Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 27 901
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Изрисувайки в съзнанието си неговия сияещ лик и потапяйки се в сладкият му като медовина глас!!!
Чшшш!! Аз не ляпам мухи, ей! Достоверни коментари ще приемам само от почитателките на другия "брат" Simple Smile

# 121
  • В средата на времето
за да го чувам по-добре и затварям очи, съсредоточавайки се единствено върху изреченията, които казва, нищо друго не ме разсейва Naughty Laughing

Каза радетелката за разходки под открито нощно небе и зяпане на звездите Wink Hug

Достоверни коментари ще приемам само от почитателките на другия "брат" Simple Smile

Ами аз не мога да коментирам Джаред, защото Дженсън като е с него губя и образ и картина Joy Става като в стереоркартника...уж са Джаред и Дженсън и изведнъж става само Дженсън Joy

# 122
Изрисувайки в съзнанието си неговия сияещ лик и потапяйки се в сладкият му като медовина глас!!!
Чшшш!! Аз не ляпам мухи, ей! Достоверни коментари ще приемам само от почитателките на другия "брат" Simple Smile

И ти си забелязъл гласа му, нали, знаех си аз Joy

Ей сега Злата ще се появи и съвсем безпристрастно ще потвърди думите ни Laughing

# 123
Toчно тази обективност имах предвид  Joy hahaha

# 124
Ето една снимка за размисъл  baby_neutral  hahaha hahaha

# 125
Ето една снимка за размисъл  baby_neutral  hahaha hahaha

Ayex, какво да размишляваме върху снимката на суперменчето, бре? Дай жокер, аз трудно стоплям, че да си отприщя размишленията.
Моите коментари за Джаред можеш да ги приемеш за достоверни, защото аз съм била on the other side, разбирай на Маракана. И в крайна сметка съм избрала градинката.

# 126
Ей я на и Злата!
Леле, ayex, жал ми е за теб на какво ще те направят сега градинарките Mr. Green
Ето една снимка за размисъл  baby_neutral  hahaha hahaha

Сега връз тази снимка няма що да размишлявам - въднъг си казвам, че не го харесвам момчето като визия, като актьор не го познавам освен от Смолвил, а там не можа много да ми блесне  Mr. Green Един вид - не ми го фали!  Naughty

За Сандра Бълок гласувам с две ръце, ако имаше три и с тях!  Wink

Първо да започнем с чувството за хумор на Дженсън. То си е вярно, че като са заедно на сцената от Джаред просто не може да се дореди да вземе думата, но си мисля, че не се и опитва много да си го показва (чувството за хумор, де  Mr. Green) пак заради неговата прословута резервираност. Скъперник е той и много си се пази, сакън да не се раздаде на феновете повече от колкото трябва   Sunglasses И така стигаме до Джаред, който е хиперактивна, слънчева, щедра душа. Вярно, че доста се лигосва, но до сега от приказките му не съм останала с впечатление, че не е интелигинтен. Също така е вярно и че не познавам нито един от двамата и не мога да кажа с абсолютна убеденост - Дженсън е с превъзходно чувство за хумор, а пък Джаред е извънредно итнелигентен, просто такова впечатление създават у мен, съдейки от интервютата и кънвеншъните, които съм гледала.

# 127
Прювет!

Кой тоз "убавец"? С нищо не ми е впечатляващ...
Нашите момчета изглеждат по-друго през мъжки очи, това е факт.
И моя мъж ми развиваше тезата, че Джаред щял да е по-впечатляващ в роля на "лош", а пък в Дженсън имало нещо женствено ooooh!

Аз за отмъщение го попарих с новината, че чак в края на март ще има нова серия (снощи тъкмо когато потриваше ръце, че днес ще гледа нов епизод)  Twisted Evil

# 128
Също така е вярно и че не познавам нито един от двамата и не мога да кажа с абсолютна убеденост - Дженсън е с превъзходно чувство за хумор, а пък Джаред е извънредно итнелигентен, просто такова впечатление създават у мен, съдейки от интервютата и кънвеншъните, които съм гледала.

Ама пък ти се ще, нали hahaha

# 129
  • В средата на времето
... а пък в Дженсън имало нещо женствено ooooh!

Shocked Joy тези мъже, тези мъже... Crazy това малко като половинката на Мириел, която така и не прие никакви доказателства за височината на Дженсън. За него, Дженсън си остана лилипут на високи обувки Joy

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 12:07 от Izida

# 130
Нали  Laughing Завиждат, ама не щат да си признаят Mr. Green

# 131
Ама пък ти се ще, нали hahaha

Иска ли питане!  Laughing

а пък в Дженсън имало нещо женствено ooooh!

Леле, Сонче, твоя мъж направо ми направи деня! Joy

# 132
  • Велико Търново
Боц!

# 133
# 134
  • Някъде в търсене ............
Моя мъж си е фен на Дженсън Crossing Arms
Пък аз съм от ненаситниците Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт