Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 27 102
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
  • София
сега гледам разни (чужди ест) сайтове и  обаче има такива импали...но са все двуврати... странно...
http://jadaclub.com/product_info.php?cPath=263&products_id=1 … 8b0c2e603f7456786 ей такива...
иначе и нашата е на тази фирма.

В Марсел писах - магазини за детски играчки има доста в софия.

Dana_Scully  -    съвсем от филма количка ли - като рекламен сувенир ? от къде може да се поръча? дай линк някакъв.

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 22:05 от Angel_Dust

# 16
Хм, размислихте ме значи... Не съм в Сф, а пък момента не е най-подходящия за скъпички играчки...
Ще се задоволя засега с гледането Blush
Благодаря за съдействието, Дейна и Ангелче   bouquet

# 17
Да дам и аз своя принос към опознаването на патроните със следващия филм на Джаред, а именно Cheaper by the Dozen от 2003г.
Филмът е известен в България като Деца на килограм. Интересното е, че Джаред е трябвало да играе главната роля на най-големия син на семейството, но в крайна сметка избират бъдещия супермен от Смолвил - Том Уелинг, а пък Джаред има малка роля на хулиган от училище, който се заяжда с въпросния най-голям син.
Ролята му е общо-взето около минута и половина Laughing Но пък Джаред е голям сладур в този филм, отива му да играе гадняр и това си е Laughing

За съжаление в ютуба няма клипче със забележителното му участие, но пък има снимки Grinning

# 18
Ух, по Коледа го даваха този филм по телевизията, но аз не знаех, че Джаред се появява. Можете да си представите как се "оцъклих" като го фиксирах, че играе и той - все пак през коледната ваканция ми беше най-силната зарибявка по SPN и най-готиното време на първо гледане на всички сезони от-до. По едно време навсякъде ми се привиждаха Сам и Дийн (особено Дийн :devil: ) И представете си - гледаме си комедиен семеен филм с простичкото заглавие "Деца на килограм" и аз изведнъж а-ха да падна от дивана - не сварих даже да кажа: "Я, виж, виж Сам!!!", стигна се само до "Я, я......!!!"  Crazy

# 19
Не знам какъв гадняр е Джаред, не съм гледала филма, ама какъв сладурски леко стреснат вид докарва на първата снимка  hahaha

# 20
Момичета, кое време е и защо никой не е сложил поне една наша снимка днес, м?!

И да ви зарадвам с едно спойлерче относно прословутия епизод номер 100. В бяло:

In the milestone episode, airing April 15,”a very important character will sacrifice themselves in a suicide mission,” reveals exec producer Sera Gamble. “We definitely kept in mind that this was [an important] episode. We wanted to deliver something with real scope; it’s about the Archangel Michael. Crises will come to a head for Dean and Castiel. And you’ll see characters you never thought you’d see again.”

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 10:47 от Fairy

# 21
Добър ден!
Момичета, кое време е и защо никой не е сложил поне една наша снимка днес, м?!
Joy Joy Joy
Срамота! Ще се опитам да замажа положението с няколко снимки. Фейче, благодарско за спойлера! Само дето има се чудя сега - кой, какво и защо hahaha

Да ви "зарадвам"  Mr. Green с още един слух по темата - Дженсън/Капитан Америка

А за снимките, ето няколко от SEASON 3 - Gag Reel. Чудни снимки!  hahaha

# 22
# 23
  • София
Джес - снимките в квадратни скобички Simple Smile[]
иначе са мн готини Simple Smile

# 24
  • София
Е то аз лоши снимки не пускам  Grinning

# 25
  • София
 Simple Smile явно Simple Smile Тази на Сам ми е една от любимите ми негови Simple Smile

# 26
Вярвате ли, че нещата показвани в сериала съществуват Simple Smile

# 27
  • В средата на времето

Совите не са това, което са Grinning Може и да съществуват някои от съществата Simple Smile Все пак във всеки мит или легенда има зрънце истина Simple Smile

# 28

Може би, аз лично докато не пипна, не видя и не усетя ...  Naughty не вярвям.
И момичета, как може ли да пускате такива снимки .... така не може да се работи, получих сърцепляскане  fiuuuuuu

# 29
Ето едни истински кадри, снимани в Италия 2003г, на един отец специалист в областта. Човечеца е извадил доста демони преди да излезне на малкия екран. Бтв, това е давано по националната телевизия.

link

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 15:19 от ayex

Общи условия

Активация на акаунт