Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 27 447
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Специално свръхестествената Чума навсякъде я пишат Pestilence Grinning

# 331
Съгласна съм, не бях попадала на Инглиш-а за Чума, който използват в Свръхестественото. Не се опитвам да се заяждам, да не ме разберете погрешно,  просто питах Hug
А Смърт вероятно ще ни го запазят за десерт и ще го видим към края, сигурно в епизода, в който се очаква Кас най-после да намери Бог.

# 332
Аз лично от сега започвам да се притеснявам кой major character мислят да килнат за по-голям драматизъм в края на сезона и не знам защо все си мисля, че ще е Кас. То всъщност освен Боби и Кас няма кой друг, де. Дано ме опровергаят сценаристите иначе ще ги намеря, избия, посоля и изгоря. Laughing

Дейна Hug
Поздравявам те с едно колажче на патрона ви.

# 333
Мерси за поздрава, Стич Hug тъкмо си търсех хубава картинка за десктоп Wink
Според мене Кас ще го отнесе в края на сезона, защото Джим Бийвър каза, че ще участва и в 6-ти сезон.  Дано да греша, защото и двамата ме кефят...Sad

Ето ви от мен пък една-две готини снимки на вашия патрон:

# 334
ХМ.... Ако килнат Кас, аз какво ще гледам следващите епизоди?! #Crazy newsm78 Явно ще трябва да реша кой от братята ми е по-симпатичен или направо ще се роди още една ненаситница..... Joy Thinking

Той тука хубаво обяснява за бъдещият Кастиел, но да видим все пак...  http://www.youtube.com/watch?v=fJBIeCVn1_E&feature=channel  Много ме радва какъв е "упаднал" в бъдещето... Twisted Evil

# 335
Излязла е книга с нашите момчета през февруари. Цък върху обложката за повече инфо.

Някой чел ли е книги, базирани на SPN, гледам, че са доста?

# 336

Аз само съм я свалила книгата на първия сезон, обаче още не съм я захващала. Главите си вървят епизод по епизод.

# 337

Аз само съм я свалила книгата на първия сезон, обаче още не съм я захващала. Главите си вървят епизод по епизод.
От къде? Аз книги гледах че има, но мисля повечето са фенфик и разказват паралелни истории на главната сюжетна линия.

Между другото, ако още не сте започнали Дарк Ейнджъла, горещо го препоръчвам - половината каст на Supernatural се мярка из епизодите тук - Мег, Алистър (първото тяло), бащата на Мери (Мич Пиледжи), Марк Пелегрино (който си е нашия Луцифер) и т.н. Гарантирам, че ще ви е интересно, а Дженсън е само черешката върху тортата... Heart Eyes

# 338
  • София
Dana_Scully - ще взема да го дръпна Simple Smile  Peace само 2 сезона ли е|?

# 339
Да, поне според ИМДБ са толкова Simple Smile Има го в Замундата Simple Smile

# 340
  • София
да, намерих ги вече....а как свършва...в смисъл има ли свястен финал или като просто отрязан  на никъде....

# 341
Не знам още Simple Smile В началото на втория сезон съм, но историята дотук е супер. Simple Smile Злата е виновна, тя ме зариби окончателно, тъй че питай нея дали свършва смислено Simple Smile)

# 342
Добър ви ден!
Дойде ли събота и неделя и съвсем ме хваща липсата, ама компа е един, а маймуните много  Laughing Сега съвсем набързо прегледах какво сте писали, даже нямах време да изгледам клипчетата, дето сте ги пускали.
Angel_Dust , малко орязано свършва Дарк Ейнджъл, то и аз още не съм го изгледала до края (още 4 еп. ми остават) ама четох някъде, че са го спряли изведнъж. Иначе като за край на пореден сезон все пак си има доволно добър завършек, просто имало е още какво да покажат. Свършва малко като 4400, ако си го гледала, малко от типа -" А от тук накъде?".

половината каст на Supernatural се мярка из епизодите тук - Мег, Алистър (първото тяло), бащата на Мери (Мич Пиледжи), Марк Пелегрино (който си е нашия Луцифер) и т.н.

Вярно, пълно е с познати лица, а във втория сезон са още повече.

Да се отчета и със снимки за днес

А ето една и на сладурите  Гоустфейсъри  Laughing

# 343
  • София
мда...точно за това питах...те тогава май не един сериал орязаха така и на мен лично ми е дразнещо....
но така и така вече го почнах...ще го гледам какъвто е явно....

# 344
  • Велико Търново
мда...точно за това питах...те тогава май не един сериал орязаха така и на мен лично ми е дразнещо....
но така и така вече го почнах...ще го гледам какъвто е явно....

Така е много добро сериалче, а свърши дето се вика на най-интересното. А защо не са го продължили не мога да си обясня

Общи условия

Активация на акаунт