много станаха бебенцата, направили реакция към една или друга храна... Направо ужас! А едно време как е било, като майка ми ми обяснява, че не ме е и захранвала дори, купувала пюрето и ми давала да ям, колкото си искам...  Rolling Eyes

Глупи, поздравления за бижуто! Страхотен подарък ти е направил мъжа ти. Браво на него! Все ще дойде време да го сложиш на някое парти, не се притеснявай!  Hug

Пепеджийнс, бързо да оздравява Павката!  Hug

Йоанка, ужас..., вие се измъчихте с тия резултати... Много време ги бавят...

Аз имам въпрос към всички ви: Имат ли вашите бебчета белег от БЦЖ ваксината вече?

# 707
  • София
Хариелка,Никол има такъв белег от както направи 2 месеца,но до колкото знам не е задължително.

# 708
Йоана, блазя ти, че спинка, а аз и с двамата ставам по много пъти.
Захира, тази потенция не е ли много висока, досега съм давала 9сн и 15сн?
Хариелка, благодаря за пожеланията, дано му минава бързо, но преди малко беше с 38.5
Сниммккиииии, ако знаете как имам нужда от едно такова събиране, но дано успея следващия път със здрави деца.

# 709
Привет и от нас в този снежен ден  Nature Snowman

Хариела Али има белег от ваксината може би от 2-3 месеца някъде newsm78, НО например аз нямам и като по-малка все се чудех защо всички деца имат "паричка" на рамото пък аз нямам (не че много искам де  Laughing) и след това разбрах че се получава от ваксина, така че може и без белег Peace

Айде и аз да подсетя за снимкииии, да видим какъв купон сте развихрили dance Drunk smile3546

# 710
Здравейте мами!
Към мамите от събирането: Радвам се, че ви е харесало мястото и че всички без Цвети и Ани успяхте въпреки снега да дойдете!
Пак ще се организираме като се позатопли, може и с бебоците в Борисовата градина, че по -голяма, та да ни събере..  Joy
Захирка, страхотна сладурана е Анди! Май и хвърляме едно око за снахичка...   bouquet Heart Eyes
Хари, Марти няма белех от БЦЖ и ще го водя да му правят прова, само трябва да запиша час, педи ми даде тел.
Ох, с този АД направо не знам, и Марти има лишейчета по гръбчето , ама педи каза, че бил по-чувствителна кожа и толкова... и аз не знам вече! Едно време нямало ли е такива болести и аз не знам...
Такааа... приспивам си аз бебока на терасата в количката днес и блея навън... и кво да гледам?? Един скиор се носи по улицата!  Shocked
Бързо тичам за фотоапарата, ама явно условията за ски са отлични в квартала, щото тъкмо завиваше и не успях да го щракна! Е не знаех, че под ски писта живея!  Joy

# 711
КРАЙ! Емигрирам!!! Може да съм направила грешката от хубавото да се върна на гърча, но сериозно се замислям дали а не я поправя. Едно на ръка как съм стигнала до парка днес, колко пъти рискувах живота на детето си, за да се доберем до алеята, която е на 100м от вкъщи! Но на връщане вече бях сигурна, че заминавам за Занзибар, ако трябва! Пресичам аз на светофара и понеже не мога да се кача на отсрещния тротоар използвам червеното на едните коли, че да мина директно на един друг тротоар. Обаче един таксиметров там прави обратен, а зад него колите си завиват в уличката, която аз трябва да пресека. Свири ми и ми прави нервн знак да минавам. Аз отвръщам със жестомимики 'на къде, бе кретен??' Той се кръсти и с мръсна газ завърта и отпрашва. Демек защо не минавам, а аз нямаше как да мина, тъй като зад него колите си минаваха по ул, която трябваше да пресека. После стигам аз до отсрещното тротоарче все пак и що да зърна? Едно животно като за Сафари в Кения спряло на чорчик на тротоара по такъв начин, че минаване за пешеходец няма, камоли за майка с количка.  Shocked Казвам ви лошо ми стана, разтреперих се от нерви, препотих се, хората ме гледат и никой не се сеща да помогне някак си поне да докарам количката отвъд. Едва едва се прибрах, заобикаляйки маалата и що да видя - джипът ме следва. ХАХА, идеше ми да го сопра и питам той ли е кретенът, решил, че тротоарът не е за неговата машина, а за други животни, при това с деца, но както и да е. Още ми държи влага. Кога ще се оправи тази СКАПАНЯРСКА околия, наречена държава и племето, което я обитава, сиреч народа??? да е**8кд34п09 майка му да е*98е'@ю=  #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire

Италиана: Е това за скиора вече тотално ме довърши smile3532 smile3532 smile3532  rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao Дори бих казала, как не се сетих аз самата да извадя ските и така до парка с Анди в кенгуру примерно. Тамън да не се размина със ските тази година - като не мога на планина да отида, то поне до парка мога  Thinking Thinking Thinking smile3532 rotfImbo rotfImao smile3532

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 15:49 от Yana-barborana

# 712
Ох Янчееееееееееее  Hug какво да ти кажа направоооооооооооо пак, че не са ти се скарали "Де си тръгнала ма с тая количка, а?"  Mr. Green
виж със ски е по удачно  Joy
Хари ние имаме белег от 3 месеца май някъде  newsm78

# 713
И Преслава има белег... отначало като го забелязах беше само бучица, а сега е червено-лилава точка...

Защо има 2 теми? Thinking

# 714
Има 2 теми, защото не знам дали ще седя да дебна кога се изпише тази, че да пусна нова, а друг няма кой да пусне май.
И там писах и тук да напиша МОЛЯ, НЕ ПИШЕТЕ В НОВАТА ТЕМА, ДОКАТО НЕ ИЗПИШЕМ ТАЗИ

# 715
  • София
Браво за хубавото изкарвне момичета. Поводи да има да се събираме, а пък дано и аз успея следващия път!

Янче напълно те разбирам и мога само голяма прегръдка да ти дам виртуално  Hug
При мен паркират на пешаходната понеже там са магазините наблизо и е имало моменти, когато искам да разглобя количката и да я провлача през капака на идиота дето не ми е оставил място там, ама само с ядовете си оставам.

Да ви се оплача. Майка ми днес ме разби направо. Първо реши, че ще вари картофи за малкия - да продължим със захранването. И какво виждат очите ми - обелила тя 3 картофа, обаче по тях има още зеленичко - явно са били на светло някъде, и ги слага да се варят. Аз, за да няма скандали от типа на кой какво оценява, реших че ще сме от утре на оризова каша и без това само 3 дни и по много малко е хапвал от нея... не е баш въведена...
И после ям си аз един крем нишесте (демек нещо с глутен и с прясно мляко, ако не броим оцветител и ароматизатор на банан) и понеже малкото врещеше го взех при мен седнал и той се опитва да бръкне в чашата, да хване лъжицата... и майка ми вика дай му да си близне  Shocked - и аз ама то това не е за него... е какво щяло да му стане...  ooooh!
Много е готино, че винаги мога замалко да й оставя бебчо, ама понякога ме влудява и искам да сме си някъде отделно.

А за БЦЖ - ние май имаме нещо на рамото, ама не съм сигурна дали е това белега. Ще трябва педи да питам като ходим.

Май всички да грабваме ските - много добри са Софийските писти все още.  Laughing

# 716
Като кажете няма кой друг да пусне...  Crazy
добреммм

# 717
Yana-barborana това толкова пъти съм го изпитала като емоция, че чак се мразех за ентусиазма как  съм излязла. И се зареках на сняг никога то без сняг е трудно преходима тъпата София по тротоарите или улиците с дупки , че камоли като е натрупал сняг. И си стоя тук в нас и ми е мирно на главата. Иначе просто последния път така се псувах на ум ............ то количката пропадаше в дупки , а колите вместо да намалят като видят майка  с количка те дават мръсна газ и ти се и нервят мухльовци да не кажа че има и нетолерантни жени шофьори ,абе тъпа страна с тъп народ. Незнаех преди да родя за неволите на младите майки........... случвало ми се е така да зобикалям заради тези спрели коли по тротоарите Sad #2gunfire #2gunfire #2gunfire понякога си мисля що пък да не им одраскам колата без да искам с детската количка  Twisted Evil

# 718
Като кажете няма кой друг да пусне...  Crazy
добреммм

Нещо притив ли имаш, че има нова тема, не разбирам?  newsm78 Ако намекваш, че можеш ти да пуснеш, Ок. Но ти не пишеш, камоли да се сетим, че можеш да пуснеш тема  Joy А казах, че няма кой, защото Аси ги пуска последните месеци, но сега ме помоли аз да я пусна, понеже тя няма време да се занимава.

# 719
Връщам се от доктора и най-накрая взех прослувутите резултати. Алелуяяяяя.

Така имаме алергия към белтъка на кр. мляко. Потвърдена е! Сега си остава ме на Фризопеп и ще спазваме адска диета до годинка. Останах много разочарована не от диетата или от резултата, а от това, че на този прехвален д-р трябва да му се вадят думите с чингел от устата. Ако не го бях питала какво можем и какво не можем да ядем сигурно нямаше да ми каже:bad-words: #Cussing out
Не ни разрешават пилешко, телешко и яйца #Cussing out Какво ли ще я правя мойта капризна мацка не знам Thinking

Общи условия

Активация на акаунт