Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 27

• 52 183
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
@ _Hope_: абе и аз обикновено така правя в другите сайтове, но в тоя не ме кефи как докато разгледам всичко и ми изчезват нещата от кошницата, но наистина си е добра превенция срещу прекаляване smile3505

# 661
а когато догодина излезе новата им колекция и от нея харесаш сума ти неща, какво ще правиш - мен сега  ме е яд, че децата ми имат много дрешки и трябва само да гледам красотите в сайта.
 Аз два пъти писах за Пъмпкин - моля, ако някой си е набелязал нещо и иска да се комбинираме, да ми пише тази вечер или утре, за да разбера има ли смисъл да отлагам за понеделник или направо да поръчам моето нещо.
  Grinning аз и поръчах 6-7 неща на малката  а догодина пак ще и купя няколко неща за нея година и ако ми хареса нещо много ще го зема пък за следващата и така

# 662
  • София
Момичета аз вече тотално се обърках  smile3511.На страницата на посредника,който ще използвам пише да се вписват артикулите така както се изписват на страницата на сайта,а не от кошницата.Тука обаче чета,че от кошницата било по добре и вероятността от объркване била по малка.Та въпроса ми е как точно да  попълня формуляра?Благодаря предварително.  bouquet

# 663
  • Sofia
E то името на артикула и номера и в кошницата и в сайта е все едно и също.

# 664
Dzuls ,
къде го четеш това? Кой посредник? Аз вече не помня, къде съм го чела. Дай да видим, че ако съм сбъркала, да редактирам поста, за да не заблудя някого. Напоследък съм голям заплес! ooooh!

# 665
  • София
Да , ако поръчваш с посредник повечето са без такса до англ. им адрес , защото вземат поръчките си директно от магазина ,който е в града им , затова не вземат такса доколкото знам аз . И аз ползвам в повечето случаи посредник  Peace Но по принцип Некст си начисляват доставката ,ако е до вкъщи . Нека някой все пак ако е поръчвал с английска карта да сподели  Hug
Може и така да е, наистина не съм запозната. Или посредниците ползват преференции, заради големите поръчки...не знам. Но и не е толкова важно за нас, стига да е безплатна доставката. Виж, за теб е важно, защото сестра ти купува нещата.  Peace

@1eks@ ,
най-лесно се поръчва от кошницата. Дори някой посредници съветват именно от там, за да няма разминаване в референтните номера /явно се е случвало/.
Слагаш всичко в кошницата и накрая от там сваляш информацията за заявката. Там се отбелязват артикулите с удължена доставка. Още повече, по-лесно можеш да прецениш и да махнеш това, онова, ако си се олял с покупките.  Laughing

Бубе,
благодаря за разяснението! Wink

Посредника е Алмуз.

# 666
Не се копират номерата от кошницата на Clothing At Tesco. Ако сте забелязали, там номерата са различни и после не можете да си намерите нещата, ако търсите по номера от кошницата. M&M пък въобще нямат референтни номера в кошницата.  Next са си същите номера навсякъде. Пък и колко е да попитате посредника каквото ви тревожи. На тях това им е работата, а не вие да се лутате в дебрите на поръчките.

# 667
  • Варна
Колко време след като се  изпрати заявката за поръчка към Габко ви отговарят?(поръчката е дост големичка)

# 668
Мда, сега прочетох. Повредата е в моя телевизор. Редактирах се.
Бубе е напълно права - питайте посредника! Peace

Момичета,
търся лека пелена за количката - в пастелни цветове. За сега не откривам нищо подходящо. Някакви идеи? Rolling Eyes

# 669
  • Асеновград
Повечето посредници не начисляват такса от Некст до,аз си мислих,че никой не начислява,но ето,че ми я поискаха Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 23:22 от Красииии

# 670
Hope, виж тук, има голям избор -
http://baby.shop.ebay.co.uk/Blankets-/3081/i.html?_armrs=1&_ … cats=20416%2C2984
и тук има, но са по-скъпи, иначе са много хубави http://www.myblankets.com/

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 23:07 от Kazablanka

# 671
  • София

Момичета,
търся лека пелена за количката - в пастелни цветове. За сега не откривам нищо подходящо. Някакви идеи? Rolling Eyes

Ето тук има 9стр. с пенени с всякаква дебелина и цветове.
http://www.mothercare.com/gp/search/ref=sr/279-1371388-7125343?A … -keywords=blanket

Мама Еличка, писах ти на лични  Peace
Правилно ли разбирам номерацията на Пъмпкин пач - ако от Некст поръчвам 9-12 месеца, от Пъмпкин трябва да взема 12-18месеца?

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 23:26 от mylili

# 672
Момичета, знаете ли дали тези дни ще се раздават пратки от Габко? Питам, понеже предния път (на 8-ми март) ми казаха, че останалите ми нещата са тръгнали за БГ с курса в недея и ще са тук за съботно - неделното раздаването. Платих им на куп за всички поръчки, не ми дадоха никаква бележка и ме е обзела лека тревога, понеже от тях ни вест, ни кост  newsm78

Предварително благодаря   bouquet

# 673
Абе буса на Габко не пристигна ли вече????

# 674
Mylili, дрехите на Пъмпкин си отговарят на размера. Според мен разбира се.
Качеството е адски добро. В пъти над това на Некст.

Съдейки по дрехите, които пристигнаха, блузките и клинчетата трябва да се поръчват в реални размери. Не по - големи.
Имам и пола размер 4 /вместо нужния ни 3/, но тя е ок, защото мога да я затегна.
Дано съм била полезна. Wink

Общи условия

Активация на акаунт