Боя за коса - blond 12 (Клуб на блондинките)

• 53 584
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
С какво се боядиса?
Наистина предишния цвят е по - хубав, но и този не е лош.
Ще видиш че като се измие ще стане съвсем различен и от двата.

# 106
  • Пловдив
Професионална Алфапарф

Номер 11.13 и 0SP. Но нещо не се получи както искахме.

# 107
Моми4ета ходих да си подстрижа малко краищата и фризьорката ме пита защо са ми по-жълти корените.Аз и обясних 4е последните два пъти не съм използвала блондор и тя ми каза да взема лонда професионалната 12.1 и като повторя жълтото ще ми се оправят.Някои знае ли тази боя дали е изсветляваща и ако продължа да я слагам върху необезцветявани корени дали ще се изсветляват?Естествено,че първия път още като са ми тъмни корените няма да станат платинени,но като се повторят втори прт дали ще стават?Фризьорката ми обясняваше нещо ама аз много,много не я разбрах(все пак съм руса Crazy)Та вие какво мислите по въпроса??? Hug

# 108
Деската,
тъкмо влизам да пиша и аз за Лондата. LaughingВръщам се от кафенце.Бях по витошка,хавпах си тирамису и гледам едната сервитьорка със страхотно русо CrazyЕдин час я гледах и накрая я повиках а момичето се изкора-де ли се чуди,таз за какво ме вика като я облсужва колежката ми. Mr. Green
Викам и-мацко страшна коса имаш,русото е уникално-а тя Grinning Embarassed...кажи с какво се правиш?
И отговорът беше-с Лонда професионалната 12.1 Grinning
Сама се правела. CrazyСтрахотна и беше косата,де ли се чуди милата що я зяпах един час Laughing
Та следващият път след 20 дни се мажа и аз със нея.Каза ми че в магазинчето да съдебната палата(от което си вземам минералното олио),сигурно го знаете които сте от Сф-та,там я имало.През седмицата ще отскоча да си взема и като ми пораснат коренчетата 5 мл се мажа па да видим какво ще стане Thinking
Ако до тогава не се събудя с друга идея някой ден! Mr. Green
Ама мацката каза,че..... newsm78 мажела с боята и после матирала...ей тука този момент не ми стана много ясен Thinkingвикнаха я за поръчка и аз ме досрамя да питам какво има предвид.Не разбрах точно за какво иде реч.Нали и аз съм блондинка по душа Laughing

# 109
Супер!!! Hug Ще се пробва тая боя  Grinning ! Сигурно е имала впредвид,4е слага матиращ шампоан или балсам след като се боядиса с боята.А преди боята трябва ли да се обезцветяват корените?

# 110
Аз също се правя с Лонда професионалналата 12.1.Не си обезцветявам корените направо с боята.Става хубав цвета със сив отенък но след 1-2 измивания пада.Правя се с нея от около 2 години.Сега обаче реших да сменя цвета с малко по светло да видим взех си 12.8 перлено да се надяваме да стане макар че съм се правила преди време но не помня дали ставаше по светло.

# 111
А за матирането аз се правя с половин боя само корените и винаги ми остава боя.5-10 минути преди да започна да си мия косата слагам малко хладка вода в останалата боя и си я слагам върху останалата коса и разнасям.Може би това е имала предвид момичето.

# 112
В предишните ми руси години съм се правила с Лонда без обезцветяване, но не се сещам за номера. Имам снимка, но не е на компютъра. Ще я потърся, и ще снимам самата снимка.

# 113
Veniss, страхотна прическа  Crazy Ти всъщност какво направи?Още ли не си се боядисвала откакто смеси двете бои?

Аз също се правя с Лонда професионалналата 12.1.Не си обезцветявам корените направо с боята.Става хубав цвета със сив отенък но след 1-2 измивания пада.Правя се с нея от около 2 години.Сега обаче реших да сменя цвета с малко по светло да видим взех си 12.8 перлено да се надяваме да стане макар че съм се правила преди време но не помня дали ставаше по светло.

Ще покажеш ли снимка?

# 114
Благодаря ти мила.
Взех светло русото на Арома, обаче чакам да ми покарат корените повечко за да видя по - добре резултатът.

# 115
Супер!!! Hug Ще се пробва тая боя  Grinning ! Сигурно е имала впредвид,4е слага матиращ шампоан или балсам след като се боядиса с боята.А преди боята трябва ли да се обезцветяват корените?
Не каза да е обезцветявала корени.Питах я слага ли блондор преди боята каза не.
Значи маже направо.
Много хубава беше косата и Crazy
И аз ще мацна...даже по раничко от 20-ят ден ще да е ми се стурва Whistling
Венисс,
много си сладка.И деадемката ти също Hug

# 116
  • Пловдив
За всички които се интересуват от Лонда 12.1. 4-5 години се правех само с тази боя, много съм доволна. Не съм обезцветявала корените с блондор никога, цвета ставаше супер с лек сив оттенък, който наистина пада бързо, но цвета си стои и не мърда. Кои дявол ме накара да се боядисам по Коледа с друго ooooh!. Май следващият път ще си взема пак Лонда само ще гледам да е без сиво....
Тук съм с Лонда, сега се сещам че косата ми ставаше супер лъскава от нея.

Na snimkata kosata изглежда по-жълтеникава от светкавицата, в действителност си е много хубаво бяло.

# 117
Venisss страшна си на аватара Heart Eyes

# 118

И аз съм на същото мнение! smile3503

И имам и едно въпросче...ако може... Blush Как постигна този обем?  Heart Eyes

# 119

И аз съм на същото мнение! smile3503

И имам и едно въпросче...ако може... Blush Как постигна този обем?  Heart Eyes
Паднал и е телевизор на главата Mr. Green
Шегувкам се мацки HugМного е сладка русокоска! Heart Eyes
Мамаден-определено ме нави Mr. GreenМинавам на Лонда и аз....Божеее ooooh!от както съм блондинка само за русото си мисля Laughing

Общи условия

Активация на акаунт