Жената зодия Риби 12

• 24 823
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
  • Burgas, Bulgaria
ми аде и аз мисля така ама пусто доктора каза на мейка ми тук да ме държи  Twisted Evil
ако знаете какъв готин док е самооо  Heart Eyes Crazy

# 676
ми аде и аз мисля така ама пусто доктора каза на мейка ми тук да ме държи  Twisted Evil
ако знаете какъв готин док е самооо  Heart Eyes Crazy
Mr. Green Joy Joy Joy
Добре си, Миме!  kiss
След малко отплавам към дома.  Mr. Green
Айде, ако не съм ти писала и има нещо, пиши!!!!!! да няма после бой!  Naughty

# 677
  • София
Немате си представа, как изглеждам Sick Като камикадзе  Joy Joy Joy
Днес доФтора ме накичи с разни кабеляци, малеиии... До утре трябва да ги държа и да си водя дневник.
И кво да пиша, незнам. Ще пиша, че съм висяла на компа цел ден, нали  hahaha

# 678
  • Burgas, Bulgaria
 Joyкараш ме да се хиля а ме боли гаднярка  Joy
майтапа на страна стой с жиците и внимавай че ако видиш убавец ще ти скокне  аРитмията

# 679
Joyкараш ме да се хиля а ме боли гаднярка  Joy
майтапа на страна стой с жиците и внимавай че ако видиш убавец ще ти скокне  аРитмията
Абе, преди има няма час писах, к`во да му разкаже после на доктора, обаче, реших да се цензурирам.  Blush Blush Blush
Дребното всеки ден ме изненадва с по нещичко.  Crazy Току що се намърда под килима, т.е, зави се с килима ....  Joy Joy Joy

# 680
  • София
ми като не го завиваш детето, я виж къв студ е  Joy Joy Joy

# 681
  • София
Здравейте Рибки,виждам почвате да се пооправяте.Браво на Мимието тя е герой,постискай още малко зъбки.
Аз бях отпускатрче и лапатопи с мен нямаше  Blush обачеее ми беше малко искам още.Сега вече не работа и няма мърдане.

# 682
рибкииииииииииии...бълбук...бълбук....как сте... Flutter

# 683
Добро утроооо!  Mr. Green
Дребно болно и аз по него веднагически. 
Много кекава съм станала.
А как ме е яд, че трябва да ходи на ясла...   Close

# 684
  • Burgas, Bulgaria
стягай се в кръста щото това те чака като сте тръгнали на ясла-ние сме постоянно с течащ нос но както се казва това май си е чист градински сопол-ужасно е но няма начин
аз се чудя мооогат ли докато ме няма ей така да решът да ме шэтнат от работа

# 685
стягай се в кръста щото това те чака като сте тръгнали на ясла-ние сме постоянно с течащ нос но както се казва това май си е чист градински сопол-ужасно е но няма начин
аз се чудя мооогат ли докато ме няма ей така да решът да ме шэтнат от работа
Съсредоточи се в по-приятни мисли сега!  Naughty Работата не я мисли! Пък и не вярвам да те шътнат.  Hug

# 686
  • Burgas, Bulgaria
аз пък като съм се притеснила тъкмо  ще ми спестят молбата за вапускане защото си мислех да я подавам-за жалост кризата работи ЗА работодателите и те се гаврят с нас ама тя ще свърши и тогава ще ги видя

# 687
аз пък като съм се притеснила тъкмо  ще ми спестят молбата за вапускане защото си мислех да я подавам-за жалост кризата работи ЗА работодателите и те се гаврят с нас ама тя ще свърши и тогава ще ги видя
Глупаци, които правят сметки на дребно и губят кадърни работници винаги е имало и ще ги има. В този смисъл, не ти  трябва да се тревожиш. Каквото и да става, ще е за добро.  Heart Eyes

# 688
Здравейте рибки.Наминавам да ви видя кво си прайкате...Много целувки ви пращам. Heart Eyes
Миме,да оздравяваш мило.Не мисли сега работата.Ти даси здрава пък работа ще си намериш.Що искаше да напускаш?То и аз съм с единия крак навън,щото нещо ми писва от неуредици. Rolling EyesАма ще поизтрая.Дано всичко се оправи,че в тая криза.....

# 689
  • в страната на абсурдите
Здравейте!Не съм писала много отдавна,но нямам желание за нищо.Не мога да си намеря работа/живея в малък град/ и съм започнала доста да се отчайвам.
Миме,радвам се че операцията ти е минала успешно!
ivafara  свърши училището!Колко бързо мина!Ти на нова работа ли си или аз не съм прочела нещо както трябва?
Деликатното момиче никакво го нема и него  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт