Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 27 023
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Galina, здравей! Hug Добре дошла във веселата ни темичка и в..... Градината!
Мириел, честит ти Орден за храброст - и аз ти се чудя как издържат сърце и очи да не поглеждат и към другия брат, който все навлича проблеми на милият ни Дийн.

Блъди Валантайна не е толкова зле. На 3D не съм го гледала, защото когато излезе по кината не съм и подозирала за съществуването на прекрасните зелено-кафявички очи на г-н Екълс, но го гледах много внимателно вкъщи.
Ами, да ви кажа, на мене червата и кръвта не ми се сториха чак пък много, ама не знам - по принцип от ужасии не се впечатлявам лесно, особено от такива на филм. (Явно нещо ми е извратено съзнанието, не знам, пък и в нас такива филми се гледат много и трудно вече да срещнем нещо наистина гнусно и плашещо). Изключая единствено "онази" сцена с дядото от "Време разделно" (да, българския филм), която ми се е запечатала от детските години още като неизлечимо петно и въпреки че нищо не дават всъщност, това е най-големия ужас и гнус, който мога да си представя. Дори преди години, когато четох книгата на Антон Дончев, този епизод изцяло го пропуснах.
И така, стига лирически отклонения с мазохистичен характер, Кървавия Валентин не е нито нещо кой-знае колко ужасяващо, нито пък има нещо кой-знае колко впечатляващо, освен изключително тъпия и нагласен финал, ама както и да е. Та, мисълта ми отново беше, че заради Дженсън си струва човек да се прежали да го гледа и до там - не е сред филмите, които бих си добавила във Favorites. Simple Smile

За Петък 13-тия на Джаред важи 90% от написаното за Валентина, но според мен филмите, на които е римейк - "Кошмари на Елм Стрийт" и "Фреди" (или пак Петък 13) са в пъти по-добри от него - този е нещо средно между "Знам какво направи миналото лято" и "Къщата на восъка". Grinning

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 22:07 от Dana_Scully

# 496
Miriel, честит орден  smile3501

Fairy, Злата благодаря за кинопрегледите Flowers Sunflower

Кастиелки, сънчо отдавна мина, хайде в леглото

Лека нощ дами  smile3524

# 497

Е, мили ми Мараканки, кажете ми сега на пръв и бегъл поглед, кой е това на горната снимка?

Да, на пръв (и отдалече) е Дийн, ама на втори (по внимателен) не е! Grinning

Кой ли копира дрешки и поведение от най-добрите си приятели се чудя? Simple Smile (Джейсън от Дженсън или Дженсън от Джейсън, не е ясно)

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 22:32 от Dana_Scully

# 498
  • # супернатурална #
Момичета, благодаря за топлото посрещане. Днес с вас ми беше уютно почти  колкото със....знаете с кой LaughingНакарахте ме да се чувствам не толкова сама в лудостта си.Лека нощ от мен и ...до утре Peace

# 499
Аз днес пропуснах да благодаря на Фейчето и Злата за кинопрегледите, с които толкова се постараха. Страхотни сте, момичета!  bouquet

Петък 13ти кога ли ще се прежаля да го гледам, не знам. Аз ужаси хич не обичам, ще трябва някой да ми държи ръката.

Дейна, и на мен Време разделно ми е прогорил образи в мозъка. Моята луда майка ме заведе да гледам кървавата втора част на филма, когато бях на 5 години, мисля #Crazy. Тя е била на 25 значи, пълна кукувица. Тези картини са ми и до сега изключително ярки и покъртителни.

# 500
Аз днес пропуснах да благодаря на Фейчето и Злата за кинопрегледите, с които толкова се постараха. Страхотни сте, момичета!  bouquet

Петък 13ти кога ли ще се прежаля да го гледам, не знам. Аз ужаси хич не обичам, ще трябва някой да ми държи ръката.

Дейна, и на мен Време разделно ми е прогорил образи в мозъка. Моята луда майка ме заведе да гледам кървавата втора част на филма, когато бях на 5 години, мисля #Crazy. Тя е била на 25 значи, пълна кукувица. Тези картини са ми и до сега изключително ярки и покъртителни.

И аз пропуснах да благодаря, добре че Стич ми напомни.
Ами при мене това с Време разделното се е получило по същия начин, както и при тебе. И моите два броя луди родители ме водиха, когато съм била на около 5. Не си спомням от онова време кой знае какво друго от филма, но когато го гледах по-късно, като пораснала, знаех, че тези сцени ги има и до ден днешен, а вероятно и завинаги, няма да ми се изличат от съзнанието. Ама детски му мозък - от всичко се впечатлява.... Simple Smile

# 501
  • Разпиляна във въображението
Съжалявам, но наистина не поглеждам към Сам. Просто е там.

# 502
Здравейте, момичета!
Как сте днес? Голям сняг и виелица, аман от тази зима вече!
Огромни благодарности на Злата и Фейчето за кинопрегледите   bouquet  Честит медал на Мириел!

Аз до 03.00 часа тази сутрин гледах Алек Blush Като ме събуди часовника в 06.00 имах чувството, че съм още във филма Mr. Green
С всичките тези мутанти историята започва все повече да ми напомня за Х-мен, но зле направен - нещо като Power Rangers Confused  Mr. Green Не може изобщо да достигне качеството на Supernatural. Но не искам да задълбавам, заради Алек гледам и не се замислям много-много Blush

Лек ден ви желая и много усмивки! Ще надниквам тук, когато имам време Simple Smile

Един много секси Алек за хубаво начало на деня:

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 09:37 от redsonja

# 503
Добро утро дами, нека да изпием заедно по едно кафенце

Miriel, толкова ме натъжи, как може да не ме забелязваш

# 504
Добро утро и от мен!

Мириел, честит ти орден!  Grinning

заради Алек гледам и не се замислям много-много Blush

Оооо, Сонче, заради Алек бих изтърпяла далеч по-голяма глупост. На мен обаче сериала ми харесва, особено сега в последните серии на втори сезон започна да става много драматично. А пък еп. 11 - The Berrisford Agenda ми е толкова любим, че мога да го гледам по няколко пъти на ден  Heart Eyes

Поздравявам ви с тeзи снимки

# 505
Добро утро и от мен Grinning

За Петък 13-тия на Джаред важи 90% от написаното за Валентина, но според мен филмите, на които е римейк - "Кошмари на Елм Стрийт" и "Фреди" (или пак Петък 13) са в пъти по-добри от него - този е нещо средно между "Знам какво направи миналото лято" и "Къщата на восъка". Grinning

Дейна, то проблемът не е, че е страшен, а че е тъп. Слаби диалози, слаба игра, във всяка една секунда знаеш точно какво ще се случи... мъка. Laughing

Мога да ти подържа ръката като добра сестра градинарка, докато се радваш на Патрона, от мен да мине Laughing Laughing

# 506
Явно, "манията" по кожените якета от тогава му е останала  Grinning ...
И за Добро утро от мен ..... Новия брой на Vancouver  Whistling

# 507
еп. 11 - The Berrisford Agenda ми е толкова любим, че мога да го гледам по няколко пъти на ден  Heart Eyes

Мда, плачещия и тъжен Алек Heart Eyes Чудесен беше Heart Eyes
Сериалът не е лош, хареса ми доста, ама тези точно историите с мутантите и самите специални ефекти ми бяха много елементарни и развалиха цялата работа, по мое скромно мнение. Много ми хареса "танцуването" между Макс и Логан, самата тръпка - много добре го изиграха актьорите.
Аз не смятам да се изтезавам с Петък 13 и Кървавия Валентин Mr. Green. Но ще сваля и изгледам тези двата - Ten Inch Hero и Коледната колибка.

# 508
  • Разпиляна във въображението
Добро утро. Според ден на всички. При нас е много, много, ама много сняг и направо ми е писнало.

Кой е тоз на плачещата снимка? Забелязах червеното шалче.

Злата, снимката, която си постнала за поздрав е готина, но за мой срам обърнах внимание колко са навити дънките на Патрона Embarassed

# 509
bicho malo, я разкажи набързо какво има на картинката, че при мен се не вижда  Sad

Сонче,  Hug за снимките на прекрасния Алек!

Сериалът не е лош, хареса ми доста, ама тези точно историите с мутантите и самите специални ефекти ми бяха много елементарни и развалиха цялата работа, по мое скромно мнение.

Аааа, тъкмо четях, че през втория сезон драстично са им орязали бюджета - затова са им такива гумени специалните ефекти и затова някои от постоянните персонажи от първи сезон ги няма във втори (Хърбъл, Кендра). Почнали са да подготвят трети сезон, но в последната минута Fox са се отказали и са пуснали Firefly на тяхно място. Да не ти го преразказвам ето тук можеш да прочетеш и причините за спирането на филмчето. Оказа се, че във третата книга окончателно се развръзва цялата развръзка  Laughing и дават отговорите на всичките въпроси. Сега като го прочетох още повече ме е яд, че не са я филмирали  #Cussing out

Мириел, срамота! Мъжа ти е виновен, проми ти мозъка и това си е!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт