Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 27 126
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Oooоохххх! Praynig  smile3544 smile3544 smile3544 Знаех си, че няма да се спи тази вечер Simple Smile

Такаааа....след като пуснах бомбата, отивам да спя с чиста съвест  Mr. Green
Лека нощ!

Да, лека ти нощ и на теб!  Mr. Green Много колегиално....  Mr. Green

Bicho malo, много забавно клипче, песничката се конкурира с позабравената Sammy song, която можеш да откриеш в заглавните страници на двете предишни теми. Simple Smile  Hug Мерси за постването. Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 01:44 от Dana_Scully

# 406
Добро утро  Simple Smile

Радвам се, че снощи рано си легнах и не сварих да гледам клипчето на Злата, та спах почти спокойно  Laughing
Dana_Scully към мен ли е този въпрос: "Много се смях на последния гиф от подписа ти - страхотен е! Това от кой епизод беше? Парис Хилтънския?" Ако е към мен нямам никакъв спомен какъв ми е бил последния гиф, така че не мога да ти отговоря.
И да се отчета за днес със снимки

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 10:28 от DESTIEL (ненаситница)

# 407
Добро ви снежно утро!
Имам чувството вече, че живея в Нарния! Аман от тоя сняг! cold

Да, лека ти нощ и на теб!  Mr. Green Много колегиално....  Mr. Green
newsm48 Викат ми Злата с метлата!

Bicho malo, чудно клипче си постнала!  Hug Аз не го бях виждала и много му се смях.

Леле, DESTIEL, какви са тия снимки, направо ми стана жал за момчето  Sad

# 408
Добро утро! Mr. Green

Стич - относно залитането, то Дестиел смятам че е отговорила - само "това" клипче е намерила като по-еротично с Миша, така че просто няма много голям избор от към такива разсейващи  появявания на обичния ни ангел... Rolling Eyes За Миша няма толкова компрометиращи и дъхоспиращи снимки, колкото за двата патрона.... от което съм леко разочарована ( само с вече пусканите до сега шедьоври ще трябва да се задоволяваме с Дестиел Crazy Cry ) Така че моля за малко съчувствие... Whistling Crossing Arms Peace
Злата - много добро клипче - таман да няма пренебрегнати отбори от към "спането" предната вечер...  Twisted Evil hahaha
Бичо мало -  клипчето наистина е смешно и добре съчетано, само дето  гъбата Спондж нещо не ми е от харесваните като цяло..  Confused
Дестиел - добре се справяш. Не си спомням точно дали има и други еротични( или близко до това състояние) клипчета с нашия Прекрасен чаровник, но добре ровиш Mr. Green  bouquet А и снимките са добри  Twisted Evil Много разтупваща снимка на Чаровника с пронизващ поглед... Blush Twisted Evil

ПС: Ето малко   за сутришна загрявка с гимнастиката... Joy http://www.youtube.com/watch?v=OilpvWyqSgA&NR=1  и  http://www.youtube.com/watch?v=Ksdj5iMkO8M&feature=related

ПС1: Относно снега http://www.youtube.com/watch?v=xvSJqGVcIz8&feature=related  hahaha

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 10:41 от arkady

# 409
Пошушнаха ми на уШе .... че идват в БеГе,
че сняг голям е паднал при вас,
и Ще ви спасят за вчас.

# 410
Стич - относно залитането... Така че моля за малко съчувствие... Whistling Crossing Arms Peace
Получаваш го съчувствието. Laughing Hug

От мен една снимка на Баш Градинаря, да си тренирате волята само да гледате, без да посягате, не за друго. Wink Joy

# 411
Днес ще почна със снимки на Миша. Първо, естествено с госпожата:

Сега искам arkady и DESTIEL веднага да си признаят коя - коя е  Laughing

Ето ги Миша и Боби с големите клечки:

И накрая Миша с Мечо Кас  Grinning

bicho malo, чудни ги редиш стихчетата!  Hug

От мен една снимка на Баш Градинаря, да си тренирате волята само да гледате, без да посягате, не за друго. Wink Joy

Ще ме прощаваш, Стич, ама ти как точно си го представяш това с гледането и непипането  newsm78 Особено пък с тази снимка! Все пак аз съм само една слаба жена, която не може да устои на такова изкушение  newsm03

# 412
Ще ме прощаваш, Стич, ама ти как точно си го представяш това с гледането и непипането  newsm78 Особено пък с тази снимка! Все пак аз съм само една слаба жена, която не може да устои на такова изкушение  newsm03

А ти боя през ръцете как точно си го представяш, м? Питам само, да съм подготвена Flutter Laughing

Добре де, мараканки, сега като ги гледате снимките на Миша, не ви ли загризва една черна завист, всички патрони са толкова усмихнати и гушкащи, само вашият тежък голфаджия едвам си докосва фенките ooooh! Laughing

# 413
Добре де, мараканки, сега като ги гледате снимките на Миша, не ви ли загризва една черна завист, всички патрони са толкова усмихнати и гушкащи, само вашият тежък голфаджия едвам си докосва фенките ooooh! Laughing

Хич, изобщо, не! Ако имам късмета някога да ми падне да го нагушкам, хич няма да ми пука, че не усмихнат  kiss Може да се наложи бодигарда да приложи сила и специални хватки, за да ме откъсне от Дженсън  Mr. Green

Вижте на какви снимки попаднах - http://www.rogueevent.co.uk/archive/index.html Обърнете внимание на двамата идиоти в средата на осмата снимка  Joy

# 414
Докато Стич и Фейчето не гледат да ви покажа един млад и особено красив  Heart Eyes Джаред.

# 415
Пхахахаах  Joy Злата, бива ли такова отношение?! Не стига че ни зашеметяваш със снимки на Чаровния, а и искаш признания да изкопчваш от нас.... #Crazy hahaha В интерес на истината имам лека прилика с девойката с зеления сутиен - цвета на косата й е почти като моя.

# 416
Докато Стич и Фейчето не гледат да ви покажа един млад и особено красив  Heart Eyes Джаред.

Просто усещам как ще се изключваме Crossing Arms

# 417
Просто усещам как ще се изключваме Crossing Arms

То бива неблагодарност, бива, ама чак пък толкоз черна - не бива! Не стига, че ви слагам хубави снимки да ви разведрявам деня, а сега - и заплахи. Аз реших да съм демократична и да постна снимки на всички Патрони днес, да не се обиди някой, защото от мен ако зависи само Тренера ще си гледате по цял ден  Blush Щом е така - ето една умопомрачителна снимка на Дженсън. И държа да отбележа, че той няма прах по обувките.   Wink

# 418
Спокойно Фейче Peace Ще "отвърнем на удара"... Mr. Green

# 419
Значи, от бранене на Патрона от набезите на Злата, не ми остава време да сложа следващите му филми.

Стигнахме до филма от 2007-ма година House of Fear. От самото име ви става ясно, че е поредната хорърска тъпотия. За наше щастие Джаред там участва за около 10 секунди. За нещастие  е толкова хубав там, че съм съгласна да участваше и малко повече.
Ето клипче с фамозното му представяне Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=wco8eerkrL0

Снимки от тия десет секунди няма да ви слагам Laughing

Минаваме нататък с повишено внимание към следващия му филм - The Christmas Cottage (2008).
Това мили ми дами е най-хубавия филм на Джаред и го препоръчвам горещо на всеки, който не го е гледал. Филмът е хубав, коледен, участват разни звезди като Питър О'Туул, Джаред е болезнено красив, но черешката на тортата е, че играе просто страхотно. Heart Eyes Когато го гледате, ще видите млад художник и нито за секунда няма да се сетите за Сами. Има една сцена накрая, когато той плаче - прекрасно го изигра Heart Eyes
Филмът се разказва за младия художник Томас Кинкейд, който се прибира у дома за Коледа и установява, че майка му ще загуби къщата заради просрочена ипотека. Там той рисува една от най-известните си картини.
Интересното е, че Джаред пише и рисува с лявата си ръка във филма. И да не забравяме последното прекрасно нещо във филма - през по-голямата му част Джаред разказва историята зад кадър с неговия прекрасен, нежен, напевен глас. Стичето да ви каже как действа на хората този глас - до степен да захвърли бутонките и да грабне мотиката Joy

Ето трейлъра
http://www.youtube.com/watch?v=phOGLdhg-Ps

Ето едно по-дълго клипче
http://www.youtube.com/watch?v=JleGYUohBiU

Ето и малко снимки

Общи условия

Активация на акаунт