Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 27

• 52 483
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Аз също - моите са от ТЕСКО,транспорт не платих,защото хванах промоцията на ГИВ за нов клиент Simple Smile

# 256
  • София
Аз също - моите са от ТЕСКО,транспорт не платих,защото хванах промоцията на ГИВ за нов клиент Simple Smile

Ми то и аз съм нов клиент newsm78,ааа мен са ме изработили Sadи до кога е била тази промоция?

# 257
Нов клиент на Гив имам впредвид.
Получих имейл при регистрацията,за клиенти регистрирани след 8.02..
Ей сега си погледнах имейла - важи 1 път, за клиенти направили поръчка преди 08.02.

# 258
  • София
Нов клиент на Гив имам впредвид.
Получих имейл при регистрацията,за клиенти регистрирани след 8.02..

Аз сега проучих и видях,че съм се регистрирала на 12.02 и за това няма примоция,но сега си писах с тях и ми казаха,че щяло да има промоция за всички клиенти,и да следим Wink Hug

# 259
  • София
Специално за поръчки на стоки като Адидас и Найк, не е ли най-лесно и безболезнено да се мине през най-близкия магазин с подобни стоки и да се мери?!  Peace На Найк маратонките си отговарят на номера, поне моите.

Чрез Гивтранспорт и аз хванах някаква промоция с безплатна доставка от UK.

# 260
mylili на мъжът ми всички маратонки Адидас, които има са 10.5. Поръчах му същият номер и бяха една идея по-големи  Laughing

Сега ще му поръчвам пак, но 10-ка и ще стискам палци.

# 261
Aз пък , да си кажа, съм много доволна от Марина Транс. В четвъртък си поръчах едни сандалки за мен и едни за детето, в събота бяха в Лондон, а вчера са тръгнали за България и утре ще мога да им се радвам вкъщи и то съвсем безплатно, тъй като съм от София!

# 262
  • София
момичета, някой поръчвал ли е обувки от mothercare , гледам, има сайз таблица само за дрехите, а за обувките - не, затова ме интересува какви отзиви ще ми дадете, интересуват ме големите им номера - 1,2, но кажете въобще какви впечатления имате

# 263
Здравейте!От аргос приемат ли бг карти?  bouquet

# 264
  • Пловдив
Aз пък , да си кажа, съм много доволна от Марина Транс. В четвъртък си поръчах едни сандалки за мен и едни за детето, в събота бяха в Лондон, а вчера са тръгнали за България и утре ще мога да им се радвам вкъщи и то съвсем безплатно, тъй като съм от София!

За 3 дена до БГ  newsm78

# 265

За 3 дена до БГ  newsm78
Ами да. Горе- долу толкова излиза. Просто действат бързо хората явно.

# 266

За 3 дена до БГ  newsm78
Ами да. Горе- долу толкова излиза. Просто действат бързо хората явно.

Я и аз да попитам от кой сайт поръча сандалките,че и сайта е действал много бързо  Peace.И как така безплатно ?! Никаква доставка ли не плати до БГ.

# 267
  • София
момичета, някой поръчвал ли е обувки от mothercare , гледам, има сайз таблица само за дрехите, а за обувките - не, затова ме интересува какви отзиви ще ми дадете, интересуват ме големите им номера - 1,2, но кажете въобще какви впечатления имате

Ако ще съм ти от полза, навремето взех за щерката едни балеринки, 3 номер (бебешките), но не останах доволна. Текстилът, с който е покрита цялата обувчица се нацъфка и щръкнаха нишки  ooooh! И това на първото обуване. Но пък някой тук беше похвалил техните обувки от Mothercare, може ние да не сме случили.

# 268
  • София-Лагера
Направих поръчка преди 30 мин чрез Марина Транс
И вече е поръчана Hug
http://www.getthelabel.com/fcp/product/adidas-originals/Footwear … 2595?colour=white
http://www.getthelabel.com/fcp/product/nike//ACG-Jacket/1569?colour=pink
И това.http://www.getthelabel.com/fcp/product/nike//Tennis-Style-Tracks … 1510?colour=white
В рамките на София доставката е безплатна.
А не от Англия, Peace

# 269
http://www.woolworths.co.uk/ Само с фирма ли става от този сайт

Общи условия

Активация на акаунт