Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 27 108
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Вярвате ли, че нещата показвани в сериала съществуват Simple Smile

Не вярвам. И аз съм като bicho malo - око да види, ръка да пипне  Laughing Освен че сме зли, явно сме и прагматични  Mr. Green

Съжалявам, но не мога да повярвам и че това в клипчето е истина.

# 31
Явно те е наплашило доста Simple Smile)

# 32
  • София
аз пък съм кукава и вярвам в доста от нещата Simple Smile

# 33
  • В средата на времето
Клипчето обаче нищо не показа... Rolling Eyes Уж е екзорсизъм, пък не видяхме изгони ли демона от тялото на момичето, не успя ли... Rolling Eyes
Аз вярвам в съществуването на добра и зла сила...Специално за съществуването духовете има много доказателства (дали признати или не е друг въпрос Simple Smile) )...

Гифче:

Joy това е нашият Патрон - красив, усмихнат, щедър и ...палав Mr. Green

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 15:46 от Izida

# 34
  • София
мда, това клипче наистина нищо не показа в крайна сметка...

# 35
Явно те е наплашило доста Simple Smile)

Ужасен ужасон  Laughing Направи ми впечатление, чи колкото и да се мяташе обладаната от демони  мома, нито веднъж не сгреши да се обърне с лице към камерата. Да не говорим за мама и тате, които толкова спокойно си се мотаеха наоколо  Whistling

# 36
Не знам какво очаквате да видите? Това не е като в сериала да ги екзортват за по 20 сек и завинаги. Това девойче има проблеми и бива обладавана от демон от 8 годишна...

# 37
Не знам какво очаквате да видите?

Сам и Дийн  Laughing

# 38
Аз помислих, че някой ще каже "Демона излизащ през устата на момичето, като черна енергия" Simple Smile)))

# 39
  • София
Не знам какво очаквате да видите? Това не е като в сериала да ги екзортват за по 20 сек и завинаги. Това девойче има проблеми и бива обладавана от демон от 8 годишна...

ми някакъв финал поне...не да свърши по средата на нещото клипа Simple Smile
аз на такива клипчета вяра нямам обаче Simple Smile за мен са си нагласени ала-бали Simple Smile

# 40
Аз помислих, че някой ще каже "Демона излизащ през устата на момичето, като черна енергия" Simple Smile)))

Ееее, хайде сега! Не са ни толкоз високи изискванията  Mr. Green

Аз съм голяма неверница. Не отричам на 100 % възможността да съществуват някакви свърхестествини сили, но като знам колко лесно е да се фалшифицират "доказателствата" за подобно съществуване не мога да си представя какво би ме убедило.

# 41
Аз не бих дал на някви досадници да снимат агонията на детето ми, за да може някой да си задоволи любопитството и интереса към окултните неща. Цялто сигурно може да се намери из архивите на тая италианската телевизия, иирц Канал 4.

# 42
  • В средата на времето

Joy Joy Joy

И на мен ми направи впечатление реакцията на родителите. По-скоро липсата на такава...От друга страна казват, че това се случва отдавна с момичето..Та за родителите една такава процедура е като да отидат за хляб сигурно...поне външно изглеждат така... Rolling Eyes

# 43
Ако кажем, че примерно тя е на 14, и ходят по веднъж на 2-3 месеца.... не мисля, че ще ви остане много реакция след толкова сеанси, ако бяхте на тяхно място.

# 44
  • София
не мога да си представя какво би ме убедило.

освен личен сблъсък Simple Smile

по принцип е така...аз просто вярвам, че има и други същества и разни сили - добри и лоши по земята...

Общи условия

Активация на акаунт