Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 27 401
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • Разпиляна във въображението
Добро утро, но за мен не беше много добро. Моя ме събуди рано за да ми каже, че няма да се прибира на обяд и прекъсна сънят ми. А той определено не беше за спиране. Сънувах Тренера и Градинаря заедно ... при мен при странни... обстоятелства, които няма да споделя Whistling

# 646
Добро утро и от мен!

Като гледам на Мириел утрото не й е много добро, но пък нощта..... Wink

Вчера CW  са обявили датите, на които приключват текущите сезони на сериалите им. На 13 май ще видим последните епизоди на Supernatural и The Vampire Diaries. Изобщо черен месец ще дойде май - не само края на пети сезон, ами и сватбата на Дженсън Wink Ужас!  Laughing

Едно дълго-дълго интервю на Марка Пелегрино, в което говори съвсем малко за ролята си като Луцифер - http://www.tv.com/interview-mark-pellegrino-andmdash-jesus-or-lu … ebnews/51360.html. Но поради липса на други новини и това става.

И черешката на тортата за тази сутрин е обложката на DVDто с петия сезон на Supernatural, постната вчера от Supernatural Wiki в Twitter.

# 647
Обложката е хубава. Кога ли и в България ще започнат да продават ката сериалие newsm78 Заглеждам се по щандовете с ДВД-та, но са изключително редки случаите да видя сериал, а да е хитов сериал - абсурд.

# 648
  • София
ДУ Simple Smile
Обложката е много добра Simple Smile
Май месец...13....петък ли е, че такъв фатален ден Simple Smile колко е близо...колко малко остава да им се радваме на момчетата Sad и после каква суша ще настане , ужас newsm45

Аз също сънувах...за мое голямо учудване, главният герой беше Ерик от  Истинска кръв  Joy Shocked Shocked който честно казано не буди иначе никакъв интерес  в мен... Crazy както и да е...поне беше много  box box box сън Simple Smile

# 649
Добро утро и от мен  Grinning

Обложката е страхотна, много ми харесва Heart Eyes

Мириел, знаех си аз, че не може чак толкова да не забелязваш Сами Laughing Дърпаш се дърпаш, ама сънищата не можеш да излъжеш Joy

# 650
Добро утро, но за мен не беше много добро. Моя ме събуди рано за да ми каже, че няма да се прибира на обяд и прекъсна сънят ми. А той определено не беше за спиране. Сънувах Тренера и Градинаря заедно ... при мен при странни... обстоятелства, които няма да споделя Whistling

Това наистина е  smile3511 за ядосване ........ 

# 651
Дърпаш се дърпаш, ама сънищата не можеш да излъжеш Joy

И аз това ти го повтарям от толкова време  Mr. Green

# 652
Чували ли сте за SyFy наградите Portal Awards? Аз - не бях, но се оказа, че на миналогодишните такива Supernatural е отнесъл три приза - за най-добър актьор в жанра (Дженсън), за най-добър епизод (Monster at the End of This Book) и за най-добър сериал. Източник - http://www.tvchitchat.net/supernatural-takes-3-portal-awards-gil … actress-in-movie/.
За тазгодишните награди Airlock Alpha дава възможност за участие в комитета по номинирането, но срока почти изтича - 23 март е последнана дата за примане на мейли. Източник - http://www.airlockalpha.com/node/7213.

# 653
Ама, мили момичета, той беше там в необичайно необлекло, но пак беше размазан. Т.е. той беше, ама Тренера си е Тренер.

# 654
необичайно необлекло
Joy Joy Joy Joy Joy
Ето ти го тука в доста прилично облекло. Не знам от къде са тези снимки, но Джаред изглежда доста по-младичък и слабичък от колкото е сега. И явно пада голяма веселба  hahaha

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 10:26 от Злата с метлата

# 655
Хаха - браво на Мириел за съня, лекичко завиждам, но довечера ще се подкрепя по-сериозно с хубави снимки на Тренера и се надявам и аз най-после да го сънувам Wink
"Необичайното необлекло" съвсем не е нещо необичайно Mr. Green, ами съвсем обичайната форма, под която всяка истинска фенка следва да сънува Тренера. Аз каквато съм страхлива обаче, дори и в такова необлекло да ми се появи насън, пак сигурно ще направя някоя глупост и ще почувствам, че това което ми се случва в сънищата не е много редно Mr. Green. (Обикновено така става и се събуждам с едно хем приятно, хем леко виновно чувство) . Simple Smile

# 656
  • В средата на времето
Добър ден, дами Grinning

Едни присвити оченца от мен Grinning

Да се отчета, че загледах Dark Angel, 3 серии до тук. Малко ми е скучноватичък Laughing Дженсън в кой епизод се появява за първи път?

# 657
Ехей, Изи, ти се завърна! Я да дадеш доклад успешна ли беше мисията по предотвратяване брачното обвързване на г-н Екълс с г-ца Харис Mr. Green Обзалагам се на един сън с Тренера, че не си успяла да го убедиш, че ние сме по-ценни като фенки от някаква си Данийл там, но тайно надеждата да си успяла все още живее в мен Mr. Green Grinning

Даа, Дарк Ейнджъла не е лош, но от 1 серзон Дженсън чак в 17-та серия се появява, за сметка на това в целия 2-ри се мярка постоянно. (Сладък е колкото си иска! ) Grinning

# 658
  • # супернатурална #
Дейна,заповядай:
Ако някой се чуди какво чете(не че всички не гледате в дясната част на снимката), да ви кажа.Книгата е "101 отвари и начинът на приготвянето им с цел сънуването на Dana_Scully"

# 659
Бе сега се замислих, че трябва да има още един отбор - на сънуващите Joy

Изи, липсваше ни Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт