Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 27 597
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Не че искам да се меся.. ама саскуоча има доста по-рядко срещан тип лице от Д. Такива като Д виждам всеки ден поне по няколко.

Е1: За това и последния така и не ми направи впечатление с външния си вид.

# 76
  • В средата на времето
Не че искам да се меся.. ама саскуоча има доста по-рядко срещан тип лице от Д. Такива като Д виждам всеки ден поне по няколко.

Е къде ги виждаш де, кажи , къде... Joy Аз втори кат Дженсън не съм срещала..егати късмета дет имам  Whistling Joy

# 77
Добър вечер!
Аз се включвам малко късно, но все пак да споделя:
Не знам на кой този демон не е любим Grinning За мен в целия сериал това е демонът с главно Д Grinning
Аз също харесвам Алистър, но за мен демона с главно Д е Жълтоокия.

Сега цяла Маракана ще му се изреди на Джаред, да го харесва на тези снимки имам предвид, и после ще се нареди на опашката за наказания. Joy

Нищо подобно!  Crossing Arms Докато другите си отбиват наказанията на терена аз ще се погрижа Тренера да не скучае.
Първо така:

А след това и така:

# 78
Ами къде - по улиците, в метрото, в унито... само дето и в парка не виждам негови клонинги. Но не си дигат бритона така смешно нагоре. Едно приятелче от Русе прилича доста на него, само дето е  с малко по дръпнати очи.

# 79

Е къде ги виждаш де, кажи , къде... Joy Аз втори кат Дженсън не съм срещала..егати късмета дет имам Joy

Joy Joy Joy Joy

Изи, и при мен така, бе, душа!

ayex, да не те вземат Фейчето и Стич за стажант-градинар  Wink Laughing

# 80
Не че искам да се меся.. ама саскуоча има доста по-рядко срещан тип лице от Д.

Вярно е. Затова има един израз "класическа красота" т.е. нещо, което се харесва на всички без изрично да има обяснение защо всички го намират за привлекателно.

...Такива като Д виждам всеки ден поне по няколко.
Къде? Къде?? Mr. Green Я сподели, че аз все се оглеждам, ама втори като него, че даже и малко да прилича, не съм засичала.  Mr. Green

...Е1: За това и последния така и не ми направи впечатление с външния си вид.

И слава Богу, щото иначе бихме се притеснили леко за тебе. Маракана все пак е арена само за жени Simple Smile

Е, нищо ново под слънцето, значи, ayex. Подозирам, че сега и ти ще запееш песента: "Вижте го колко е нисък, колко са му криви краката и т.н." 99% от мъжкото население, които гледат СПН разправят така за по-големия брат. Joy  Ние жените сме на малко по-различно мнение Simple Smile)

# 81
  • Germany
Записвам се в новата тема, за да не ви изгубя. Нещо напоследък не ми остава време за писане, но гледам да ви следя редовно, че все хубави неща пускате Peace
Btw, в една от сериите на  "The Mentalist" гледах пича, който играе Луцифер. Раздаваше го шеф на рокерска банда Mr. Green Що все такива роли му дават на този човек. Но мен ми е малко странен, даже не съм сигурна каква точно роля ще му отива Thinking

# 82

Е къде ги виждаш де, кажи , къде... Joy Аз втори кат Дженсън не съм срещала..егати късмета дет имам Joy

Joy Joy Joy Joy

Изи, и при мен така, бе, душа!

ayex, да не те вземат Фейчето и Стич за стажант-градинар  Wink Laughing

Ахахахах, за домашна прислужница бивам, с градинките и тревичките обаче не се оправям никак, освен само да ги снимам Grinning

# 83
  • Някъде в търсене ............

в този си вид наистина би бил перфектния Д'артанян.

Ау не мога да си публикувам отговора, много сте дейни,
относно вярванията аз вярвам в съществуването на невидими добри и лоши сили.

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор. -5 под ред

# 84
ayex, аз те разбирам какво искаш да кажеш, обаче виж сега, тука в гнездото на осите мараканките направо си късметлия, че се отърваваш само с нахилени емотикончета след това изявление Joy Joy

Дейна, пиле, че то са си му криви краката бе, факт Laughing Нали стигнахте до неоспоримия извод, че има най-правилно кривите крака на света Joy

# 85
  • В средата на времето
Ами къде - по улиците, в метрото, в унито... само дето и в парка не виждам негови клонинги. Но не си дигат бритона така смешно нагоре.

Ооо, ти говориш за някакви неуспешни клонинги... Whistling..разочаровах се Crossing Arms Joy

Злата, ще ме прощаваш, но Жълтоокоя до Алистър е като Зайо Байо до големият, лош вълк Joy

# 86

Злата, ще ме прощаваш, но Жълтоокоя до Алистър е като Зайо Байо до големият, лош вълк Joy

Е, Жълтоокият не беше такъв проклет като Алистър, но беше голям симпатяга, и аз него го харесвам повече, чак ми беше жал като го отстреляха.

# 87
Дейна, пиле, че то са си му криви краката бе, факт Laughing Нали стигнахте до неоспоримия извод, че има най-правилно кривите крака на света Joy

така е, Фейче, не отричам. Но и с тоз "кусур" пак си го харесвам. Heart Eyes

Алистър е готин точно защото е зъл - злото се излъчва от него просто! Много добър избор на създателите на образа. Актьора ми е страшно creepy!  newsm26

# 88
Айде, започнахте с кусурите.. Аз си имам любимец, ама хубавеца не е стъпвал с SUpernatural мисля, като гест стар.
Става дума за него:
http://www.imdb.com/media/rm1119324928/nm0671886
Е, това е мъж. Никакви гелове и простотии, краката са му прави. Гласа му е плътен и спокоен. Самия актьор има страхотно чувство за хумор и не е лигав.

Е1: Оу, и изигра много благородна роля в другия сериал Simple Smile

# 89

Е, Жълтоокият не беше такъв проклет като Алистър, но беше голям симпатяга, и аз него го харесвам повече, чак ми беше жал като го отстреляха.

Доволно проклет си беше и той. И аз съжалявах, че го затриха.

Айде, започнахте с кусурите.. Аз си имам любимец, ама хубавеца не е стъпвал с SUpernatural мисля, като гест стар.
Става дума за него:
http://www.imdb.com/media/rm1119324928/nm0671886
Е, това е мъж. Никакви гелове и простотии, краката са му прави. Гласа му е плътен и спокоен. Самия актьор има страхотно чувство за хумор и не е лигав.

Е1: Оу, и изигра много благородна роля в другия сериал Simple Smile

Не можа да ме грабне някак си  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт