Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 27 061
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Госпожица Харис няма равна! Вижте, моля ви се, като прави сладкиши (по нейните думи), кой облизва тестото от бъркалките на миксера:

Дано не храни Дженсън с това!!! След като е давала на кучето. Блякх!  Sick  Ще я отлъчим дружно от позицията на кандидат-патронка.

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 21:52 от Dana_Scully

# 541
Дейна, от къде ги намираш тези снимки!? Аз съм много гнуслив човек и никога не съм ги понасяла тези дето се лигавят с домашните си любимци - целуват ги по муцуните и се остявят да бъдат олигавяни по лицето  Sick Това на снимката попада в същата категория  Sick

Маниакално-депресивния самоубийствен мечо ми е тоооолкова любим. Аз заради него най-вече силно уважавам  Бен Едлънд.

# 542
Е, как бе Злата от къде - нали съм Аgent Undercover(s) Grinning Данийл я изплю преди 20 минути в Twitter тази снимка! Ужасно е наистина, мен също много ме е гнус. Sad

Маниакално-депресивния мечо е най-смешното нещо и в същото време най-свежата идея, която съм гледала от доста време насам. Рядко има филмови моменти, заредени с толкова смях Simple Smile))

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 22:20 от Dana_Scully

# 543
  • В средата на времето
Здравейте свръхестествени дами Hug

Галя, страхотни категории  bouquet Аз разбира се съм в категория "Върл запалянко" Laughing..."кокетка-мажоретка" по не ми пасва Grinning
Мириел, честит ти медал! Grinning Hug Веднага получаваш номинация за  годишните фенски награди "Дийн Уинчестър" в категория "Любовта е сляпа...буквално!" Grinning Hug

За снимката на г-ца Харис хранеща малкия рошльо с нещо си, мога само да  ooooh! Crazy Но да ви кажа, според мен Дженсън тъй като много обича това куче, предполагам че даже изобщо не го е гнус Grinning

Искам също така официално да благодаря на всички, които не са се усъмнили в моята 100%-ва принадлежност на Тренера Naughty Joy

Ето го и него:

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 12:02 от Izida

# 544
Искам също така официално да благодаря на всички, които не са се усъмнила в моята 100%-ва принадлежност на Тренера Naughty Joy

Ето го и него:

Oooх, Изи Hug, публикуват ли се такива снимки в работно време бе жена! Направо ми иде да му скоча и да му разхлабя вратовръзката, която пристяга Grinning

# 545
  • В средата на времето
Oooх, Изи Hug, публикуват ли се такива снимки в работно време бе жена!

Ами понеже отдавна не съм се отчитала за каузата, Дейна Laughing Whistling Аз...такова..няма да казвам на мен какво ми идва Mr. Green

# 546
Mr. Green E, аз понеже съм благовъзпитана, затова не споменавам какво точно ще му се случи след разхлабването на вратовръзката. Grinning Grinning Whistling

:devil: ....Но си го запазвам за довечера в съблекалнята на Тренера... Mr. Green 

# 547
  • # супернатурална #
Благодаря на всички за хубавите отзиви. Крайно време беше да спра да паразитирам (разбирай да падам от хилежи на писанията ви и да копи/пейст дъхоспиращи снимки) и да направя нещо, за да зарадвам сплотеното ни свръхфорумско общество.Извинявам се на Аркади (дано не греша името), че не включих пристастията и, приемам всякакви предложения по темата. Влкючвам се и с един любим мой момент от една малко тъжна и много смешна серия.http://i26.tinypic.com/2sbvaqq.gif

# 548
Галя, страхотен момент си подбрала на гифчето - епизодите с Трикстъра са ми едни от любимите Simple Smile) Веднага въпросното гифче минава към непрестанно нарастващия ми архив с дъхоспиращи снимки Simple Smile

# 549
  • Разпиляна във въображението
Мириел, честит ти медал! Grinning Hug Веднага получаваш номинация за  годишните фенски награди "Дийн Уинчестър" в категория "Любовта е сляпа...буквално!" Grinning Hug

Благодаря Hug

След тази снимка съм в поза "припад"

# 550
Добър ви ден!
Днес как ме нападнаха с работа, едва сега стигам да вляза в темата. Дайте да си поговорм малко за Боби, да дадем малко почивка на Патроните  Mr. Green Вижте на какво попаднах - http://www.buddytv.com/articles/supernatural/what-is-your-favori … bby-mo-35185.aspx. Слайдшоуто много ми хареса. Оказа се, че не знам нищо за Джим Бийвър  Embarassed Нали съм се заплеснала само по Дженсън и чат-пат Джаред  ooooh! Стана ми много мъчно като прочетох за жена му.
Ето го и описаният в статията момент - http://www.youtube.com/watch?v=xkJi-aexmGE  Joy

Ето и един от моите любими моменти -  http://www.youtube.com/watch?v=ZLP94ZHjkhM&feature=related  Heart Eyes Пълни ми душата Боби като ги кастри по някакъв повод  Mr. Green Другото което много ме кефи е Боби като казва на Дийн boy, а той доста често го използва.

А кои са вашите любими моменти с Боби?

Ето в кратце това, което правихме с Фейчето и Аркади до сега:
The Life and Career of Supernatural's Misha Collins
The Life and Career of Supernatural's Jared Padalecki
The Life and Career of Supernatural's Jensen Ackles

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 13:50 от Злата с метлата

# 551
  • # супернатурална #
Момичета, създадох група във Фейсбук (нали съм в отпуска и имам време за губене)Името е СВРЪХЕСТЕСТВЕНОто вътре в мен и е място в което ще можем да коментираме не само филма, но и собствените си снимки, място на което да се запознаем по-отблизо една с друга.От сега ви обещавам да ви приема всичките за приятели HugТова е темата,заповядайте!http://www.facebook.com/group.php?gid=362362706775

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 14:23 от galina76

# 552
Здравейте!
Вижте нещо интересно - http://www.magelanbg.com/index.php?option=com_content&view=a … -24&Itemid=55
Истина ли е или не, а?

Иначе да си кажа, че всеки път, когато Боби ги нарече "idjets" или както там се пише, ми е любим. Също и епизодът със сирената, наредените телефони с надписи FBI, CIA... и Боби обяснява, че наистина е директорът hahaha

# 553
А кои са вашите любими моменти с Боби?

Боби ми е супер любим герой и почти всичко с него ми е любимо, но да видим дали ще се сетя за по-специалните моменти:

- когато в първи епизод на пети сезон каза на Сам, че не го отхвърля и никога не би го направил. Супер затрогваща сцена беше Heart Eyes

- когато детоксикираха Сам и Дийн го пита колко време ще продължи, а той каза - чакай да си видя записките, о, момент, нямаме записки, защото никога не се е случвало подобно нещо Laughing

- като се появи демонизирания Сам и Боби невъзмутимо му даде бира със светена вода и после, гледайки Сам как се гърчи на пода, каза - На краставичар краставици ще продаваш Laughing

- когато Сам беше решил да прекратява ловуването и му се обади да му каже за демонските знаци и да намери добър ловец в района, а Боби му каза - само да си помисля за най-добрия ловец в района, о, чакай, това си ти Laughing

- винаги като им казва, че са идиоти Joy

И изобщо Боби им е наистина като баща, както сме си говорили и друг път - много повече баща от Джон.

# 554
Здравейте!
Вижте нещо интересно - http://www.magelanbg.com/index.php?option=com_content&view=a … -24&Itemid=55
Истина ли е или не, а?

smile3532 наистина има хора за всичко.
Аз продавам духове на супер яки мъжаги приличат на този и този които иска да си купи, имам ги в различни размери (това в кръга на Шегата, не за размера) .........   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт