Жената зодия Риби 12

• 25 069
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
не черничко -ама безамонячната е много готина-мирише на портокал и е щадяща
Докато ти напиша и ме накараха да боядисвам и аз.  Crazy С някакъв оцветител и масло.
Ей на събуди се и багеристът ми.  Mr. Green

# 631
  • София
ама къде са другите отпускари
Хулиета и тя се губи ама сигурно е при децата
и голямота Д се губи -няма никой в къщи

Нееееееее, Хулиета не е при децата. Скитосвах из БГ. Joy Joy Joy
И знаете ли какво установих ? Още не са успели да съсипят всичко.
Хубава родина си имаме  Peace

# 632
  • Бургас
Как сладко си хортувате...   Hug

Хубава родина си имаме  Peace

Peace

На мънинката и аз винаги и обяснявам какво ще правим къде ще ходим и аз ако трябва да ходя някъде... като съм много притеснена, че я оставям почти 'забравям' да и кажа... толкова ми е жал... но знам че така е най-добре за тях и се чувстват по-сигурни Simple Smile

# 633
Ооо, Бен!  Mr. Green Мънинокото е много пораснало.  Hug
А за нашата хубава родина все още има шанс да я обикнем за да я пазим.
Добро утро на всички! Пия си кафенцето и се подготвям психически за работа.  Whistling Whistling Whistling

# 634
  • София
Добро утро, ранобудно рибоче  Wink
Най-приятното нещо е това, сутрин кафенцето, цигарката ииии.... ами компа  Joy Joy Joy

# 635
Добро утро, ранобудно рибоче  Wink
Най-приятното нещо е това, сутрин кафенцето, цигарката ииии.... ами компа  Joy Joy Joy
Въобще не смятам да ти противореча, Хули.  Mr. Green Joy Joy Joy
...само да допълня - и народът спииииииииииии, кеф, никой не ме дърпа и не ми вика през две минути "Мамооооо" Mr. Green
Затова и обичам през почивни дни да съм на работа. Blush Кат` са почивни, редно е и аз да си отпочина, нъл тъй. Crazy

# 636
  • София
Тъй, тъй  Wink
Една такава тишинка, аз само и дето вика мама - пълен релакс!

# 637
  • Burgas, Bulgaria
гутен морген
и аз така с кафето -мъжо на бач ,нико спи ,а на мен все повече ми харесва да си седя у дома и да не работя  Blush

# 638
  • Burgas, Bulgaria
Хулието ще ме допуснеш ли в скайпа си-вчера ти писах ама нали си хаймана познай кой открих-миткало  Heart Eyes

# 639
  • София
Давай бързо, че пак ще миткам по прованса  Grinning

# 640
  • София
А рибки и миткане,е нема такъв филм.Как сте пиранки,аз почвам да се пооправям малко и ми е добре  Crazy.За сметка на малката хала и тази седмица ще я гледам и ще ме допобърка тотално  Cry
Миме ти оправи ли се,по добре ли си вече  Hug

# 641
  • Burgas, Bulgaria
днес заминавам за Сф  Rolling Eyes

# 642
днес заминавам за Сф  Rolling Eyes
И времето е с теб. Сипна се вода, пак ще се сипе и по вода ще ти върви, Миме.  Heart Eyes

# 643
  • София
Ами ще те чакаме да дойдеш и на гости  Hug.
Сега сериозно,ако нещо ти дотрябва звънкай и не се притеснявай ще дойда.Ако искап да ти напиша на ЛС телефония ми номер и спокойно можеш да звъниш.Поне и тази седмица съм отпуска  Hug

# 644

Мноого работите никви ви няма Crossing Arms

Кой си боядисвал косите ... ? ... пък аз стените. УтрепАхме се от рАбота тези празници боядисвахме вкъщи, чистихме  Joy hahaha добре, че тръгнах на работа та да си почина  Grinning и сега ще бъде една дъъълга седмица ама к,во да се прави. Разчистих и гардеробите, на децата всеки нов сезон всичко умаляло и извърляме та зарадвахме и клошарите ама пък сега съм много доволна  Party

Общи условия

Активация на акаунт