Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 27 403
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Аз започнах да чета Dark Angel 3. Не е зле, ама бих предпочела да е на филм, все пак да гледаш Алек си е друго... Mr. Green

Браво на теб! Кой знае колко ще отлежава книгата на моя комп докато стигна да нея.

Да си поговорим, ако искате за това ,как домашните животни приемат манията ни.

Галче, дъщеря ти кефи!  Joy А мъжа ти реагира къвсем нормално, даже меко  Laughing Моя мъж така и не пожела да изгледа нито една серия, подозирам, че най-вече защото аз толкова се прехласнах по Сам и Дийн. Сигурна, че ако пръв беше почнал да гледа сериала щеше да му хареса, но вече е късно. А откакто му казах, че и двамата са от Тексас им вика селчовци  Laughing Но въпреки това неохотно призна, че Дженсън е по-хубавия селчо  Joy

# 616
А откакто му казах, че и двамата са от Тексас им вика селчовци  Laughing Но въпреки това неохотно призна, че Дженсън е по-хубавия селчо  Joy
Joy Joy Joy hahaha

# 617
  • # супернатурална #
Дейна,чувам че за розови сънища на свръхестествена тематика помага светена вода, осветена от кръстче, допирало се до здравите, силни, мускулести,  потръпващи, влажни и дишащи тежко гърди на Сам/Дийн. Ако нямаш под ръка подобна реликва, прочети поста ми 3 пъти и марш в леглото Laughing

# 618
Хахахахах!!!! Joy  hahaha  Crazy Галче, добре ме подреди ти! Grinning Как сега се предполага, че ще заспя, пък ако ще да сънувам въпросните "здрави, силни, поръпващи, влажни и дишащи тежко" гърди на Дийн...... Леле-мале!  newsm10  smile3544 smile3544 smile3544
Това ли казваш е разковничето към сънищата???  Mr. Green Първо трябва да намеря начин да заспя след като си представих "рецептата" ти, обаче Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 23:44 от Dana_Scully

# 619
  • # супернатурална #
 smile3521 Така,така! Добре ме разбираш!Пусни, моля те една подобна и на Сам, та никой да не е валат тази вечер.

# 620

Хайде да смутим и съня на Градинарките в случай, че някоя от тях реши да надникне в темата преди лягане Mr. Green
В противен случай, нека я приемат като поздрав за "Добро утро" :sun:

# 621
Ах, Дейна, бива ли така, тъкмо отивах да спя и да сънувам Алек Heart Eyes
Сега не знам дали ще заспя изобщо Mr. Green

# 622
Добро утро!

Гледам снощи е била разкрита най-сетне тайната за сънуването на сладки сънища  Mr. Green Очаквам днес да се отчетете подобаващо с обстоятелствени и картинни описания на сънуваното  Wink

# 623
Добро утро и от мен!
Не съм сънувала нищо снощи Crossing Arms Чета усърдно, но засега в книгата няма много Алек, за мое огромно съжаление  Sad
Обаче Логан вече е излекуван и могат да бъдат с Макс  Hug

По повод домашните: синът също знае кой ми е любимият филм и любимата кола. За актьорите се въздържам да показвам явни предпочитания по разбираеми причини Mr. Green Един единствен път само направих опит, като попитах да си направя ли тениска с Дийн, отговора го знаете Mr. Green

# 624

Хайде да смутим и съня на Градинарките в случай, че някоя от тях реши да надникне в темата преди лягане Mr. Green
В противен случай, нека я приемат като поздрав за "Добро утро" :sun:

Хмммммммм, това наистина е смущаващо, но пък така деня Ще мине по лесно  Whistling
И да не остана по назад и аз .......

# 625
Не съм сънувала нищо снощи

Тц-тц-тц-тц  Naughty лошо! Лягай веднага да си доспиш и досънуваш  Mr. Green

Като си правех тениската моя мъж много ми помогна  Heart Eyes. Аз само дето си избрах картинката, после той нещо я прави на компа та да станела подходяща за щамповането, той направи и поръчката и накрая ми я донесе в къщи. За такива неща е винаги готов, само да не го карам да гледа филма  Mr. Green Даже по времето, когато бях луднала по Джейкъб Блек се случи да е в Щатите и ми донесе от там оригинална тениска и с неговия образ. А малката (на три години е) веднага го разпознава Дженсън като го зърне на картинка  Laughing Даже като ми седи в скута докато преглеждам темата ме кара да й търся любимите й гифчета от подписите ни. Най-много й харесваше едно гифче, което беше в подписа на Изи преди известно време - дето танцуваха някакви облечени като животинки с главите на Боби, Джон, Сам, Дийн и Кас  Laughing Искрено им се радваше. А в момента любимо й е гифчето от подписа на Дейна - като го види и почва да се опитва да повтори движенията на ръцете на Дженсън  hahaha

bicho malo, кога ли ще видим нашите момчета да получат заслуженото признание за таланта си? Добре, че си ти да им връчиш Оскара  Laughing

Дженсън не го знам какво прави, но вижте как си прекарва времето Джаред, докато си чака Оскара  Wink

И тая ако не най-голямата късметлиика от всички фенки на Джаред, не зам коя! Да го спипа полугол и да се снима опряна на неговите "здрави, силни, мускулести, потръпващи, влажни и дишащи тежко гърди"   Laughing

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 09:39 от Злата с метлата

# 626
Добро утро!

Злата, това е сестра му бе Laughing

Ето цялата снимка

Това са брат му, племенникът му и сестра му.  Grinning
На фона на брат му Джаред изглежда малък и слаб Joy

# 627
Ооооооооооо момичета, аз бих им връчила всичките награди които съществуват (та и себе си дори бих им връчила, той мъжо няма да се сърди. Щом е за каузата .....  Peace).

# 628
Злата, това е сестра му бе Laughing

Аааааа, сори! Ми не знаех  Embarassed А до брат си наистина иглежда като младеж бледен  Laughing

Обаче попаднах на един сайт, на който има разни фенски снимки на Джаред, които не съм виждала  Shocked

# 629
Обаче попаднах на един сайт, на който има разни фенски снимки на Джаред, които не съм виждала  Shocked 

И чувстваш необходимост да ги запазиш за себе си, така ли?! Crossing Arms Joy

Общи условия

Активация на акаунт