Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 27

• 52 180
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря ти mariankata55bouquet

# 31
Танче, мерси за темата!  Grinning

Не мисля, че трябва на лични да си споделяме от коя фирма не сме доволни а в темата само да споделяме само от коя фирма сме доволни, каква е тази нечувана цензура не мога да разбера.  Rolling Eyes

Аз например вчера споделих от коя фирма съм доволна. Поста ми беше изтрит /може би си помислиха, че правя реклама/ не ги познавам хората. Това според вас какво е? Ако напиша коя е фирмата от която не съм доволна сигурно и него пост ще изтрият. Трябва ли да се разбира, че темата е само за това да се хвалим какво сме купили.

# 32
Момичета, знаете ли колко често са курсовете на marinatrans?
Курсовете засега са през две седмици , но тенденцията е да се пътува всяка седмица Peace

# 33
На мен ми се струва, че похвалите ги трият избирателно. Оплаквания рядко чета. Надявам се поводите за тях да са малко, а не просто да се споделят на лични.

# 34
На мен ми се струва, че похвалите ги трият избирателно. Оплаквания рядко чета. Надявам се поводите за тях да са малко, а не просто да се споделят на лични.

Напълно съм съгласна  Peace Peace

# 35
благодаря за темата  bouquet и аз тука
и аз да се оплача вчера питах в предната тема за  отзиви за новата фирма какви са условията и дали имат проценти и след половин час поста ми беше изтрит #2gunfire нали за това е темата всеки да намери най добрия начин да пазарува от английски сайтове newsm78

# 36
Получих тези,но до лятото ще са ни малки....
http://www.wynsors.com/petal-p-15550.html

В Wynsors приемат ли наши карти?

Първата ми поръчка от Tesco се оказа успешна и вече е на адреса на Гив.

# 37
 west_end, нали търсеше слънцезащитни гащи - в Минимоуд има. Peace
http://minimode.co.uk/boys-swimwear-beachwear

# 38
От УИНЗОРС пазарувах чрез АЛЕЗАР и не знам с какви карти работят

# 39
  • Бургас
Някой може ли да ми измери момчешки обувки\маратонки № 9 на колко см. отговарят.
Сега пуснах една поръчка само от Некст на дребната възраст 12-18 м., за пролета, надявам се да не са супер уголемени, че тя април прави 1 год., ама е височка Rolling Eyes

# 40
  • Пловдив
Получих тези,но до лятото ще са ни малки....
http://www.wynsors.com/petal-p-15550.html

В Wynsors приемат ли наши карти?

Първата ми поръчка от Tesco се оказа успешна и вече е на адреса на Гив.

Wynsors не работят с бг-карти. А от Теско, май само първите поръчки са успешни, за съжаление.....

# 41
madlena, аз например си взех обувки от NEXT и впечатленията ми са че №38 си копувам тук или №39 евентуално зависи от модела и много рядко се случва, но тия от NEXT са 38 1/2 идеално ми заспаха- номерата им отговарят идеално

# 42
Първата ми поръчка от ТЕСКО е чрез ГИВ,до петък се надявам да са тук нещата...
Втората я направих сама и имам само 2 отказни артикула.
Довечера чакам инфо от ГАБКО,че е на техния адрес newsm78

# 43
по точно бих казала, че като ги купувах имаше на етикета всякакви номерации за Великобритания , Америка и  не съм сигурна дали европейската си е тяхна, но като си помисля точно 38 мерих и 38 и1/2 но с вторите се чувствах по комфортно.
Дано съм ти била полезна!

# 44
И аз тук да не Ви изпусна    Laughing

Общи условия

Активация на акаунт