Жената зодия Риби 12

• 25 074
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
*Silver*, положението навсякъде е нещо такова.  Rolling Eyes  Hug
Малко ми е акано, затуй и аз млъкнах.  Crazy

# 691
  • София
 Hug  я да ви гушна че да ви мине.Мавсякъде положението е едно и също,обаче кураж това му е майката.Днес е петък ден на майстора,вие сигурно сте запразнили а аз пак се мъча над книгите  Cry

# 692
  • София
Да почерпя, белким ви се оправи настроението

След всяко падане се изправяме, нали ?

# 693
Ахъ!  Mr. Green  Не обичам да съм долу. Хич. Mr. Green
Хайде да идва Юни и да носи живителна глътка със себе си
От не знам колко дни  и нощи не съм се почувствала свежа и бодра след сън. Тая сутрин хем се успах, хем се и понаспах. Crazy Неделя е и пак имам куп задачи, но поне ми е радостно.
 Hug

# 694
Здравейте рибки.Пуууууууу да му се невиди,от толкова работа нямам време да вляза да ви поздравя. Sad Силвърче,не съм на нова работа.На старата съм си,но с нова длъжност.Спецификата на работата ми е различна.Незнам обаче до къде ще я докарам. Rolling EyesМного е сложно и има купища неуредици.
Иначе как сте рибоци?Всичко наред ли е?

# 695
Охооо,Иве  Hug
При мен всичко е наред Crazy Като махна лошото,то все хубави неща остават бе. Laughing
Нелка,тук съм Hug

# 696
  • София
Здравейте рибки,ivafara разбрах че си ми съкварталка  Wink имам проблеми с ЦДГ Алиса и ми иде да .... някой
Искат да запишат малкат ана ПГ а тя вчера направи 5  #Crazy тези тотално луднаха
А някой да има сведения за Мими дали е добре всичко ок ли,изобщо някакво инфо  newsm78

# 697
  • Бургас
Чета си ви, но все ми е едно такова... и не пиша...
Стискам палци за Мимето  Praynig
След моята операция и аз чаках за резултатите от хистологията... ама пусто не помня колко време...
Хули, готов ли е отчета?  Hug
ivafara, дано новата позиция в работата ти донесе късмет  Praynig
silver, а дано сега с настъпването на лятото по-лесно да си намериш работа  Praynig
lune, твойте постове все ме развеселяват  Hug
delicate, как си миличка?  Heart Eyes

# 698
Бенииии,радвам се да те видя Hug Heart Eyes
Аз съм добре.Вие как сте?Лелеее,Лина колко е пораснала Heart Eyes

# 699
Даа, Лина е хубавица.   Heart Eyes
Осени ме една мисъл ся.  Mr. Green Като гледам, колко моми харесвам за снахи....  newsm78, разбирам, колко трудно ще им е на моите синковци да изберат.  smile3544
Не съм писала на Мимето.... исках да изчакам, а и си мислех, че ще пише тука..... обаче не би.
Дели  Hug

# 700
  • София
Бон соар, дами   bouquet
Скивахте ли, започнах да говоря на чужди езици  Joy Joy Joy
То от зор, ама нейсе smile3532
Бени, за какъв отчет скъпа ми говориш  newsm78
Тоя за кабеляците ли ?
Марийка нещо много я мисля, някоя от вас да даде жокер ли ?
На всички тази вечер по една   love001   щото не ми се пие  Joy Joy Joy
Май съм болна  hahaha

# 701
  • Бургас
Хули, да,  Blush
Дели, живи и здрави да сме... всичко друго ще се оправи  Hug
lune,  Hug твойте юнаци май не съм ги виждала  Wink

колко съм сериозна  Wink

# 702
Бени, ами ще ти се похвалям веднагически.  Mr. Green Чакай да видя, къде ги има и двамцата...  newsm78
Дели, тука ли си!?  Blush
Хулиета  Hug
И аз я мисля Марийка.  Heart Eyes

# 703
Само не съм сигурна дали се вижда така......, че е от заключен албум, пък съм забравила паролата. Crazy
Това е дребното преди няколко месеца.
 ............
а тук са двамцата, пак на същата дата.  Mr. Green
..........
Ама като погледнеш, пиши, че да търкам с гумата.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 07:01 от luna

# 704
Здравейте момичета-рибчета.Как сте?При мен все още си е напрегнато. Rolling EyesТая седмица ще ми се види нанагорно.Бени много мерси за пожеланието.Дано всичко се нареди.
ЗДрасти Дели .Как си мила?
Дидолинката съкварталкили сме?в коя част си на квартала?Ох разбирамте за ЦДГ Алиса.Моята щерка и тя беше там но не съм имала никакви проблеми.Докато имаше майки които много се оплакваха.Може би аз съм минала м*у капките. Rolling EyesЗнам че директорката не е много читава и човек трудно се разбира с нея.Детенцето ти сега ще е 4та група ли?Може би с теб сме се засичали ама не сме знаели.Като цяло Градината е много хубава и с много готини госпожи.

Общи условия

Активация на акаунт