Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 27 898
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Стич, трябва да ти кажа нещо важно!

Да?

Не знам дали можеш да си представиш колко ми е трудно да ти го кажа, но...... утре ще се оженя за Джен.

...................................

Моля те, разбери ме! Не е по мое желание!

Ах!

Продуцентите решиха, че така ще се повиши рейнтинга на шоуто.....Проклети да са!

!!!!!!!!!!!!!

Така е, повярвай ми! Всичко е с цел повишаване на рейтинга! Да не мислиш, че Дженсън иска да се жени за Данийл?! Та той обича Злата с метлата!

Знаеш, че винаги съм обичал теб!

Даже повече и от Фейчето!

Наистина ли?

Разбира се!

Обещавам ти, приключим ли веднъж за винаги със снимането на този сериал, ще се разведа с Джен..........

.............и ще се оженя за теб! Стига все още да ме искаш.....

Даааа!

# 136
  • Велико Търново
И аз съм фен на Дженсън! Даже сега гладам Дарк Ейнджъл  за да му се наслаждавам докато пуснат пак Свръхестествено

# 137
Аааааа, Злата, страшен комикс си избарала, евала.  bouquet Joy Joy Joy

Обаче не е възможно Джаред да ме обича мен повече от Фейчето, той поравно ни е обичал винаги. Laughing То е ясно, че ще се върне в прегръдките ни веднага щом бие шута на Джен.

# 138

Обаче не е възможно Джаред да ме обича мен повече от Фейчето, той поравно ни е обичал винаги. Laughing То е ясно, че ще се върне в прегръдките ни веднага щом бие шута на Джен.

А де, и аз този пропуск го забелязах Laughing
Още повече като се има предвид, че съм все пак основател на градинката, ако ме нямаше мен, нямаше и Патрон да има Joy

Злата, комиксът е страшен, голям хилеж падна Joy Joy Joy

# 139
  • В средата на времето
Злата с метлата Joy Joy страхотия....Само частта как Дженсън щях да се ожени за теб Shocked...някак си не мога да я преглътна, камо ли да се разсмея Crossing Arms

Joy

# 140
Обаче не е възможно Джаред да ме обича мен повече от Фейчето, той поравно ни е обичал винаги.

А ти защо си мислиш, че на нея не й е казал, че я обича повече  Mr. Green То не върви някак си да ти сваля звезди от небето и да ти разправя колко обича и Фейчето. Разваля му се цялата красиво формулирана реч  Laughing

Само частта как Дженсън щях да се ожени за теб Shocked...някак си не мога да я преглътна, камо ли да се разсмея Crossing Arms

Няма, бе , Изи, да се жени за мен - само ще си ме обича  Heart Eyes На мен и толкова ми стига, зарад него съм готова и в грях да живея  Twisted Evil

# 141
Злате, страхотен комикс!
И аз не ща да се женя за никой от двамата, стига ми само веднъж да имам по 1-2 часа насаме с всеки от тях поотделно Mr. Green
Голяма съм лакомия, нали!

# 142
 А заедно? newsm53

# 143
Е не, не ми е толкова развинтена фантазията Mr. Green
Освен това искам поотделно, за да имам достатъчно време да се посветя изцяло Blush Иначе като че ли все един ще остане лекинко пренебрегнат Twisted Evil Затова не си падам по тройките.

# 144
Еий, убийствен комикс! Злата, Hug, няма такова хилене просто! Joy
Оправихте ми петъчния работен следобед. Simple Smile
Мен защо не ме споменавате в любовта? Леко съм разсърдена, да знаете Simple Smile)
Иначе и аз като Соня, мисля, че ще ми стигнат и по няколко часа с двамцата насаме. Mr. Green :devil:

# 145
Я къш от Джаред, птици проклети. Усещам как ще се преквалифицирам от градинарка в плашило, за да си опазя цветенцата. Joy

# 146

Хайде, свършвайте работа, чакаме ви в бара!

Или ако предпочитате на ресторант?

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 15:56 от redsonja

# 147
Преди да тръгна с момчетата на бар  Laughing ще ви представя поредния епизод от кино-хрониката на г-н Екълс - "Still Life". Това е някаква така и не излъчена поредица на Fox, която разказва за това как семейството на млад полицай, убит още в първия си  работен ден, се справя със сполетялата ги трагедия. Дженсън играе ролята на Макс Морган - по-малкия брат на загиналия полицай. И се появява във всичките 6 заснети епизода. Успях да намеря само тези снимки на Дженсън от това сериалче.

Намерих обаче този сайт с подробна информация за сериала.
А ето и едно клипче от you tube. И още едно fanvideo пак от там.

# 148
  • В средата на времето

Злата,  Hug за новото инфо   bouquet...ша ти простя, че искаш Дженсън само за себе си Wink Joy

За каузата Heart Eyes (не си спомням дали тази снимка е пускана Laughing)

Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 16:53 от Izida

# 149
Ауу, г-н Екълс е разбиващ в този си вид от Still Life! Heart Eyes

Мерси за ограмотяването и днес! Simple Smile Hug

Общи условия

Активация на акаунт