Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 27

• 52 183
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Повечето посредници не начисляват такса от Некст до,аз си мислих,че никой не начислява,но ето,че ми я поискаха Rolling Eyes

Ти с кой посредник поръчваш?

# 706
  • Varna
Здравейте,искам да поръчам няколко неща от Nike кой посредник бихте ме посъветвали да ползвам,или кои да не.Благодаря:)))  bouquet

# 707
....
Аз вече незнам на кое се вика "реален размер"  Crazy Лятото дъщеря ми ще е на малко повече от 1,5г., но ще й стават дрешки размер 9-12м. от Некст. Под "отговарят си на номера" имаш предвид да й взема същия размер като на Некст ли?  

Simple Smile За мен отговаря означава кореспондира с възрастта. Wink
Ако моето дете беше 1.5 щях да избера 24 м. за лятото.
Но бих преценила.
Като цяло панталоните купувам една идея по - големи, блузките преценявам според модела, но ако са големи не седят добре при  всички случаи. /в случая според мен е добре блузите да са 12-18, защото сега имам една 2-3, която е малко по - голяма от очакваното.., а трябваше да е точно/
Поли и рокли не са проблем. Просто биха били по - дълги, което за мен е ок.
Дано съм те насочила...

Hope, ще опитам по - късно.. Simple Smile

# 708
  • София
Някой има ли впечатления от The Win Company?
Правилно ли съм разбрала, че се плащат само 5лв/кг и 1,2 % за наложен платеж? И сумата да е над 100 лири?
Значи би следвало да са изгодни за по-големи поръчки на дрехи newsm78

# 709
Pumpkin patch.

Снимките не са с добро качество, но материята е уникална. Simple Smile

# 710
J'adore ,
много ти благодаря! Hug Добри са снимките, личи си качеството!

За уголемените дрехи на Некст - пак се раздвоих. Дали да поръчвам според месеците?
В понеделник очаквам нещата от първата си поръчка, ще видя, дали дрешките, размер 3-6м., са много големи и тогава ще пусна следващата поръчка.

# 711
  • Варна
J'adore ,
много ти благодаря! Hug Добри са снимките, личи си качеството!

За уголемените дрехи на Некст - пак се раздвоих. Дали да поръчвам според месеците?
В понеделник очаквам нещата от първата си поръчка, ще видя, дали дрешките, размер 3-6м., са много големи и тогава ще пусна следващата поръчка.
Хайде и аз още малко да те пообъркам с номерациите на Некст  Wink
През октомври детето ми стана на 1год и поръчах от Некст блузки и панталонки размер 12-18мес, които са до 86см размер, тогава детето беше 76-77см, в момента -пет месеца след поръчката все още му висят крачолите(влачат се) на две долнища и едно панталонче.

Блузките се посвиха доста и му паснаха....Имам чувството,че тези долнища ще ги носи до май месец някъде,защото както е видно след годинката не растат така буйно ...Сега е 83см и продължавам да поръчвам 12-18м

За мен дрехите на Некст са уголемени
Успех в избора  Simple Smile

# 712
Moмичета , от Некст поръчвайте според ръста на детето , а не възрастта  Peace , дрешките си отговарят на ръста .

# 713
  • Sofia
Момичета, не знам къде другаде да питам ... знам, че не му е мястото тук, но ...  Embarassed
Имам карта Виза Електрон на ПИБ, но е издадена на името на приятеля ми.
Сега искам да регистрирам картата в Пей Пал, да се регистрирам по разните му сайтове. Но се чудя моето име ли да пиша, или неговото?

Така и така пиша тук, поне да питам ... Ако направя поръчка във Фрагранс Директа и посоча адреса на Габко в Англия, и платя през Пей пал, ще ме таксуват ли нещо от Габко или само транспортните такси ще трябва да платя?
Пейпал няма да ти даде да платиш ти с бг адрес пейпалски и да пратиш на адрес в Ук

# 714
някой ползвал ли е the win company някакви отзиви имате ли много ще съм благодарна
Някой има ли впечатления от The Win Company?
Правилно ли съм разбрала, че се плащат само 5лв/кг и 1,2 % за наложен платеж? И сумата да е над 100 лири?
Значи би следвало да са изгодни за по-големи поръчки на дрехи newsm78

Аз съм поръчвала с Win и съм доволна.
Наистина се плаща само доставка Peace

# 715
Пейпал няма да ти даде да платиш ти с бг адрес пейпалски и да пратиш на адрес в Ук

Чоча, благодаря Simple Smile

# 716
  • София
Moмичета , от Некст поръчвайте според ръста на детето , а не възрастта  Peace , дрешките си отговарят на ръста .

И аз това повтарям постоянно  Peace Дъщеря ми като няма 80см височина и й взимам размер 9-12 (отговарящ за 80см височина) и още са й дълги панталоните. Какво като е на 1,5г. Така че възрастта няма никакво значение. В повечето таблици с размери пише да се ориентираме по мерките на детето, а не по възрастта.

J'adore, много хубави дрешки.  Simple Smile

# 717
Аз съм поръчвала от Win, условията наистина са такива, но относно комуникацията и срока на доставка не съм доволна. Единствените сведения, които получавах бяха от една любезна съфорумка, но не и от компанията. Дрехите дойдоха около 1 месец и 10 дена след поръчката.

# 718
А тези "Пъмпкин" кой ги доставя,че не видях нещо,или имат директна newsm78
Аз пак..... Whistling

# 719
А тези "Пъмпкин" кой ги доставя,че не видях нещо,или имат директна newsm78
Аз пак..... Whistling

Не, нямат директна доставка до Бг, аз си пазарувам сама до адреса на Гив. Утре ще взема първите дрешки, малко са, но имах едно неуспешно плащане и затова пробвах с малко, слава богу всичко вече е наред, проблема е бил при мен.

Общи условия

Активация на акаунт