Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 27

• 52 171
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
  • София
А тези "Пъмпкин" кой ги доставя,че не видях нещо,или имат директна newsm78
Аз пак..... Whistling

Не, нямат директна доставка до Бг, аз си пазарувам сама до адреса на Гив. Утре ще взема първите дрешки, малко са, но имах едно неуспешно плащане и затова пробвах с малко, слава богу всичко вече е наред, проблема е бил при мен.
А с каква карта плащаш, когато поръчваш ти?

# 721
А с каква карта плащаш, когато поръчваш ти?

С кредитна.

# 722
оле момичета не ме бийте  Praynig знам че сигурно сте го дъвкали много,ама ме интересува спешно,в АСДА става ли с БГ карти поръчката  Peace

# 723
НЕ

да попитам поръчвалите от Пъмпкин, за около колко време гласят поръчка, пуснах в средата на седмицата, блокираха ми един паунд и до там
малко сайта не ми харесва, че не можеш да си проверяваш статуса на поръчката

# 724
да попитам поръчвалите от Пъмпкин, за около колко време гласят поръчка, пуснах в средата на седмицата, блокираха ми един паунд и до там
малко сайта не ми харесва, че не можеш да си проверяваш статуса на поръчката

И на мен ми блокираха паунд и сега си стоя на стенд бай и чакам да дръпнат останалото. Предния път така съм оставила картата без пари, че не бях предвидила бавната им реакция. Дърпат си парите нощем (при тях нали е ден тогава) няколко дни след потвърдителния имейл. А доставят за около 15-ина дни.

# 725
Включвам се в темата Hug Страхотни сайтове показвате, а пренебрегвах UK, защото повечето сайтове нямат доставки, но...май нещата доста са се променили Grinning супер! не ми се разправя вече с доставки от САЩ и митници и чудесиии Grinning

# 726
Моля тези които са използвали алезар като посредник да ми кажат при плащане чрез  банков превод в лева по курс продава на Първа инвестиционна банка  3 стотинки ли вземат за превод   или  3 английски лири в сметката ни в Първа инвестиционна банка? И доволни ли сте от тях? За колко време пристигат поръчките? Много благодаря предварително  bouquet!

# 727
Моля тези които са използвали алезар като посредник да ми кажат при плащане чрез  банков превод в лева по курс продава на Първа инвестиционна банка  3 стотинки ли вземат за превод   или  3 английски лири в сметката ни в Първа инвестиционна банка? И доволни ли сте от тях? За колко време пристигат поръчките? Много благодаря предварително  bouquet!

аз поръчвах последния път през тях за около 15 дена ми дойде поръчката много съм доволна внесох парите в английската им сметка и тогава не прибавяш 3 стотинки а плащаш по курс продава за деня Peace

# 728
  • Варна

Ако правиш превод в левовата им сметка си смяташ + 3 ст., ако е в лири превода тогава е  по курс продава на ПИБ.
Аз съм много доволна, пристигат нещата за 10-15 дни. Peace

# 729
Има ли желаещи за обща поръчка от Моthercare. Simple Smile Пишете на лични. Hug

# 730
  • София-Лагера
Само да кажа ,че поръчката ми от ММДИРЕКТ за 3 дни е на англ.адрес.
Предния път чаках 1 месец и нещо чрез Еконт.И преди няколко дни ми казват ,че била отказана Twisted Evil
Пуснах я наново,чрез МАРИНАТРАНС.,и за три дни е на техен адрес.
А утре живот и здраве пътува за България.
Благодаря  bouquet

P.S Eконт не ползвайте.
Звънях ,чак в Англия .Много са неориентирани и няма никаква комуникация.
Били им върнали парите от моята поръчка ама кога,защо и т.н.... и те не знаят.

# 731
Благодаря за отговорите ви момичета   bouquet!Смятам и аз да се възползвам от услугите им.

# 732
mama L, mamaili , бихте ли споделили по какъв курс платихте паунда на the win ...   bouquet

# 733
Може ли отзиви за Гив Транспорт?За колко дни идват нещата?Има ли сайтове,които правят проблем с доставките на техен адрес?Благодаря предварително!

# 734
  • София
Днес си получих бебешорските неща от Асда чрез Гъбко. Много съм доволна. Специални благодарности на Бебешондел, че ми помогна и ме "светна" за това пазаруване   bouquet . Поръчвала съм за 9-12м и 12-18м, ако някой се интересува от мерките.

Общи условия

Активация на акаунт