Боя за коса - blond 12 (Клуб на блондинките)

• 53 552
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро,блондита! Hug И приятен уикенд! Simple Smile

П.С. Аз днес отивам да си издирвам боята,а утре ще се мацам. Party

# 556
Добро утро и благодаря за кафенцето.   Peace

Аз отивам да се трудя.
Лек и  слънчев ден от мен!

# 557
Ами аз да ви се отчета. Бях писала по-назад в темата, че искам да се боядисам. Тогава не ми обърнахте много внимание Grinning И без съвети рискувах. Моята коса е естествено руса, но по-скоро пепелява, абе направо сива. Отидох на фризьор и я боядисах златисто руса, не много светла, но самият цвят е топъл, а не студен като естествения. Има супер голяма разлика между веждите ми и косата, въпреки че са светли. Боята ми беше Luocolor номер 8.03 на L'oreal професионална се води. Била с окислителен процес, но нямало амоняк вътре, ами някаква друга съставка и уж била по-щадяща. Много съм щастлива, установих че ми отиват и златисти топли цветове. Та въпросът ми е мога ли да си я купувам тази боя отнякъде, за да се боядисвам вкъщи. Погледнах в Златна рибка, но моят номер го няма. А не знам, дали ще издържа финансово на боядисване в салона. За боядисване, подстригване и някаква ампула ми взе 96 лв. А моята коса си расте бързичко. И другият въпрос ми е, как да определя аналогичен цвят боя от друга марка. Има ли нещо в номерата, което да ми подскаже, че много го харесвам този цвят и не ми се рискува да го разваля. Мерси предварително Hug

# 558
можеш да пишеш на златна рибка и да ги питаш няма ли да зареждат този номер и защо по принцип го няма. боядисването ти е излязло много защото е мазана цялата коса и може би са отишли 2 бои. следващите пъти предполагам ще е по-малка цената Peace

# 559
Момичета,днес ще се сбогувам със вас! Laughing
Вече не съм блондинка Mr. Green
Ходих в новия мол-Средика и се изкуших.Тоест реших да послушам съвета на професионалисти.Няма такива пичове обаче. CrazyПосъветва ме да сменя цвета в зависимост от това каква е структурата на косъма ми.Имайки предвид това пича каза,че ако продължавам да се изрусявам косата ми ще започне да се чупе буквално и да пада на кичури.Тъй като е изрусявана структурата на косъма в момента бил като на сламка за пиене.Във вътрешната си част кух.Препоръча ми боя На Лореал(нова някаква,после ща намеря каталога и ще дам линк ако някой има интерес за коя боя иде реч)Та с нея боя ефекта бил-запълване на вътрешноста на косъма като с цимент.По този начин блясъка на косъма се възвръща и косата изглежда жива.За момента била абсолютно мъртва и суха.Препоръча ми продуктите на Лореал-червената серия.Не бях я виждала и чувала за нея до сега.Взех си продукта който ще ми даде живот на косицата от нея серия.Отделно пича ми направи толкова подаръци Crazy.Малки опаковки мостри(като за три пъти)шампоана от същата серия,маската,гума за коса,и още един подарък червило на Лореал(което в магазина струва 20 и няколко лева)Много ме очароваха.А обслужването е на ниво ТОП. CrazyНямам думи просто.За първи път в БГ попадам на такъв специализиран салон за красота(там правят и манкюр и грим)Момчетата са пичове от всякъде.Спирам да ги хваля че да не прозвучи като реклама.А днес излязах уж да си купя малко дрешки от новия МОл а то..попаднах там и освен дрешки се прибрах с нова коса Laughing
Ето какво стана
http://www.foto.bg/data/500/medium/azzzzz5_006.JPG

http://www.foto.bg/data/500/medium/azzzzz5_005.JPG

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 18:28 от Djane

# 560
Ето я моята боя която ще ползвам от тук нататък без повече да си правя експерименти Crazy
http://www.inoa.co.uk/inoa/_en/_gb/index.aspx#/page=dispatch

# 561
http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://blisssalonstore.com … 67%26tbs%3Disch:1Ето това ми препоръча стилиста и си го взех.Каза,че е единствено и само от това има нужда изрусена коса за да върне живота в нея.Казах му че съм взела Лореал Абсолют Рипер-така ме посъветва момчето което ме прави преди.А този пич се ококори и каза-Интересно!Защо не ти е казал за червената серия като русата коса е само за тази серия имайки предвид че е третирана толкова и структурата на косъма е нарушена.
Ще ползвам и маската и шампоана от мострите и ще ви кажа дали има ефект,защото момчето каза че още от вторият път ще забележа резултата CrazyА този крем за коса ще позлавам всеки път след миене-по негов съвет пак.
Реших да споделя с вас за тази серия.В случай че се лутате като мен и не знаете кое е добро за руса главица.ДОверих се на човека и не съжалявам.
Ще наминавам при вас мацинки защото сте готини и много ви харесвам всички Hug Hug
Да не си мислите че ще се отървете от мен Whistling Mr. Green
в сайта който дадох продукта е най долу не този който излиза...най долу е,вижда му се снимката)

# 562
  • София
 Thinking Нещо ми се струва, че този нещо те е хванал за канарче  Rolling Eyes Как може да твърди, че твоята толкова къса и съвсем отскоро руса коса е чак толкова зле, че да трябва да смениш цвета. То по тази логика всички ние тука трябваше да сме плешиви съвсем  #Crazy

Аз онзи ден мислех да се пусна там да ме подстриже онзи младеж. Добре, че не го направих защото и без друго се чудя каква глупост да си сътворя с косата. Като нищо щеше да ме почерни и подкъси от раз без да му се противя много

# 563
Djane, знаеш ли колко струва тази боя в салона?Бях чула преди 2-3 месеца,че са я презентирали в София и била боя от ново поколение  Rolling Eyes

# 564
Адри,говориш глупости.
Никой не ме е вързал и да ме потъмни.Ако четеш постовете ми още преди седмица споменах че май се предавам.А това че съм от скоро руса нали не значи че съм с по изтощена коса от вашата.При положение че бях 10 години черна(боядисвана) и сега 4 пъти обезцветена и 3 руси бои...май 4 ooooh!,знаеш ли косата ми в какво състояние е.Защо мислиш че изкупих всичко по магазините което подхранва коса CrazyПри положение че майка ми се правеше платинено русо без да слага блондор и ефекта беше страхотен... аз аз и блондор не може да ми изсветли косъма ooooh!Косата ми е твърда и с дебел косъм.Пак го казвам.
Канарчета няма и още по малко аз съм едно от тях.Сама казах още преди няколко дни че се виждам в чудо с това русо което реших да си навлека на главата ooooh!Честно съжалих TiredПовече за русо не искам да чуя.Моята коса не е за тази боя.Това е.
Много бързо постави диагноза и на стилиста и на мен-което не ти прави чест.
Или вече щото не съм блондинка...може да сменим тона! Whistling
P.S-докато бях там и мъжа ми се пострига и си направи маникюра...през това време минаха около 6-7 жени.Няма да ти кажа с какви прически си тръгнаха и колко доволни бяха.Съдех по усмивката Wink

# 565
Djane, знаеш ли колко струва тази боя в салона?Бях чула преди 2-3 месеца,че са я презентирали в София и била боя от ново поколение  Rolling Eyes

Не знам цената само на боята.Но боядисването с тази боя е 50 лева.
Аз за себе си реших.Вместо да се мажа през 15 дни с боя за 17 лева(лореал)...потъмних я и така ще ходя на месец и половина и ще давам по 50 лева.Но поне ще знам че косата ми е щадена и здрава.Което за мен е по важно.И за себе си установих кой е цвета който ми ходи.Това е моят цвят.Очите ми станха още по зелени а тена ми се подчертава.Странно как един цвят на косата дава отражение и на очите и на кожата на лицето.
Ако не ме е срам как изглеждах в лице със руста щях да пусна снимка в анфаз EmbarassedБях като болен дух LaughingМного харесвам руси жени,но явно е че русото не е за мен...за мое огромно съжаление Crazy

# 566
  • София
Нищо лошо не казвам, Джейн. Съвсем добронамерен ми е коментара и с усмивка. Просто ти до скоро обясняваше, че искаш да си руса дори и "ла*на да трябва да си мажеш по главата" и затова съм толкова изненадана от това ти решение. Трябва много сладкодумен да е бил младежа   Laughing Иначе и аз се замислям за тъмно, шоколадово кестеняво и прическа каре от доста време, но засега си правя оглушки и затова се радвам, че още не се е намерил някой да ме омае и да го направя.
Аз също бях с черна коса до кръста боядисвана в продължение на 8 години, после бях светофарено червена 2 месеца и след това за много кратко време с боядисване и обезцветяване всяка седмица станах бяло руса и оттогава съм все руса вече 3 или 4 години. Косата ми е много тънка и деликатна, но въпреки това в никакъв случай не мисля, че е в лошо състояние дори и след всичко изброено

# 567
Adri,сама казваш.Косата ти е тънка.Моята обаче не е.Н приятелката ми също е тънка.Косъмът и е като на дете.Като на щерките ми.А моята е адски твърда.Не се подава нито на сешоар нито дори на преса.Лятото ходих да ме сплетат на плитки по главата.Казаха че мога да си ходя колкото искам.Само след половин час ластиците по главата ми почнаха да се късат сами. CrazyВръщах се 3 пъти в салона.Момчето се побърка с мен.Накрая изкоментира-ами не е от ластиците които ти слагам.Просто косъмът ти е много плтен,жив и твърд и не стои дори на плитка.Разтяга ластичето и го къса.Имам още двама клинети като теб но никой друг не  се е оплаквал така като теб.Като ми беше дълга косата до кръста имах плитка 4 пръста.С годините се умори да е дълга и започна да капе.Затова и реших да и дам почивка и я отрязах късо.И понеже съм фенка на русокоските реших и аз.Да ама..тц. TiredНомера при мен не става CrazyВерно,предадох се Confusedкакво да направя като гадната ми коса не подава на русото.И пича ми каза,че ако продължавам да я третирам с русо а и корените без блондор няма да стане...значи да рискувам да започне да ми се чупи на кичур направо от корените....а аз не искам това CrazyТака поне ще я боядисвам на два месеца веднъж.А в другият салон в който ходех ми говореха обратното-ела бе ела,идвай на 15 дни ще те блондирам и ще правим русото и ще обираме краищата...което значи че ме ''тропаха'' за нонстоп клиент-стана ми ясно веднага.А тук напротив-така ще ходя на два месеца веднъж.Радвам се че я потъмних,ще си спестя много нерви.
А вас ще продължавам да ви навестявам и да ''плакна око'' по русите ви косици защото съм ви фен Hug

# 568
  • София
Мда, така е наистина. Всяка коса е различна. По-добре тъмна отколкото постоянно с блондор  Peace
Аз преди доста време още си правих снимки с различни цветове и прически на един сайт и просто се убедих, че ми е най-хубаво с много светло руса и с много черна коса - двете крайности... с нищо друго не се харесах толкова. Но като знам колко трудно се маха черно и колко трудно се поддържа светло русо (не бяло) просто не ми се ще да се захвана с подобно нещо пак

# 569
Мда, така е наистина. Всяка коса е различна. По-добре тъмна отколкото постоянно с блондор  Peace
Аз преди доста време още си правих снимки с различни цветове и прически на един сайт и просто се убедих, че ми е най-хубаво с много светло руса и с много черна коса - двете крайности... с нищо друго не се харесах толкова. Но като знам колко трудно се маха черно и колко трудно се поддържа светло русо (не бяло) просто не ми се ще да се захвана с подобно нещо пак
Не знам точно в момента с какъв цвят си но това на аватара е уникално и адски ти отива.
Ако косата ти позволява да поддържаш такъв цвят си щастливка.
Приятелката ми също е лесна за руса коса.И понеже майка ми е била руса като Лонда 19-без да се блондирва,реших че и при мен ще е така.Ама.. Rolling Eyes
Ще си ходя с по-тъма,няма как.Четината на главата ми е упорита...като стопанката си Laughing

Общи условия

Активация на акаунт