Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 27

• 52 481
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте...Първо много се извинявам за може би тъпия въпрос,но не ми е ясно и реших да се допитам до вас.Искам да закупя стока от английския E-Bay и искам да ползвам фирма превозвач,харесах си Емпреса.Така въпросът ми е-колко общо ще платя за доставката?Видях на сайта и че пише,че неща от Ибей се плащат по1,5 лири на килограм(в случая стоката ще е под килограм),и после,че доставка до точен адрес под 20 килограма е 3 лири.Това означава ли,че цялата сума,която ще платя е 4,50 лири?И какво значи точен адрес-до моя адрес или ако има офис в града- до офиса?Аз съм от Бургас.Моля,не се смейте,досега не съм поръчвала чрез посредник...

# 271
Я и аз да попитам от кой сайт поръча сандалките,че и сайта е действал много бързо  Peace.И как така безплатно ?! Никаква доставка ли не плати до БГ.
http://www.wynsors.com/corset-p-17019.html

Ето го сайта  Peace

# 272
От кои сайтове може да пазаря и да ползвам само превозвач т.е да приемат наши карти?Освен тези за които пише на първа стр.

# 273
Аз имам въпрос за английския амазон. За първи път поръчах преди два дни от там и доста се подведох. Предполагам трябваше да чета повече преди да поръчвам. В  амазон в момента има разпродажба на бижута и часовници на Москино. По магазините ги гледах на реалните им цени и все не ми се даваха толкова пари и чаках намаление, което не идва и ги виждам същите в амазон с 30-40 процента намаление. Поръчвам веднага щастлива, обаче накрая като видях колко съм платила, доста се изненадах. Сега се опитвам да разуча нещата, ако грешката е в мен да не я допускам занапред. Първо не знам къде да видя крайната цена. Аз си гледам в кошницата колко е крайната цена и си мисля сигурно ще има още двайсетина паунда за доставка и обработка и си добавям едни измислени от мен двайсет паунда към крайната цена. Обаче тази сметка въобще не е същата, която плащам накрая. И всички неща, за които съм платила допълнително - ВАТ и опаковане и изпращане, тяхната стойност виждам чак след като съм платила. Има ли начин от някъде да ги видя тези неща преди да платя? И като правих поръчката имах възможност да избера между две опции как да я пакетират. Аз много не се зачетох, но общо взето го разбрах дали да са поотделно или по тяхно осмотрение и кликнах на по тяхно осмотрение, защото реших, че с по-малко претенции ще ми излезе по-евтино. Ама не било. Чак след като платих виждам, че всяко нещо са ми го опаковали отделно и отделно са го смятали. И на всяко нещо са сметнали едно ВАТ от 18 паунда и нещо, независимо от грамажа. Какъв е този ВАТ? Защо ми го смятат за всеки артикул? Ако бях избрала опция всичко да е пакетирано на едно дали този ВАТ за всичко общо щеше да е 18 паунда или се смята за всяко по отделно? И на всеки артикул са ми сметнали по 5 паунда и нещо за опаковане и изпращане. Ако всички артикули бяха в един пакет дали щеше да е общо тази такса? И как поръчвам на една дата, една поръчка, а пише, че различните артикули ще пристигат на различни дати! Че в крайна сметка, намаления, намаления, а платих толкова пари, колкото не исках да платя за тези бижута по магазините. Исках да пазарувам и от иБей и забелязвам, че някои артикули са си с цени, а за други трябва да залагам и да познавам цената. Няма ли опция да не познавам цената? Тъкмо си харесам нещо и ми излиза опция да познавам цената. Не искам да познавам, искам да си ми изпише колко си е, аз да си направя сметката и ако искам да си го купя веднага, какви са тези неща с това залагане?

# 274
Темата за ebay е тук --> http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=474693.0 много неща ще ти се изяснят за ''познаването"-залагането. Но съветвам много добре да се запознаеш с ebay преди да почнеш да пазаруваш, за да не останеш неприятно изненадана  Peace
За амазон не съм запозната, но е странно как така плащаш като сумата не ти харесва  newsm78 Няма ли тотал като в другите сайтове, където преди да финализираш въвеждаш номера на картата и ти се вижда сумата, която ще бъде изтеглена от сметката, стига да го наредиш разбира се  Thinking Чудно ми е как се плаща тотал, който не ти е изгоден

# 275
  • Пловдив
Аз имам въпрос за английския амазон. За първи път поръчах преди два дни от там и доста се подведох. Предполагам трябваше да чета повече преди да поръчвам. В  амазон в момента има разпродажба на бижута и часовници на Москино. По магазините ги гледах на реалните им цени и все не ми се даваха толкова пари и чаках намаление, което не идва и ги виждам същите в амазон с 30-40 процента намаление. Поръчвам веднага щастлива, обаче накрая като видях колко съм платила, доста се изненадах. Сега се опитвам да разуча нещата, ако грешката е в мен да не я допускам занапред. Първо не знам къде да видя крайната цена. Аз си гледам в кошницата колко е крайната цена и си мисля сигурно ще има още двайсетина паунда за доставка и обработка и си добавям едни измислени от мен двайсет паунда към крайната цена. Обаче тази сметка въобще не е същата, която плащам накрая. И всички неща, за които съм платила допълнително - ВАТ и опаковане и изпращане, тяхната стойност виждам чак след като съм платила. Има ли начин от някъде да ги видя тези неща преди да платя? И като правих поръчката имах възможност да избера между две опции как да я пакетират. Аз много не се зачетох, но общо взето го разбрах дали да са поотделно или по тяхно осмотрение и кликнах на по тяхно осмотрение, защото реших, че с по-малко претенции ще ми излезе по-евтино. Ама не било. Чак след като платих виждам, че всяко нещо са ми го опаковали отделно и отделно са го смятали. И на всяко нещо са сметнали едно ВАТ от 18 паунда и нещо, независимо от грамажа. Какъв е този ВАТ? Защо ми го смятат за всеки артикул? Ако бях избрала опция всичко да е пакетирано на едно дали този ВАТ за всичко общо щеше да е 18 паунда или се смята за всяко по отделно? И на всеки артикул са ми сметнали по 5 паунда и нещо за опаковане и изпращане. Ако всички артикули бяха в един пакет дали щеше да е общо тази такса? И как поръчвам на една дата, една поръчка, а пише, че различните артикули ще пристигат на различни дати! Че в крайна сметка, намаления, намаления, а платих толкова пари, колкото не исках да платя за тези бижута по магазините. Исках да пазарувам и от иБей и забелязвам, че някои артикули са си с цени, а за други трябва да залагам и да познавам цената. Няма ли опция да не познавам цената? Тъкмо си харесам нещо и ми излиза опция да познавам цената. Не искам да познавам, искам да си ми изпише колко си е, аз да си направя сметката и ако искам да си го купя веднага, какви са тези неща с това залагане?

Има си отделна тема за амазон,всичко което те  интересува е коментирано.

# 276
В амазон виждаш крайната сума преди да потвърдиш поръчката. ВАТ е ДДС. В сайта цените се виждат с ВАТ - така, че това не би трябвало да те притесни.
Доставката е отделна за всеки артикул ако купуваш неща от различни търговци. Ако купуваш от 1 търговец, ще имаш 1 доставка.
Опаковки, съобщения и тн са по желание.

# 277
Момичета,ако някоя мама иска сандалки,давам линк,че на мойта щерка са точни и лятото няма да стават
http://www.wynsors.com/petal-p-15550.html
UK 11,отговарят на 29

# 278
Момичета,ако някоя мама иска сандалки,давам линк,че на мойта щерка са точни и лятото няма да стават
http://www.wynsors.com/petal-p-15550.html
UK 11,отговарят на 29

пиша ти на лс  Peace

# 279
Направих поръчка преди 30 мин чрез Марина Транс
И вече е поръчана Hug
http://www.getthelabel.com/fcp/product/adidas-originals/Footwear … 2595?colour=white

Desi_2, маратонките Adidas пак ли се поръчват +1 номер?
Колебая се за краче 19 см - дали UK11 или UK12.

# 280
  • София-Лагера
Tези са дамски.
Нося 38 и поръчвам 5
Пума също си отговарят според мен.
Нищо не поръчвам +1

# 281
Направих поръчка преди 30 мин чрез Марина Транс
И вече е поръчана Hug
http://www.getthelabel.com/fcp/product/adidas-originals/Footwear … 2595?colour=white

Desi_2, маратонките Adidas пак ли се поръчват +1 номер?
Колебая се за краче 19 см - дали UK11 или UK12.
според мен УК12

# 282
  • София
mylili, мерси   bouquet, няма да поръчвам бебешки, че и тях гледах

никой друг ли не е пазарувал обувки от mothercare?

# 283
  • където си пожелая...даааа...
Има ли от Пловдив желаещи за обща поръчка от http://www.getthelabel.com/fcp/product/kangaroos/Footwear/Infant … ur=multi%20colour ? Аз искам само едни балеринки, ако се съберем 4 ще си разделим поне доставката до англ адрес - по 1 паунд на момиче Peace!

# 284
  • Пловдив
EliG, аз съм взимала маратонки само и съм много доволна. Тези, които имахме си отговаряха на номера, според мен.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт