Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 28 193
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро  Coffee
При нас е дъждовно, ако и при вас е така, ето тренера предлага чадъра си

Дейна, и аз да благодаря за снимките. Jensen е много красив Heart Eyes
arkady, мерси, че ме прие без бой (имам предвид аз да ям бой).

о, arkady, постъпи благородно като прие сред нас и fenka na Jensen i Misha, въпреки че има чувства и към друг

готов съм да дам всичко от себе си и за двете ви

да се бия с чудовища

дори да умра за вас

само ми помогнете да се отърва от тоя крокозъбел, сам няма да се справя

а сега ще ви спретна един омлет за закуска

newsm62, хич ме няма в правенето на комикси, но се надявам да съм развеселила arkady

# 301
Мила ми, fenka na Jensen i Misha (ненаситница), за по кратко - Фенке, комикса е страхотен!  Joy Joy Joy

Моето желание да спя с тениска на Winchester се проваля - мъжо заяви, че не желае да прегръща Дийн нощем...

Joy Joy
Е, що така, бе?  Laughing Сега вече сериозно - съжалявам, че не ти се е получило! Аз така и не съм се пробвала да спя с моята дийнска тениска, за да не ме изгонят да спя с кучето.  hahaha

# 302
  • Разпиляна във въображението
И тримата са сладки... е, двама са сладки, третия перфектен. А онази дето му се е хвърлила сигурно едвам се е удържала. Така го е ... стиснала никаквицата, а е омъжена. Развратена жена Crossing Arms

# 303
Добър ден!

Хахаха, фенке - успя. Мерси за веселият комикс   bouquet

redsonja - има едно "скрито" решение - слагаш Дийн от вътрешната страна на тениската ( таман по близо до сърцето Wink )

# 304
redsonja - има едно "скрито" решение - слагаш Дийн от вътрешната страна на тениската ( таман по близо до сърцето Wink
Хитра си тиии  Laughing

Да ви метна две снимки на J и J. Идея си нямам обаче къде и кога са снимани  newsm78

# 305
  • Велико Търново
ЕЕЕЕЕЕЕЕ хайде вече да пускат новите епизоди! Март дойде................

# 306
  • В средата на времето
J1 малко кретенски изглежда на снимката в ляво Joy

Имам един много важен въпрос  Crossing Arms Новата фенка на Мишо, защо си държи още Тренера в ника, м? Crossing Arms Joy Може ли да предложа комбинация от имената им за по-кратичко като: Jenmish, Jemish, Mishsen, Mishjen, JeMi, Jenmi (това последното звучи малко като Джейми и вълшебното фенерче Joy) Grinning Wink

# 307
ЕЕЕЕЕЕЕЕ хайде вече да пускат новите епизоди! Март дойде................
То март дойде, ама нови епизоди ще видим, чаааааак на 26ти.

J1 малко кретенски изглежда на снимката в ляво Joy

Като казваш J1, предполагам имаш предвид Джаред, защото не мога да допусна, че ще наречеш сияйния си Патрон - кретен  Laughing

На мен най-много ми харесва Mishsen  Laughing

# 308
  • В средата на времето
Като казваш J1, предполагам имаш предвид Джаред, защото не мога да допусна, че ще наречеш сияйния си Патрон - кретен  Laughing

Напротив, точно Патрона имам предвид  Laughing И не съм го нарекла кретен, а че изглежда кретенски. Аз съм будната съвест на отбора Laughing, к'во да праиш Joy

# 309

Е как можеш да си представиш, че Изи ще нарече Джаред J1 като всички знаем кой е номер едно в сърцето й Laughing

Освен това Дж2 редовно прави физиономии и си изглежда кретенски, при него нищо ново Laughing

# 310
Един линк към клипче с Дж2 , в което казват как са предложили брак на бъдещите си съпруги.
Дж1 естествено почна с изречението - нека си остане между нас двамата ooooh! Laughing

http://blogs.trb.com/network/cwsource/

# 311
Напротив, точно Патрона имам предвид  Laughing И не съм го нарекла кретен, а че изглежда кретенски. Аз съм будната съвест на отбора Laughing, к'во да праиш Joy

Чудиш се само как да си изкараш някое наказание насаме в съблекалнята от Тренера  Wink

Такаааа.....Днес ще си говорим за Devour. Филма е сниман между 3 май и 7 юни 2004 година и е пуснат за разпространение направо на DVD на 31 май 2005, затова в нашата хронология ще дойде след "Smallville". В него Дженсън играе ролята на Джейк Грей - младеж, който заедно с двамата си приятели започва на шега да играе в играта "The Pathway" и който накрая след доста кървави убийства се окава син на Сатаната. Аман от хоръри!  Crossing Arms Единствено любопитно нещо за този филм е, че в него Дженсън си партнира с тате - Alan Ackles.

Ето едно видео от филма.
Плюс малко снимки.

Цък за голяма.

Особено на последната снимка как да не ти се доще да го излекуваш с целувка  Heart Eyes

# 312
  • Велико Търново
 Аме някой гредал ли е този филм пак с Дженсън- TEN INCH HERO? Аз наскоро изгледах Дарк Ейнджъл само заради него и се оказа яко сериалче, но уви, кратко. А този по-горният филма заслужава ли се щото аз не си падам по тоя тип ужаси- кръв, черва и празноглава пищяща блондинка ? Да знам дали да го гледам?

# 313
Аз Devour още не съм го гледала, ама съм го запланувала. За него препоръка не мога да дам, но за Ten Inch Hero гласувам с две ръце. Гледала съм го няколко пъти и ми харесва, поне е нещо различно от ужаси с кървища е черва. Дарк Ейнджъл и на мен ми хареса! Ах, Алек  Heart Eyes

Дж1 естествено почна с изречението - нека си остане между нас двамата ooooh! Laughing

Естествено!  Joy
Фейче,   bouquet Hug за клипчето

# 314
Аме някой гредал ли е този филм пак с Дженсън- TEN INCH HERO? Аз наскоро изгледах Дарк Ейнджъл само заради него и се оказа яко сериалче, но уви, кратко. А този по-горният филма заслужава ли се щото аз не си падам по тоя тип ужаси- кръв, черва и празноглава пищяща блондинка ? Да знам дали да го гледам?

Ten Inch Hero е готин, гледай го спокойно, той е романтична романтика Laughing Няма кръв, има само много готин и необичайно изглеждащ Дженсън Grinning

Общи условия

Активация на акаунт