Боя за коса - blond 12 (Клуб на блондинките)

• 53 579
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Здр момичета,някоя от вас позвала ли боя за коса Селектив и какви са ви впечатленията?
Здравей, аз дълго време ползвах само нея, и бях много доволна ,но вече няма откъде да си я купувам. Открих само един салон в града който работи с такава боя ,но не продават  Sad .Ползвах най- светло пепелно русото и се получаваше много хубав цвят. След нея какво ли не опитах- Индола,Алфапарф,Елгон..,ноооо  никоя не ми харесва .Ако има откъде да си я вземеш пробвай непременно.

# 91
  • при него
Здравейте момичета,

Пиша, защото имам нужда от 3 модела за руса коса и се надявам да ги намеря тук.

Обяснявам накратко: организирам семинар, на който ще се демонстрират нови за българия пазар професионални американски бои. Семинара ще се води от чуждестранен трейнър и на него ще бъдат поканени само някои отбрани български коафьори. Възможността е страхотна, защото като качество боите са наистина от изключително висок клас. Нарочно не разкривам марка, за да не бъде реклама. За модел ни трябват момичета, които например: имат неприятен оранжев или жълт оттенък получен от обезцветяване, който ще "поправим" и ще превърнем в платинен или сив рус цвят, също така момичета, които в момента са с тъмна коса и искат да се изрусят от веднъж. Много е важно, че моделите трябва да имат коса, не по-дълга от раменете или малко под тях. Също така, трябва да могат да се явят на кастинг на 01. март в понеделник в 15,00 часа , а самото събитие ще бъде в четвъртък и петък (03 и 04 март). Става въпрос за София.
Знам, че изискванията са доста, но съм срещала в много теми оплаквания, за несполучливи изрусявания и съм сигурна, че можем наистина много да помогнем на някои от вас.
Пишете ми на лични или  Hug

# 92
  • Пловдив
Момичета, ако някоя се навие на предложението на Татяна, после непременно да даде отзиви за този продукт, който ще презентират. Така както го е описала тя, звучи интригуващо.

# 93
Да,то хубаво звучи,само дето,май повечето сме все с дълги коси.Освен ,ако някой не реши да се подстриже Simple Smile.

# 94
Аз се подстригах оня ден късо Laughing

# 95
just_femme,ами аз всъщност й бях доста навита. А ти правила ли си се с нея?  И доволна ли си? Peace

С Велатон съм в момента.Само,че с 8/1. Ето снимките  http://deska23.snimka.bg/other/desi-039-s-hair.475081
При мен много естествено стои този цвят. А пък и слагат някаква терапия на Пантен,която допълнително омекотява косъма. Аз съм много доволна! Имам позната,която (както споменах) се прави с 9/1 и също и се получава много хубаво. Тя също е доволна от боята.  PeaceЖалко,че има и кофти случаи.

P.S.  Относно снимките - цвета навсякъде е еднакъв,от светлината се вижда малко неравномерно.

Цветът е много готин! Heart Eyes Нави ме все пак да я пробвам следващия път,но и аз ще си взема 8-ца. Peace

Ще се радвам,ако съм помогнала с избора на цвят  Hug
Хайде,и като решиш,да пуснеш снимки   Heart Eyes

# 96
E,браво!Ние с късите коси...к'во Crossing Arms
Не може да се наредин да участваме,така ли!!!
Да беше казала вчера преди да се боядисам,щях да цъфна първа Мара там да ми махнете оранжевкото...ама вече съм платинено момиче Flutter
Иначе и аз си мислех за боята Селектив...де чезна това чудо от пазара Thinking
Не съм го ползвала но мнооого жени я хвалят тази боя и тъкмо когато се реших да пробвам и аз...нЕма я по магазините Crazy
   Мале мацки,днес много хубав ден! SunglassesЦял ден с децата в двора на люлката...кефффф Grinning
Слънцето се скри и е време да посетя Готварския подфорум,че да видя какво ще готвят другите жени,че да крадна некоя идейка и аз от тях Whistling

# 97
  • при него
Ех как сте сладки с вашия ентусиазъм Simple Smile
Моля, ако някой има желание, дори и с дълга коса, да ми пише на лични. Само ще помоля после да може да ми изпрати снимка на имейл.  Hug

# 98
Много са несериозни блондинките.Язък! Crazy
Една страничка я пишат по седем дни Laughing
Татианна,нИдей вярва душко,че некой ще ти пише на ЛС Mr. Green

# 99
  • при него
Джейн, има и сериозни момичета  Hug писаха и продължават  Simple Smile

# 100
  • Пловдив
Джейн, има и сериозни момичета  Hug писаха и продължават  Simple Smile
Бравоооооо! После отзиви моля!

# 101
just_femme,ами аз всъщност й бях доста навита. А ти правила ли си се с нея?  И доволна ли си? Peace

С Велатон съм в момента.Само,че с 8/1. Ето снимките  http://deska23.snimka.bg/other/desi-039-s-hair.475081
При мен много естествено стои този цвят. А пък и слагат някаква терапия на Пантен,която допълнително омекотява косъма. Аз съм много доволна! Имам позната,която (както споменах) се прави с 9/1 и също и се получава много хубаво. Тя също е доволна от боята.  PeaceЖалко,че има и кофти случаи.

P.S.  Относно снимките - цвета навсякъде е еднакъв,от светлината се вижда малко неравномерно.
Мнооого ми харесва цвета.Най-накрая пускам снимки(неможах да махна светкавицата иначе не е толкова рижко)http://bg.fotoalbum.eu/liuskata8305/a431033
Искам и аз да се наклепам с Велатона 8.1,дали ще стане нещо?

# 102
  • при него
Момичета, освен блондикни, търся и червенокоси и натурални (кестеняви). Само моля да са свободни за въпросните дни и да не са с дълги коси. Ако има желаещи, моля да ми пишат на лични  Hug

# 103
Не знам Люси, то твоето си е направо медно русо. Едва ли цветът ще стане като на just femme. Ако искаш да постигнеш такъв цвят трябва да ползваш по-пепелява боя.

# 104
  • Пловдив
Резултатът от днешното боядисване.
Преди боята:
След боята:
Преди боята изглежда по-добре.

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 16:38 от mamaden

Общи условия

Активация на акаунт