Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 29 041
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Hug Сонче, мерси за напътствията, веднага си сипвам ромче и сядам чинно да си изгледам поредната серийка от преговора - 4х18 - The Monster at the end of the Book. Simple Smile Дано да сънувам "каквото трябва" Simple Smile
Лека нощ и на вас и.... сладки сънища!

# 241
Лека нощ, отивам да си дочета фика, макар че ме дразни Mr. Green

# 242
Лека нощ, отивам да си дочета фика, макар че ме дразни Mr. Green
Fan-fic ли ще рече това? Я бързо да споделиш линкче какви фенфикове четеш, бива ли тъй апокрифно от класа да се забавляваш сама, а?  Naughty

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 00:41 от Dana_Scully

# 243
Май са го нарекли книга, но си е чист фик. Свалих го от някъде, ама не помня откъде. Казва се Black silk - автор Jan Gordon.
Оказа се някаква вариация на Twilight, но по-къса и главния герой е were-panther  Mr. Green Копирано е доста, затова ме дразни... Ама чета, щото съм упорита Twisted Evil и искам да видя как ще свърши.
Иначе по принцип не обичам фиковете, "стара дама с предразсъдъци" съм  Mr. Green

# 244
А, с вариацията на Twilight трябваше да започнеш Mr. Green Simple Smile Приятно четене и да не забравиш, че трябва и да се спи Wink

# 245
Утре сме почивка, все пак  Mr. Green затова си позволявам. Лека нощ и сладки сънища Heart Eyes

П.С. Такааа, фика не струваше Crossing Arms За утешение си преговорих "Hell house" и "Route 666"  с момчетата.  Simple Smile Отивам да сънувам устните, които ме преследваха цял ден, при всяко затваряне на очите Crazy

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 02:38 от redsonja

# 246
Добро утро момичета, и Честит 3ти март,
говорейки за сънища ..... Аз цяла нощ сънувам как ме гонят демони  newsm48 и вампири, а аз ги трепя  fight , и какви каскади правех само  newsm08 . Направо се уплаших от самата себе си. Знаех, че и Уинчестърови са някъде там, НО за жалост не ги видях  Cry. Така ми се пада като гледам до сред нощите "Страшни филми"  Whistling.
Лек ден на всички   bouquet

# 247
Ау, Дейна, огромно благодаря за страхотния репортаж.  bouquet
Наградата ще я окача на почетно място на вратата на нашата барака с градинарските принадлежности. Тя между другото можеше да ми свърши перфектна работа, ако не бях дала благословията си на младото семейство Падалеки-Кортез, хем става за оръжие, хем за инструмент за прикриване на следите. Joy

# 248
Наградата ..... между другото можеше да ми свърши перфектна работа, ако не бях дала благословията си на младото семейство Падалеки-Кортез, хем става за оръжие, хем за инструмент за прикриване на следите. Joy
bowuu Стиченце, не се бях замисляла, че наградата ти можела да има и двойна употреба, но си много права  Mr. Green За огромен късмет на Джен обаче, Evil Stitch вече е дала благословията си.  Praynig

# 249
Привет и Честит Празник!
Днес беше хубав ден, като гледам всички сме били навън Simple Smile

Да не забравяме - нито  ден без Тренера!

Както и нито ден без Градинаря!

# 250
Сонче, добре, че поддържаш инициативата "Нито един ден без снимка на патрона". Peace
Ето едно клипче от мен, харесва ми как е монтирано: Who's your daddy?

# 251
  • София
много яко клипче Simple Smile

аз пък като се загледах Simple Smile - http://www.youtube.com/watch?v=yFDeFmYkJtE това страшно ми хареса също Simple Smile и малко секси Simple Smile Дийн http://www.youtube.com/watch?v=eIikrtN-ygs&NR=1

# 252
Добър вечер и от мен!
Включвам се накрая на деня, но все пак ще ви пожелая - честит национален празник!
Днес беше хубав ден, като гледам всички сме били навън Simple Smile
Наистина беше много хубаво на вън, много подходящо за празничния ден. То и без това като съм си у дома нямам много възможнсст да се добера до компа, а днес пък - хич.

Хайде да се отчета и аз с малко снимки на Патроните.

Лелей, Стич, като пускаш такива клипчета слагай по някоя и друга червена точка  Blush

Ейнджъл, първото клипче е страхотно  Heart Eyes Hug

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 22:26 от Злата с метлата

# 253
  • В средата на времето
Angel_Dust, Stitch , клипчетата ви са един път!  Heart Eyes Жалко, че нямам много място в подписа си, иначе бих ги анонсирала и двете! newsm10

Понеже са направени страхотно (Illusions ми е фаворит Grinning) бих предложила даже да намерят място на първа страница, ако Вълшебницата няма против, разбира се  bouquet

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 22:31 от Izida

# 254
Здравейте, клипчетата са много хубави, покрай тях се зарибих и изгледах още 10-тина от тези, които изскачат вдясно в YouTube. Simple Smile Повечето са много забавни.
Изи, много ми хареса онази песен, която до вчера ти беше в подписа - Wednesday или нещо подобно беше, а най-много се смях на това клипче: http://www.youtube.com/watch?v=SXE20Cchta4&feature=related от подписа на bicho_malo e и е страшно добре направено с тайминга Wink

Общи условия

Активация на акаунт