Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 27 390
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • В средата на времето
Ехей, Изи, ти се завърна! Я да дадеш доклад успешна ли беше мисията по предотвратяване брачното обвързване на г-н Екълс с г-ца Харис Mr. Green

Таквизи порови нямам аз Grinning  Naughty Нали писах и преди - за мен е важно Тренера да е хепи, ако е хепи с тази фръцка, г-ца Харис, ще го преглътна  трудно, но ще го приема.  Joy

Тук голяма сънуване е настанало. Аз от ония дни сънувах някакъв идиотски сън, но бях в "Анатомията на Грей" Crazy ooooh! Моля, някой да ме диагностицира Laughing

И вие на мен Hug  bouquet

# 661
Галче, мерси за hint'-a. С този Наръчник за приготвяне на 101 отвари направо изби рибата! Grinning
Аз мисля да си взема изпита по приготвяне на омайни билета за сладки сънища с преписване, обаче - просто ще помоля Тренера да стои пред мен във вида, в който е на тази снимка, която си публикувала и ще правя свободни съчинения по картинка за това какво сънувам.... наяве или насън Mr. Green Simple Smile

Изи, и на мен ми липсваше, Welcome back!  Hug

# 662
Аз от ония дни сънувах някакъв идиотски сън, но бях в "Анатомията на Грей" Crazy ooooh! Моля, някой да ме диагностицира Laughing
Е, пак като не си била в "Д-р Секси", значи не е толкова зле положението. Joy

# 663
Изи! Изи ! Party
Къде се губиш, усеща се липсата ти тук!
За успешното сънуване помага и снимка на Тренера в цял ръст Mr. Green който може да си позволи такъв тапет в спалнята Heart Eyes
Ще се примирим с г-ца Данийл, то е ясно, но не пречи да поскърцаме със зъби заплашително! Twisted Evil

# 664
  • В средата на времето
Къде се губиш, усеща се липсата ти тук!

Hug напред-назад и доста често в кръг Crazy Laughing

Други стари техники за предизвикване на сънища, които знам   Grinning

- снимка на субекта, желан за сънища, под възглавницата.
 - мислене за субекта до пълно заспиване Grinning (което понякога е доста трудно имайки предвид, за кого трябва да мислим Mr. Green)

Днес ми е ден да попадам на някакви ужасни колажи тип "together-together" на Патроните Sick

А тук все едно е от семейство Калън Crazy Laughing

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 15:22 от Izida

# 665
Тук голяма сънуване е настанало. Аз от ония дни сънувах някакъв идиотски сън, но бях в "Анатомията на Грей" Crazy ooooh! Моля, някой да ме диагностицира Laughing

Диагнозата ти е лесна, бе богиньо Laughing Имаш спешна нужда да изгледаш някой епизод на Свърхестествено и нещата ще се наместят Laughing

# 666
Открих нещо интересно - ако сте потребителки на браузъра Мозила, тук https://www.getpersonas.com/en-US/gallery/All/search?p=supernatu … 8&search.y=16 има много интересни скинчета на любимата ни тематика, аз вече се зарибих и всяка вечер си сменям "кожата", в която се появява отворен прозорец на браузъра ми докато търся нформация за любимите ни Дженсън и Джаред...
Забавно е, опитайте.
(изисква версия на Mozilla Firefox поне 3.5 или по-нова, така че може да се наложи ъпдейт. )

# 667
  • София
хахахах, да, гледах ги онзи ден като си ъпдейтнах фаър фокса...но много идиотски седи....някак ги и отрязва допълнително.... а най-вероятно ще стане и по-тежко...та не се възползвах от екстрата Simple Smile

# 668
Добра ви вечер!
Вече сериозно започвам да се притеснявам с моето несънуване  Confused Само аз останах дето още не съм сънувала нито един от двамата, за двамата заедно не смея и да мечтая. Поне Алек да сънувам  Heart Eyes а то суша, суша! Ще взема някакви мерки тази вечер  Crossing Arms
ИзиHug
А и Аркади ми се губи напоследък  newsm78

# 669
  • В средата на времето
Само аз останах дето още не съм сънувала нито един от двамата

E как само ти Grinning Заедно сме в неволята Joy  Hug

Аз имам едно тъмно петно в сънната си кариера Laughing Веднъж сънувах Патинсън, а даже не го харесвам Crazy

Открих нещо интересно - ако сте потребителки на браузъра Мозила, тук https://www.getpersonas.com/en-US/gallery/All/search?p=supernatu … 8&search.y=16 има много интересни скинчета на любимата ни тематика,

И аз си ъпдейтнах версията Grinning Бях си сложила двамцата, обаче точно върху лицето на Дийн ми се падаше малкия браузър Laughing и за това ги махнах. Сега Дори от "Немо" ми краси Мозилата Grinning

# 670
Само аз останах дето още не съм сънувала нито един от двамата, за двамата заедно не смея и да мечтая. Поне Алек да сънувам  Heart Eyes а то суша, суша! Ще взема някакви мерки тази вечер  Crossing Arms
Веднъг мога да ти кажа какви са необходимите "мерки", които трябва да вземеш:
Около 1.85 ръст, около 80 кг. на тегло, атлетична фигура, светлокестенява коса, подстригана късо, зелени очи с мъничко кафявичко около ирисите, леко набола брадичка за разкош (само по желание), изкусителни пухкави устни, които сякаш са създадени само, за да се подсмихват иронично, разкривайки редица идеално подредени зъбки, нахакано държание и определен афинитет към жени, които знаят какво искат.  smile3521

Ето и малко нагледен материал, който да спомогне за визуалната проекция на субсенситивно ниво на материализацията на въпросния индивид от мъжки пол (сиреч: да ти се яви на сън Simple Smile )

Злата, мен ли търсиш? Ето, имам нещо за теб - малко серум, който предизвиква сънища. Ти какво ще ми дадеш, за да ти го дам? Mr. Green

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 23:24 от Dana_Scully

# 671
Добро утро!

Аз имам едно тъмно петно в сънната си кариера Laughing Веднъж сънувах Патинсън

Е това вече не трябваше да го казваш. Ще се направим, че не сме прочели правилно  Mr. Green, но да се повтаря повече  Naughty

Дейна, благодаря много за чудно описателните съвети и нагледните помощни средства  Hug, за съжаление ги видях чак сега и за поредна сутрин не мога да се похваля с хубави сънища. Само някакви несвързани простотии сънувам  Close

BTW не е ли вече време за нови трейлъри за новия епизод?

# 672
# 673
Фейче, жива да си ми!  Hug  bouquet
Много ме накефи зомбито като им каза, че е данъкоплатец  Joy

# 674
Пак няма жива душа в темата, а на мен ми е скучно  Rolling Eyes Изгледах по няколко пъти трейлърите на новия епизод, Фейче, отново  newsm51 Няма и нови снимки на Дженсън а.к.а. Тайния Потайник за гледане и затова пак ще направя бърз набег в съседната грединка да погледам едни стари, но нови за мен снимки на Джаред. Снимките са от една зимна ски ваканция в Колорадо, участващи лица - Джаред, Сандра, брата и сестрата на Джаред и приятели.

Ето и още една подобна снимка, но не знам дали е от същата ваканция

Общи условия

Активация на акаунт