Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 27 069
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Добро утро и от мен
Доста ме развеселиха вчерашните ви писания Laughing
bicho malo, готини колажи  newsm10

хм, какво ли вино предпочитат градинарките ми newsm78

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 10:17 от DESTIEL (ненаситница)

# 451
Добър ден!

Алек е прекрасен и успешно запълва липсата на Дийн до 26 март за мен! Макар че може да се наложи да изгледам още веднъж сезон 2 на Dark Angel дотогава.

Както вървят нещата и аз ще трябва да го гледам два пъти  Laughing

Моля ви се, много ясно, че ще се фръцна и няма да му обърна внимание, все пак не забравяйте, че става дума за човек, който още в пилотния епизод не обърна никакво внимание на Дийн и лапна на секундата по Сам.

Отричай ти сега, ама ще те видим като отидеш на кънвеншъна и се изправиш лицe в лицe със съвършенството.

Ей, момичета, снощи гаджето на една приятелка се оказа, че е лапнал здраво по Свръхестествено, на края на първия сезон е и е възхитен.

Покани го при нас, че ayex нещо ни изостави   Sad Да си имаме пак момченце - така е по-забавно  Wink

DESTIEL, ти май се опитваш да опропастиш работния ден на Фейчето, а?   Laughing Какъв е този палав градинар, дето дискретно си показва коремчето  Mr. Green

# 452
DESTIEL, ти май се опитваш да опропастиш работния ден на Фейчето, а?   Laughing Какъв е този палав градинар, дето дискретно си показва коремчето  Mr. Green
И моята работна дисциплина отиде по дяволите. ooooh!
Това ми е една от любимите снимки - ръката в косата, каубойските ботуши и голичкото. Blush Heart Eyes

# 453
За да опазя мира в темата няма да си признавам, че и на мен ми харесва  Blush  Laughing

# 454
ooo, съжалявам, но като видях голичко и реших да го покажа на Злата  newsm03

# 455
ooo, съжалявам, но като видях голичко и реших да го покажа на Злата  newsm03

ooooh! Защо на Злата, бе пиле, на Злата само Дженсъновци й се позволява да гледа Laughing

# 456
В унисон с палавото настроение в темата да ви покажа малко палавки Патрони:

Сега малко и за кастиелките:

# 457
Защото тя тайно си пада и по Джаред, а и не спира да ме бута в опит изцяло да ме разкара от Маракана  newsm62 Надявам се с тази снимка да я подтикна с единия крак да стъпи във вашата градинка, а с другия да си остане на Маракана  newsm62 и да ми остане малко място да дишам а и цялата съм в синини  newsm62

Злата, мерси за снимките

# 458
DESTIEL, дете мило, на Маракана е така - тесничко ни е, а трудностите в дишането се дължат на задъхването, причинено от дъхоспиращата красота на Тренера. Колкото до това да ме подтикваш със снимки да се прехвърля в някой друг отбор - адмирирам усилията ти  newsm10 (куче със салам ще плашиш  Laughing), но не вярвам да стане. Краката ми са здраво стъпили на родната мараканска тревичка, само дето очите ми шарят и по чуждите градинки  newsm48

BTW помните ли едната от фенките, дето вчера страстно прегръщаше Миша? Мръсница е тя!
Я вижте!

# 459
  • # супернатурална #
Здравейте момичета! Чета ви от известно време, но до сега не съм писала, защото не е имало нещо, което да искам да споделя, пък и честно казано харесвам и двамата братя и ме е срам, че трябва да се определя като ненаситна LaughingНо снощния ми сън ме изпрати с як шут в градината и трябва да го кажа на някой, който ще ме разбере. Събудих се в прекрасно настроение, направо не мога да повярвам, че един сън може да ме накара да се чувсвам по този начин.Бeше докосване до вълшебсвото (Сам) и въпреки това толкова реално.Това е за сега, ако набера смелост може да го разкажа, но честно казано не знам дали ще намеря думи да опиша начина по който се почуствах.

# 460
Галина, добре дошла Hug
Не знам колко ще те разберат, но със сигурност ще завидят Laughing

Пък аз ще чакам да събереш смелост да ни разкажеш съня си Grinning

Злата, тая е ужасна, бееее Close Как ги е награбила само Crossing Arms Обаче вашия патрон пак е успял най-малко да я прегърне Joy

# 461
  • В средата на времето
Искам да се отбележи Джаред как е стиснал фенката и чак и зъбки стиска Joy Кефи мЪ Mr. Green

galina76 добре дошла! Добре, добре дошла....в градинката  bouquet Grinning

# 462
  • София
galina76  bouquet добре дошла Simple Smile

ах, тази фенка Simple Smile как са я награбили и момчетата Simple Smile хич не може да се каже, че имат нещо против Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 463
Искам да се отбележи Джаред как е стиснал фенката и чак и зъбки стиска Joy Кефи мЪ Mr. Green

Мдааа, и на мен ми направи впечатление Laughing

# 464
  • # супернатурална #
Благодаря Fairy, то вярно си е за завиждане  Grinning .Ще се опитам да опиша неописуемото Laughing.Тъмно и студено, някъде пред нас, той иска да ме прегърне и аз искам много, но е забранено и затова още по-желано. Аз търся сенките, той ме тегли на светлото. Стах ме е, че ще ни видят, в моя квартал сме и всички ме познават.Боже, даже в сънят си съм предпазлива и мисля,мисля. Ако ме види, ако разбере?Трябва да тръгвам, а не мога, не искам. Танцуваме прегърнати за кратко без музика, нелепо е и много ме е стах. Но пък е толкова хубаво. Целувам го,той простенва (дори като го пиша стомахът ми се преобръща) Бягам към вкъщи.Ох, защо съм толкова разумна! И как намерих сили да го оставя.Най-интересното е ,че имах чувството, че много, много ме обича и това е прекрасно.

Общи условия

Активация на акаунт