Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 27 051
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
А мен къде ме забрави, а? Crossing Arms Joy

Ооо, прощавай! Е, значи доста сме - ще си спретнем партия  Mr. Green

Трябва да спретнем някоя молитва за лека ноЩ и Патроните  smile3521 ......... тогава е съм сигурна, че поне за някоя и друга стотна от секундата Ще ги мяркаме в съниЩата си.

Кажи до коя серия стигна? Кои ти харесват повече - драматичните или комедийните? Една от най-любимите ми серии в този сезон е Mystery Spot - 11 номер.

За сега съм на втора сериа до половината.  Mr. Green Нали ги гледам он лайн и не ми разреШава (програмата) да гледам повече от 70 мин.  Mr. Green

# 691
Нашият Патрон е пълна скука от към таквизи фотоси показващи го в нормания живот Crazy

Ето - намерих няколко снимки, показващи Патрона и Данийл в "нормалния живот", макар, че май не са много за пред хора  Laughing Снимките не са нови и сте ги виждали вече, но пък са готини. Кефят ме тука и двамата   superuu

Намерих и от други купони, ама тях - утре.

# 692
  • В средата на времето
Eййй, Дженсън пуши Grinning Отдъхнах си Mr. Green Нищо човешко не му е чуждо Joy

Злата Hug за снимките. Аз бях виждала само две Grinning

# 693
Еее, стига де, защо пуши?!  Crossing Arms Тъкмо си го представях като идеалния мъж и не предполагах, че доброволно се трови  Naughty Ама няма да натяквам, хайде, човешко е все пак.... Чудя се само какво ли използва, за да са му толкова бели и хубави зъбите щом пуши?!

# 694
Еее, стига де, защо пуши?!  Crossing Arms Тъкмо си го представях като идеалния мъж и не предполагах, че доброволно се трови  Naughty Ама няма да натяквам, хайде, човешко е все пак.... Чудя се само какво ли използва, за да са му толкова бели и хубави зъбите щом пуши?!

Е, Дейна, ти пък, човекът може и да не пуши, все пак това са снимки от купон, на купон се правят всякакви глупости Laughing
Не че на мен ми пречи, де, да си пуши колкото иска и на мен като на Изи ми изглежда по-човешки така Laughing

# 695
Я да взема да разкажа аз какво сънувах, може и някоя друга от сънуващите да се престраши и да сподели.
Първо да уточня, че нямаше нищо такова в съня ми каквото си мислите (и каквото ми се иска да имаше) Mr. Green
Заспах по средата на един епизод на Dark Angel, където Алек се появява под прикритие на учител по пиано и изглежда толкова готин, че няма повече накъде. Аз по принцип Дженсън го харесвам най-много в сегашния му вид и когато е бил на около 25-26, (в първи и втори сезон на СПН) но и Алек много става (туй уточнение го правя за тези, които още не са се изкушили да започнат Ейнджъла).
Та, сънувах го в костюмирания му вид. Съня беше доста объркан, една приятелка я бяха отвлякли и трябваше да ходим да я спасяваме и наш Дженсън беше полицая, който ми помагаше. Аз каква бях точно в съня не знам, но работех и аз нещо към полицията. Simple Smile Е, спасихме я, имаше и някаква престрелка малко в стил "Десперадо", но тъкмо да видя какво щеше да се случи по-нататък и дали няма да успея да отклоня този готин полицай от служебните му задължения и "Hells Bells" иззвъня откъм GSM-a ми за събуждане..... надявам се тази вечер да се мярне за повечко, ама не вярвам, никога не сънувам свързани сънища... Simple Smile

# 696
  • # супернатурална #
Дейна, учител по пиано? Много стилно.Трябваше да зарежете приятелката-да се оправя. Вие работа нямате ли си?Така щеше да се вместиш във времето и да се събудиш доволна. Laughing

# 697
Хехе, ама отношенията ни бяха чисто професионални - аз таквоз.... мисля, че си го харесвах насън, ама тайно (той не знаеше Wink ) Абе съвсем като във филм бяха нещата...

# 698
  • Разпиляна във въображението
Няма начин да разкажа моя Grinning

# 699
  • # супернатурална #
Лоша, лоша Miriel.

# 700
Дейна, учител по пиано? Много стилно.Трябваше да зарежете приятелката-да се оправя. Вие работа нямате ли си?Така щеше да се вместиш във времето и да се събудиш доволна. Laughing
Joy Joy Joy
Каква е тая приятелка, бе, Дейна! Права е Галя, че е трябвало да и биеш шута  Mr. Green

Няма начин да разкажа моя Grinning

Мириел, давай в бяло  Laughing

# 701
Joy Joy Joy
Каква е тая приятелка, бе, Дейна! Права е Галя, че е трябвало да и биеш шута  Mr. Green

Дълга история - приятелката е едно същество, което и наяве и насън все му измъквам задника от разни проблеми, но и тя прави същото за мен, тъй че да речем, че сме квит. Тя също е фенка на сериала, но не толкова луда колкото мен, тъй че утре ще й разкажа в какво беше въвлечена в моя сън и да си знае, че ми дължи една нощ с Дженсън и поне една целувчица с него... не знам как ще ми ги набави, но си ги искам! Crossing Arms

# 702
Не е ли съкровиЩе ???????????   newsm03

И за кого ли се оглежда ?????????   newsm17 (за мен , за мен)

# 703
Добро утро!

bicho maloHug това ми е една от любимите снимки на Джаред  Heart Eyes А Дженсън на ученическите си снимки е такъв мамин-сладък-зализан отличник  hahaha
BTW, и DESTIEL отдавна не се е мяркала  newsm78

# 704
  • София
Добро утро Simple Smile))

цяла нощ сънувах ето това...
http://www.youtube.com/watch?v=hyA55JSX8cI колкото ме кефи да го гледам денем, толкова ми е подтискащо да го сънувам нощем и точно тази музика да ми кънти в главата Whistling Laughing

Общи условия

Активация на акаунт