Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 27

• 52 200
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
Някой има ли инфо за буса на Алезар?

# 46
  • Бургас
mamakris благодаря, аз за това питам точно за № 9  момчешки и за определени модели защото аз за мен имам два чифта- едни балеринки и едни сандали и балеринките ми стягат леко а сандалите са ок.

# 47
madlena хубавото е че имат и половинки в номерацията си, малкият ми тук носи №20 КиК от там му взех №3, големият от тук му вземам № 29 и №30 от там кво му взех  сега не помня като се прибера от работа ще погледно но са му точно Sad

# 48
Мога ли да ви попитам какво мислите за http://www.matalan.co.uk/ и дали Алезар биха ми поръчали от там (не ги срещнах в списъка им)?
Искам да направя сборна поръчка (тоест от няколко сайта),но за този сайт и стоките му нищо не знам,а си харесах няколко неща и ме е малко страх да рискувам.

# 49
Хайде и аз при вас  Simple Smile И за да не е само запис някой може да даде размери на панталонки на Некст размер 4-5 годинки?  Hug

Запис и аз  Simple Smile
Танче   bouquet

kasito, какви панталонки на Некст да ти измеря -къси или дълги,имам размер 4-5  Peace

Дълги  Simple Smile

Eто размери : дължина 64 см , ширина в кръста 23 см , дължина от чатала 44 см . Мерила съм този панталон
 http://mamaavi.snimka.bg/other/next.346935.14075697
 Имаме още няколко на Некст същия размер , мерките са +/- 1 см  Peace

Бусът на Алезар е в БГ , утре изпращат по Еконт  Peace Аз имам няколко артикула от стари поръчки ,които бяха с удължен срок на доставка и лилавата боя за обувки  ,която Гери беше така добра и услужлива да ми купи и изпрати  HugGrinning

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 18:10 от *Ави*

# 50
  • Германия
Мога ли да ви попитам какво мислите за http://www.matalan.co.uk/ и дали Алезар биха ми поръчали от там (не ги срещнах в списъка им)?
Искам да направя сборна поръчка (тоест от няколко сайта),но за този сайт и стоките му нищо не знам,а си харесах няколко неща и ме е малко страх да рискувам.

Аз си поръчах чрез Алмуз.Алезар ми отказаха,защото имали проблеми с тях.Доволна съм от нещата ,които взех за детето.

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 19:12 от katnik

# 51
Здравейте!
Искам да попитам някой прави ли поръчка от Matalan? В смисъл не чрез посредническа фирма? Харесала съм си много неща там, а не ми се иска да поръчвам чрез посредническа фирма пак...

# 52
  • Варна
Днес ми се обадиха и ходих да си взема нещата от Алезар ( от фрагрансдирект бяха). Много се изкефих. Crazy
Препоръчвам ги. Поръчах през ноща на 14 срещу 15 февруари и днес им се радвах. Flutter

# 53
споделете за ботушите на Пепе отговарят ли номерата
предварително Благодаря Hug

# 54
Два дена ме няма и колко сте изписали  Laughing

Танче   bouquet

# 55
И аз да се разпиша  Grinning

Танче , мерси за темичката   bouquet

# 56
Аз искам да попитам на Адамс нещата хубави ли са и отговарят ли на номера?Нямам много време да чета назад,а сестра ми иска да купи доста неща от там,та ако може някой да сподели,ще съм благодарна!  bouquet

# 57
Днес ми се обадиха и ходих да си взема нещата от Алезар.............
Днес и аз ходих да си взема нещата, не получих писмо както обикновено, а ми се обадиха...

# 58
Аз искам да попитам на Адамс нещата хубави ли са и отговарят ли на номера?Нямам много време да чета назад,а сестра ми иска да купи доста неща от там,та ако може някой да сподели,ще съм благодарна!  bouquet

Ние имаме кожухче ADAMS и мисля, че отговаря точно 12-18м е. но само него имаме сега.  Peace

# 59
Прекрасни са и като номера си отговарят Peace

Общи условия

Активация на акаунт