Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 27 050
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • В средата на времето
Бре, и в Щатите ли продължават да правят амалгамени пломби на зъбите Thinking Laughing

Злата с метлата , интересни снимки Hug Хубави са. Нашият Патрон е пълна скука от към таквизи фотоси показващи го в нормания живот Crazy

# 676
Бре, и в Щатите ли продължават да правят амалгамени пломби на зъбите Thinking Laughing

Тоз коментар го очаквах, ама от Фейчето  Laughing

Сега издирвам снимки и на нашия Патрон да го покажа в по-човешка светлина и него.
Много ми харесва как Джаред при всяка възможност за някаква ваканция от работа ходи някъде със семейството си (брат и сестра). Как да не му е радва човек какъв е семеен тип  Kissing Heart

# 677
Добър ден!
Както Злата спомена бая отдавна не съм писала тук..... Нямаше с какво да се включа покрай разговорите за двата патрона.. Rolling Eyes
Споменавайки Патисън - точно снощи имах сън на тема Здрач сага (хм, интересно беше Blush ) Иначе наспоследък нещо  ми е леко скучно и незнам какво точно ми се прави - вече нямам търпение за 26-ти!! Crazy Изгледах и аз Десет инчовият герой, че и почнах Коледата на Т. Кинкейд, но нещо много бавно върви началото и за сега е спрян филма...

Злата, относно сънищата пробвай тази песен http://www.youtube.com/watch?v=TpLCa35P3Ns с някои "горещи" снимки на любимия брат и да видим дали ще даде резултат?
Praynig

# 678
arkady, благодаря за съвета, но вече съм се отчаяла  Sad Мисля си, че единственото решение е да заспя в прегръдката на Дженсън  Mr. Green

# 679
Мисля си, че единственото решение е да заспя в прегръдката на Дженсън  Mr. Green
То ти ако си в прегръдката на Дженсън, много няма да ти е до спане, ми се струва. Laughing

# 680
  • В средата на времето
Мисля си, че единственото решение е да заспя в прегръдката на Дженсън  Mr. Green

Е ти пък само смей да заспиш докат си в прегръдките му! Naughty Joy Ще изложиш цяла Маракана Crossing Arms

# 681
То ти ако си в прегръдката на Дженсън, много няма да ти е до спане, ми се струва. Laughing

Е ти пък само смей да заспиш докат си в прегръдките му! Naughty Joy Ще изложиш цяла Маракана Crossing Arms

После, бе момичета, чаааак призори някъде като не му е остала душа на човека да диша ще го оставя да поспи и тогава сгушена в прегръдката му ще сънувам как се разхождаме хванати за ръце  Mr. Green

# 682
Oоох, къде да отида от вас! Grinning Joy Joy
Харесва ми как се забавлявате в работно време Simple Smile Аз пък сънувах каквото трябваше, ама довечера ще споделя в подробности, че съня беше малко объркан Wink

# 683

После, бе момичета, чаааак призори някъде като не му е остала душа на човека да диша ще го оставя да поспи и тогава сгушена в прегръдката му ще сънувам как се разхождаме хванати за ръце  Mr. Green

Като те знам какъв си карък, ще се гушнеш в Дженсън и цяла нощ ще сънуваш Джаред Joy
Въпреки, че всъщност ти си ненаситница, за теб това няма да е каръщина, а късмет ooooh! Joy

# 684
Като те знам какъв си карък, ще се гушнеш в Дженсън и цяла нощ ще сънуваш Джаред Joy

А, дай Боже!  Praynig  Joy

# 685
И таз хубава, всички сънуват само аз НЕее smile3515. Но поне се успокоявам като си гледам всеки ден серийката. Вече започнах 3 сезон  newsm44, и още с първата серия ми стана Супер интересен  Shocked

# 686
bicho_malo, ако знаеш как ти завиждам, че ги гледаш за пръв път... Grinning

# 687
И таз хубава, всички сънуват само аз НЕее smile3515.

Несънуващите сме аз, ти и Изида  Sad

Кажи до коя серия стигна? Кои ти харесват повече - драматичните или комедийните? Една от най-любимите ми серии в този сезон е Mystery Spot - 11 номер.

# 688
И таз хубава, всички сънуват само аз НЕее smile3515.
Несънуващите сме аз, ти и Изида  Sad
А мен къде ме забрави, а? Crossing Arms Joy

# 689
А мен къде ме забрави, а? Crossing Arms Joy

Ооо, прощавай! Е, значи доста сме - ще си спретнем партия  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт