Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 27 439
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Ей, кой каза, че свършвал  що-годе завършено Дарк Ейнжъл..... та той едвам почна...ама, че край... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Аз го казах това, че свършва горе-долу завършено и добавих, че по-скоро е като края на пореден сезон, а не като окончателен край на историята. Сериала са го спрели съвсем ненадейно, даже са почнали да подготвят третия сезон като са ги резнали.

Големи благодарности за прекрасните  снимки на Дийн  Hug Сума ти време се чудих на коя ми харесва най-много - и така и не можах да излъча фаворит   Heart Eyes

Стич, поздравления за новия аватар   bouquet Аз от както го гледах филма в сряда съм си сложила котарака на десктопа в къщи. Много ме кефи! Само, че моя е ето този. Цък за голям

А тези са големи кучета от CW Source. На партито по повод стотния епизод са навзели интервюта от всички и сега ни ги пускат на час - по лъжичка  #2gunfire Ето още едно ново с Дженсън - http://blogs.trb.com/network/cwsource/2010/03/supernatural_100_jensen_ackles.html

# 571
Страхотни снимки, браво Ейнджъл! Wink

Злата, подозирам те, че периодично препускаш из сайта на CW, а-ха пуснат нещо ново за предстоящите епизоди и все първа успяваш да хванеш новите видео материали  Twisted Evil Hug

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 00:20 от Dana_Scully

# 572
Злата, подозирам те, че периодично препускаш из сайта на CW, а-ха пуснат нещо ново за предстоящите епизоди и все първа успяваш да хванеш новите видео материали  Twisted Evil Hug

Ами трябва да си поддържам реномето  Mr. Green

# 573
Наистина много добри снимки! Благодаря, Ейнджъл!
Както и снимките от сватбата на Джен и Джаред! Големи са сладури. А за шафера няма да коментирам Heart Eyes
Аз вчера изгледах Ten Inch Hero и The Christmas Cottage. Мнооого ми харесаха и двата! Наистина добра игра на Джаред до Питър О"Туул! Браво на главния Градинар!
Сега остава да се надяваме, че ще го видим в още такива стойностни роли.
Дженсън също беше много интересен в такова амплоа Mr. Green Надписите на тениските са много идейни Mr. Green Приятно филмче, идеално за разтоварване в почивните дни.

# 574
  • София
Злата...просто все се надявах, че финала ще е знам ли...нещо дето да си кажеш, че и така може да свърши...а то тъкмо ми стана интересно да гледам и какво ще стане...и си остана напълно висящо...точно като финал за сезон Simple Smile жалко.... но здраве да е...важното е, че уби няколко дни без СПН сериалчето Simple Smile))
Ten Inch Hero -  седи и събира прах на компа...трябва да го изгледам някой ден...почнах 1-2 пъти и нещо до никаде не стигнах с този филм...не знам защо така...
А The Christmas Cottage от къде го дръпвате?

# 575
А The Christmas Cottage от къде го дръпвате?
Заповядай, Ейнджъл, субтитрите са на papy2000, която превежда и SPN: http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=151523&hit=1

# 576
Ауууууу, какво мълчание, каква  тиШинааааа ........... Тренера каза бързо да се строявате, че неЩо сте се разпуснали     

# 577
  • София
Stitch - мерси за линка Simple Smile

# 578
Ауууууу, какво мълчание, каква  тиШинааааа ........... Тренера каза бързо да се строявате, че неЩо сте се разпуснали     

За Тренера съм винаги готова! Днес преговарям края на четвърти сезон и мисля да догледам Дарк Ейнджъла, ако остане време. Тоз Алек никак не може да ми излезне от акъла Wink Heart Eyes

# 579
а то тъкмо ми стана интересно да гледам и какво ще стане...и си остана напълно висящо...

И на мен така, още повече като прочетох, че в третата книга от поредицата е развръзката - там отново се появява Лайдекър, даже май и този Сандеман го има, и ще измислят някакъв начин да обезвредят вируса дето е в Макс и двамата с Лоугън най-накрая могат да са заедно. Изобщо всичко е там. Даже реших да си ги потърся книгите от някъде да ги прочета като имам време  Laughing

Специален поздрав за Дейна, на която Алек не може да й излезе от акъла. Лош и секси - перфектната комбинация!  Heart Eyes

# 580
  • София
Злата - ако намериш книгите  пиши Simple Smile  поне третата ми се ще да я прочета...

# 581
Хммммммм, да взема и аз ли да го прегледам тоз Дарк Ейнджъл, след толкова години ......

Ето и новата сграда която строим, с облика на  ....

# 582
:oooh: Злата, защо ми го причиняваш, защооо? :'( Този лош Алек направо ми бръкна в нервната система и има опасност до довечера да съм в припадък. Wink  
Hug Ако попаднеш на книгите с продължението на историята и аз много държа да разбера какво става... Wink

# 583
  • # супернатурална #
 "Ето и новата сграда която строим, с облика на  .... "
Браво! Страхотна идея! Като не ни дават в спалните да си го окачим, ще си го сложим на фасадата.
Ето от мен нещо от петък 13, май не съм го срещала тук.http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headlines/2008/12/jared-pad … tless-flexing.jpg
Малко е мръсничък, ама как му са изкочили вените...

# 584
А, Галче, да се върнеш и да си прочетеш втората тема - тази снимка сме я публикували и коментираши надълго и нашироко Wink
Мисля също, че Градинарките много ще се зарадват на идеята да облицоваме цяла сграда с лика на техния патрон. Няма да ви казвам чии снимки сме накачили по целия върешен и външен периметър на Маракана Wink

Общи условия

Активация на акаунт